Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar ben ben bebegımı kaybettım

kuzum benim canımm cok üzüldüm......of of cok cok geçmiş olsun canımm nedesem boş teselli olmaz hiçbişe biliorum ama inan hep korkuyordum degerin düşük diye....allah inşallah en hayrlı en tez vakitte saglıklı hayrlı evlat nasip etsin canım benim cok geçmiş olsunmafoldumben

amin tatlım bunu veren Allah alanda o elbet yıne verır yetrkı hayırlı evlat olsun

amin tatlım bunu veren Allah alanda o elbet yıne verır yetrkı hayırlı evlat olsun

haklısın canım benm inancını umudunu kaybetme RABBİM DUYUYOR YANIMIZDA O HERŞEYİN HAYIRLISINI VERİYOR BİZLERE ONA BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN CANIM.....İNŞALLAH KISA ZAMANDA YÜZÜN GÜLER.HAMİLE KALABİLİYORSUN CANIM BUNU BİLİYORSUN SONUCTA MUTLAKA BİRDAHA OLACAK HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP EYLESİN RABBİM

Kızlar bu arada bugÜn kan testı yaptırdım. 633.7 Çıktı. HamıleyÜm sanırım...

slm kizlar nasilsiniz ben annemlerdeyim bir haftadir burada pek giremiyorum nete zamanim olmuyor patik cnm hamilemisin hayirli olsun allah devamini getirsin ins.ben kendi evime gidince size yazarim ok simdi kimse yokn ya

pembe patikcim hayırlısı olsun bebişin tebrik ederim benim topicde sen ve umutsuz ekliydi biliyorsun bende isminin yanına hamile diye yazdım canım dikkat et kendine ve bebişe

KIZLAR son adet 18 aralık yumurtlama sıvısı 29 aralık 2 ocakta da ağrım oldu sol yumurtalığımda ve dün bana beta hcg baktılar ölesine
bugüne kadar hep 0.01 çıkan değer 1.0 çıktı testin referans aralığıda 2.0 hamilelik alıyo pozitif sayılıyo yani farklı bi cihaz
o kadar:))))))) çok meraklıyım:)))))
bişiler yazın...

canlarım ben geldim ama kmsecikler yok neyse artık inşş grşş yine öpüorum hepiniziiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…