Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm ben bişi anlamadım yazdığından evde normal idrar testi yaptınmı senin yaptırdığın test daha farklı ben de yaptırdım kan testi ama 439 çıkmıştı senin dediğine göre hamileysenn hayırlısı olsun cnmm

Kızlar bu arada bugÜn kan testİ yaptırdım. 633.7 Çıktı. HamİleyÜm sanırım...

maşşaallah kuzummm hamilesin hemde cok güzel bi değer günün 4gün geçti ve değerin bu maşalllah canım kuzum sen 3 4gün sonrada gitsen görürsünki canım kız bu ne ikizmii:teytey::teytey: cok yüksek degerin ilaç falan kullandınmı sen ikiz olmasın:dance:

bu dediginizi nasil yapiyorsunuz ben beceremedim de google transleteden yaptim..
Kizlar bizde esimle kararsiziz aslinda suanda ABD deyiz..Cocuk burda dogarsa buranin vatandasi oluyor..Cocuk icin cok iyi sartlar var 2 sene sonra turkiyeye geri doncez...Donmemize yakin yapalim diyoruz ama bu islerde ha deyince olmuyor!Okuduklarimdan onu cikardim

Simdi calismalara baslasak beni cok engeller diye korkuyorum..Cunku burda dil kursuna gidiyorum yeterli seviyeye gelincede Sertifika programlarindan sertiifika almayi istiyorum..Turkiyedeyken ozel sektorde calistigim icin isimden ayrilip geldim...Tekrar dondugumuzde beni issizlik bekliyor..Bunlari halledigim desem beebek ne ara olacak:kedi:

Kıslarrrr gunaydııınnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ben geldımmmmm hemıde bomba gıbı............!!!!!!!!!!

canım dilanım hakkaten yüksek mi kızzzz. ilaç falan kullanmadım. hiç birşey yapmadım. yaaa iyice meraklandırdınız beni şimdi...

tatlım haberın yok sanırım ben bebegımı dusurdumıkı gun once ve suan kndımı ıyı hıssedıyorum oyuzden oyle yazdım rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsıınn

canım benim haberini almıştım çok üzülmüştüm. kendini iyi hissetmene çok çok sevindim. toparlanabilmen gerçekten çok güzel..Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…