Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıslar bu gece yok sanırım paticim eve bugün geldim kardeşimin yanınndan bebiş bizi hiç uyutmadı 15 dak bir emiyor :ecrin_bebek:

kıslar bu gece yok sanırım paticim eve bugün geldim kardeşimin yanınndan bebiş bizi hiç uyutmadı 15 dak bir emiyor :ecrin_bebek:

anam herkes boşladı burasınıı diyolardi hamile kalınca bırqakmıycanız bizi ben bırakmadım ama gelen giden yokk ayy yerim onu ben sezeryanmı oldu

anam herkes boşladı burasınıı diyolardi hamile kalınca bırqakmıycanız bizi ben bırakmadım ama gelen giden yokk ayy yerim onu ben sezeryanmı oldu

yok kız bizmi gelmioruzz baksana alenam gelmiooo artık zaten semrada yok kızlar valla kimse gelmez oldu ben gelsem sayfalar ilerlior ancak bende yogunum doktor tedavm falann biliorsunuz sen nasılsn cnm

yok canım normal ama zor olmuş çocuk inmemiş bir türlü rahim açılmış ama çok zorlanmış
ilk daha kolay oldu diyor

canlarım burası boş kalmaz merak etmeyn sadece herkes yoğun sanırım bnde dahil girdiğimde kmseyi grmiorum denk gelmioruzz....szleri haberdar edicem inş yarın güzel haberlerle gelirim test yaptıcam prolaktin ve progesteron bakalım neler olmuşşş)hormoncuklarımaabilmiyorumkismileöptüm kızlar hepinizi tektekmcukmcukopuyorumnanaktan

günaydın dicem ama ttlım öğlen olduu)naber napıosun görüşemedik bayadırr...

merhaba kıslar..ugrayamadım...
ama sızı çok osledım..
bugun dr.gıttım...doktor 22 ocakta gel ozaman bakarız dedı..daha erken dedı...muayene etmedı...
bırde kan tahlıllerı yapalım dedı 22 ocakta...kan tahlılı yapacakmıs...çok yoruluyorum...oglenlerı yatıyorum...1-2 saat uyuyorıum...ve akşam saat 10 da uykum gelıyor kıslar...bemn sabah 7 de kalksamda gece 12 ye kadar canavar gıbı evde dolanırdım...sımdı çok mıymıntı olduum...bilmiyorumkismile

yok kız bizmi gelmioruzz baksana alenam gelmiooo artık zaten semrada yok kızlar valla kimse gelmez oldu ben gelsem sayfalar ilerlior ancak bende yogunum doktor tedavm falann biliorsunuz sen nasılsn cnm

ben hep bakıyom valla kuşumm ihmal etmemeye çalışıomm semra annelerinde galiba o kadarını biliyom giremıyomuş ordan sık tedavin nasıl gidiyooo bakimm bende iiim işte ne olsunnn bildiğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…