kötü düşünme benimde çok ağrlarımmm olmuştuu belkide çatlıyoo incir yeeeee hayatımm ümitsizliğe kapılma
illahi patiğim kız nasıl catlıcak iğne kullanıorum ya ben gelişiorlar kuzum incir yiorumda bide iğne kullanıorum cok gelişmesin bu sefer bide asılamada catlmaz kist olur die korkuorum ya iğne tedavisindeyim henüz canım sen klomen kullanrken oluormuydu böle kuzum ya agrım oluor
patik kızz sen beline falan naptınn kız nie anlatmadın bizee deliii kızzz kupa falan ne bubayanssulusmile
ay ne bilimm ben cnmmm iğnede nasıl oluyo ama ağrılar normal bence bende ilaç kullanırken olmuştu çokk hep batmalar olmuştu kötü düşünmeee kıızm moralin yüksek olsn
kız ben anlattım onu ama kimse tınlamadı beniiii bende büyüklerden duydum bide ablamda denemiş aynısını ilk ay ablam yaptı ikinci ayımda eşim yaptıı bardak vurdurdumm bel açıklığını topluyooo böle çok kişi hamile kalmış bence bendede etkisi oldu inanıyorum buna
kuzum iğnede ilaç gibi işte askım farklı bişe diil aslında ama daha değişk bişe ikiside yumurtlamya yarıor canım asılamdada tek fark su askım spermler daha uzun bi çubukla enjekte edilior yıknaıp okadr askm doktrlar bile dior cinsel ilşkiden pek bi farklı yok diorlar canım baklm hayrlısı canım ya
anldm kuzum gecen aymı yaptın ilaç icerken yaptıgın aymı yaptın yani yaptıgın aymı hamile kaldın sen ben hiç dikkat etmdm canım kusura bakma görmedm
sedam nerde beniimmm yaa gelmıyo hiç ösledim onu
yokbe bitanemmm nerdeee gelir yakında beklenmıyen kırmızılar
nasıl oldu ya
dunden oncekı akşam kanama basladı ıste ıgne falaln yedım durmadı dustu
hahahha gecmişe baktımda halsizim midem bulanıo yazmssn patik nilglde sna kız patik hamilemsn yoksa demiş sende ne yazmssın vay beee masalllahh:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?