pembe patikcim hayırlısı olsun bebişin tebrik ederim benim topicde sen ve umutsuz ekliydi biliyorsun bende isminin yanına hamile diye yazdım canım dikkat et kendine ve bebişe
canlarım ben geldim ama kmsecikler yok neyse artık inşş grşş yine öpüorum hepiniziiolumunekankayizsmile
doktora gittinmiii hayatımm
pembepatiğim doktora 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum kese ancak ozaman görünür sanırım
benim 28 kasımdı son adetim 6 ocakta keseyı gördük ama kalp atışlarını 10 gün sonra kısmetse görülcekmiş
hayırlısı canımmm
KIZLAR son adet 18 aralık yumurtlama sıvısı 29 aralık 2 ocakta da ağrım oldu sol yumurtalığımda ve dün bana beta hcg baktılar ölesine
bugüne kadar hep 0.01 çıkan değer 1.0 çıktı testin referans aralığıda 2.0 hamilelik alıyo pozitif sayılıyo yani farklı bi cihaz
o kadar:))))))) çok meraklıyım:)))))
bişiler yazın...
adetinden 10 gün gecikince gözüküyomuş sanırımm kese
benim daha 4 gün oldu
Kızlar bu arada bugÜn kan testİ yaptırdım. 633.7 Çıktı. HamİleyÜm sanırım...
ya senin almancayı türkçeye çevirip yardımcı olmana gerek yokki babyclup.de sayfasına tıklayıp yanında bu sayfanın çevirisini yapa bastığında arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir her yabancı dili ve siteyi okuyup kullanabiliriyoruz rahat rahat ama yinede sağol arkadaşım
Kızlar bu arada bugÜn kan testİ yaptırdım. 633.7 Çıktı. HamİleyÜm sanırım...
maşşaallah kuzummm hamilesin hemde cok güzel bi değer günün 4gün geçti ve değerin bu maşalllah canım kuzum sen 3 4gün sonrada gitsen görürsünki canım kız bu ne ikizmii:teytey::teytey: cok yüksek degerin ilaç falan kullandınmı sen ikiz olmasın:dance:
Kıslarrrr gunaydııınnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ben geldımmmmm hemıde bomba gıbı............!!!!!!!!!!
şekerkız ne oldu ki.....iyi haberler mi var
tatlım haberın yok sanırım ben bebegımı dusurdumıkı gun once ve suan kndımı ıyı hıssedıyorum oyuzden oyle yazdım rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsıınn
Kıslarrrr gunaydııınnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ben geldımmmmm hemıde bomba gıbı............!!!!!!!!!!
canım benim haberini almıştım çok üzülmüştüm. Kendini iyi hissetmene çok çok sevindim. Toparlanabilmen gerçekten çok güzel..allah bir daha böyle acılar yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?