Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar ben ben bebegımı kaybettım

canım benim çok üzüldüm yaaaa :''(geçmiş olsun canım benim... umarım istediğinde hayırlı sağlıklı bir evlat verir rabbim... diloşun dediği hamile kalabiliyosun Allah'a çok şükür.... kendine iyi bak.Allah'a emanet ol öptüm...

gene kmse yok neyse kızlar şı sıralar çok yoğunum doktora gidiorum gün aşırıı birazda kafam dolu yumurtalamamda sorun var sanırım henüz belli deilama bakalım bu ayın sonunda beli olcak herşeyy..patiğim canım bebiş nasıll ttlım inşş iidirr herşey yolundadırr..dier hamile arkadaşlarımada sağlıklı güzell hamilelikler diliorum inşş hayırlısıyla:Saruboceq:dilan sen nerdesn kız dnde bugnde yoktun...cadıı ...

cnmm benim sakın onu kafana takma bendede vardı aynı sorunn ilaçlarla hallediliyo oo hiç üzülmeee sedamm ben daha keseyı görebildimm artık haftaya ctesi belli olcak herşeyy hadi öpüyorum seni bitanem bizi habersiz bırakma merak edıyom seni

gördnmü ttlım minik bebişi ne belli olcak canım haftaya cumartesi grdüm demişsin kesyii daha nee)ilaçlara kalmak hiç istememiştim ben stresten prolaktinimde çıktı sanırım göğüslerm bomba gibi gene aman artık boşverdim herşeyi oluruna bıraktım ttlımm

keseyı gördük cnmm dış gebelik falan değilmişş simsiyah bi yuvarlak ve içerisinde küçücük bi beyazlık o gelişçekmişş 10 gün snra kalp atışlarını ve bebeği görürüz dedi doktorumm inş bi aksilik çıkmaz olsun cnm şükür et yine en azından ilaçlarla çaresi var çevremizde duyuyoruz yıllarca uğraşanlar ilaçla çaresi olamıycaklar varr bunlarla kendine moral ver bıtanemm gez dolaş evde durma kafan dağılsın

öle canım doru sölüosunn takmıorum zaten amann napımm biraz daha rahat kafam tabi ister istemez canım sıkılıo amaa....hadi bakalım hayırlısı ttlım on gn sonra inşş hayırlı güzel haberler alırsınn))

sedam hoşgeldinnn üzülmemek elde değil biliyorum amaa yınede rahat olman lazımm inşş bitanemmmm sorun çkmazda duyarızz kalp atışlarınıdaa

slm kızlar ben siteyi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim bu gün yani 10 ocak günü regli oldum 2,5 yıldır uğraşıyoruz hamile kalma şansımın yüksek olduğu günleri hesaplarsanız sevinirim.inşallah yarı yıl tatiline gelmez evde olamıyacağız ya

sorma canım kaynanam anju oldu kardeşim doğum yaptı onlarla ilglendim hiç nete giremedim:) ama artık geldimopuyorumnanaktan

geçmiş olsunn cnmm bizde merak ettik valla dedim unuttu bu bizi bebeğinizde hoşgelmişş kız belli olmaz olacağı varsa o bi gecedede olur yeterki zamanı gelsin hamile çok valla topik bereketli girdi 2010a

geçmiş olsunn cnmm bizde merak ettik valla dedim unuttu bu bizi bebeğinizde hoşgelmişş kız belli olmaz olacağı varsa o bi gecedede olur yeterki zamanı gelsin hamile çok valla topik bereketli girdi 2010a

paticim kimler hamile bilmiyorum ama inş. rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq:darısı olmayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…