Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben hiç ii diilim gelemiorum kızlar kusura bakamyın tedavinin basında sonu belli oldupazartesi gitttim 11mm dedi cok az glişior yaaaa 15falan olmalydı insanlar benm bugunlerimde asılama yaptırıorlar ben ise daha catlama iğnemi vurulmadm bile cok kötüyüm:gitme::gitme::sinifsinif:morlm bozuldu kızlar oysa ben iğnesiz nası gebe kaldım??boshayallersmile iğne kullanıorum fakat gelişim benm hiç hoşuma gitmedi daaha ii olmaydı yarn randevum var karar vericem az gelişiorsa asılama yaptrmıcam kızlar..bosuna okdr para veremem..!!!:umursamaz: DUANIZA COK İHTYCM VAR LÜTFEN KIZLAR

diloşummmmmm üzülme kuşum inşlhhh herşey yolun girer bi sorun olmazzz dualarımız seninle inşlhhhh:Saruboceq:

diloşummmmmm üzülme kuşum inşlhhh herşey yolun girer bi sorun olmazzz dualarımız seninle inşlhhhh:saruboceq:

[sıze="2"]canım benim teşşekkürr ederimm canım allah razı olsun kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin olurmu unutmayın beni...yarın randevum[/sıze]

moralini bozma canım allah büyük olacğı varsa emn ol olur :umursamaz:

canım benim bitanem. dualarımız seninle Allah emeklerini boşuna götürmesin canım. iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun güzelim benim. sen sonuçta doğal yollarla hamile kalabilen bir kadınsın. bu tedavi sürecinin de olumlu olacağından eminim. yeter ki umutsuzluğa kapılma, karamsar olma bebeğim...

evet ben geldm cok kötym cok cok herşey biitii zannedersm keşkee hiç girmeseydim keşke rabbim içimden su bebek özlemini alsaydı.....bitseydi...hiç istemeseydim....gitmesydimm...doktora pazartesi gittiğimde 9.5 11.5mm yumurta vardı ve yumurta coktu iğneyi kesti bugun giiittiim kendi doktorum laparoskopi amelytndaydı....dier doktor bana 30tane yumurta olms dedi...eyvahedigeldismile tüpbebebk yapalm yumurtlar toplansn bikaçı döllensn dedi..ne TÜPBEBEĞı!!!!!NE TOPLANMASI!!!!:gitme: BU DOKTORLAR NASI Bı ıNSAN NASI BıŞE....DıER DOKTOR GAYET ııSıN DEDı AMA BUGUNKı YANı KENDı DOKTORUM OLMAYN POLıKSTK OVER DEDı!!NE PKO SU BEN DOĞAL YOLLA GEBE KALDMmafoldumben BıŞEYıM YOK BENM BANA KıMSE SENDE PKO VAR DEMEDıKımafoldumben BU ADAMDA NE DıORboshayallersmile !!!!????KARNIMDA YUMURTALKLARDAN SU DOLARMIŞ AKCıĞERLERE KADAR TAŞARMIŞ!!!!NAPICAM BEN ŞıMDımafoldumbenmafoldumben :gitme: ÖLMEK ıSTıYORUM ÖLMEK:sinifsinif:

Son düzenleme:

canım benim dur sakin ol baklım ... ne oluyoruz ne ölmesi bir bebk sevdasına bu kadar güzel bir hayatan vazgeçilirmi? yaşam her şekliyle her haliyle güzel bu kadar boşluğa neden düşüyorsun gülüm bende çocukları deli gibi sever her kötü çocuk haberinde kahrolurum ve yaşım 41 aaa sakin ol bakalım ben 11 aydır bebek istiyorum bu yaşta bebek olmasıda zormuş tüm hormonlarım iyi sorun yok yanii ben buna rağmen yaşamdan vazgeçmiyorum gecikmiş yaşamımın bir ucundan tutmaya kalkıyorum sen daha genceceiksin ne ölümü bırak yaşa kitap oku gez toz çalış eşinle güzel anları geçir eşini mutlu et zaten yaradan nasip etmişse o bebebk sana gelecek etmemişse mıçını yırtsan olmaz gülüm bu arad şu dr kafaya takma kimse fazla yumurtadan ölmez :)9 panikleme canım tamamıı kalk şöyle duş al 2 rekat namaz kıl bir yasin oku yada meditasyonmu yapıyorsun ne yapıyorsan yap kendine gel tamammı hadii baklımm gülümmm öptüm seni:lepi:

umutsuzum hakikaten nickin gibisin heee aklinialirimsmilesakin ol canım ölmekte neymiş dünyanın sonu değil ya hemen karamsarlığa düşme canım biraz daha sabırlı ol bakalım asıl senin dr un ne diyecek onu bekle :teselli:

HAKLISIN CANIM SAOL DESTEĞİN İÇİN.....:1hug: TEŞŞEKKÜR EDİORUM RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ABLCM SANA İNŞALLAH BİRAN EVVEL HAYRLISIYLA:Saruboceq: BENİM TEDAVİM KESİLCEK BÜYÜK İHTİMALLE DOKTORUM ARADI KONUSTUK KENDİ BU GİTTİĞİM DOKTORDANDA PEK MEMNUN DİİLİM AMAkafamçokkarıştı CADIARZU DEĞİŞTİRİCEM ZATEN MESLEKTASIM SANA DORU DEMİŞ DİO EEEE BENDE PKO VAR DEDİ O DOKTOR ÖLEMİYİM DİORUM YOK DİOOO :bbo: EEE ANLAMDM BEN BİŞE TÜPBEBEK DEDİ DİER DOKTOR EVET DİOR FAZLA YUMURTA OLUSUNCA ÖNERİORZ DEDİ....NESE ONU GEÇTİM TAMAM İSTEMİORUM TÜPBEBEK FELAN PEKİ FAZLA YUMURTADAN CIKAN SIVIDAN KARNA SU DOLMASISONRA AKCİGERE TASMASI BU NE??NOLCAK.....KORKUORUM CATLAMA İĞNESİ VERMİCEK TEDAVİM KESİLİRSE FARTUAL VERCKMİŞ...ÖLE GEÇİCKMİ OKADR YUMURTA PEKİ.....?ONU ANLAMDM

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

ayyy inanmıyorum yaa neler olmuş buralarda en başta patikçiğim çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin inşşşş.diğer hamile arkadaşlarıda çok tebrik ederim rabbim hepinize bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inş..
şeker kız çok geçmiş olsun canım sakın umudunu kaybetme rabbim bi daha yaşatmasın inş.

umutsuzum nie böle düşünüyosun ölemek falan allah korusun rabbim herşeyin çaresini verir canım nolur böle yapma sen her doktorun dediğine ne bakıyosun tatlım kendi doktoruna bak sen içini ferah tut dualarımız seninle tatlım

umutsuz canım bak tıpta herşeyin çaresi var rahat ol sakin ol ablacım yine diyorum fazla yumurtadan ölen olmadı sakin ol benim bayan arkadşım çok tedavi gördü sen gibi fazla yumoşları oldu ama şuan emin ol senden benden sağlam ve huuzrlu hiç birşeyi sorun etmiyorum eniyisii iyi bir dr seç ve ilaçlarını kullan bir müdeet şu bebek olayından soyutlan inanıyorum zerre kadar sorun yok sende pko lu olman sorun değil benim komşum ikiz doğgurdu kendisii pkolu yanii muhakak bebek olur ama elbettekii rabbimmol diyecekki olsun... şimdii bebbeğim sen başka alanlar bulacaksın o alanlara kayacaksın tammaıı bn mesala işime daha çok ağırlık verdim kitap okuyorum vs vs vs ya bizden kıymetli birşey yok tammmıı önce biz sonra gerisi yanii sağlıkla ilgili sorunun yokk önce bunu bir kabullen sonra bunalım takıl :) senin başaracağına innaıyorum ben yeterki sende inan son kez bişi söyleyyeim hiç düşündünmü nefes alammıızn ne büyük bir mucize olduğunu ve ne kadar bu konuda şanslıyız biraz düşün lütfen ve bu ölüm kelimesini birdaha senden duymayyaım yoksa saçlarını yollarım :))))

ya bni aylrca kontrll eden doktorumşa konstum ne pko su dior....pkolu diilimmm ama 30tane yumurtam olsmus napıcam ben yaaaa serpil ablcm cok saol dilşadcm sende saol...ama cok kötymm

umutsuzz canım seni hep takip ediyorum ama şimdi acaip kızdım ne ölmesi yaaaaa sen bir can dünyaya getirmeye çalışırken ölümü niye düşünüyorsun anlıyorum seni hiç kolay aşamalar değil ama kendine gel herşey allahtan gelir ve herşey allahın dilemesiyle olur bir sabır sınavından geçiyorsun birincisi doktorunu değiştiriyorsun ikincisi oluruna bırak kardeşim bu kadar takma ben kendimden biliyorum çocuk düşüncesine girdiğimde hayatta şaşmayan adet tarihlerim değişti düzensizleşti hatta yumurta olmamaya başladı adet olamıyordum doktorum vücut adet görmek istiyor ama beyin izin vermiyor bu stres ne kendine gel dedi sonra bende yavaş yavaş stresten uzaklaştım aman gencim bu ay olmassa gelecek ay olur oda olmassa diğer ay dedim ve ilk ay hamile kaldım canım benim senin için hep dua edecem ama ne olursun biraz daha rahat ol daha genceciksin çocuğa doyacaksın sabır güzelim sabır

alsanaalsanasmile
ya bni aylrca kontrll eden doktorumşa konstum ne pko su dior....pkolu diilimmm ama 30tane yumurtam olsmus napıcam ben yaaaa serpil ablcm cok saol dilşadcm sende saol...ama cok kötymm

ityi olacaksın canım sadce buna inan lütfen buna inan bunu sen başaracksın 30 tane yumurtası olan arkadşımdan bahsettim şuan senden benden iyi ve mutlu

hasanleyf cnm saol inanın cok kötym yanıorum ateşim var yumurtalar zorluor mahvoldum ya cok kötüyüm....eski nickimi değiştirdm bu arada meleğim benm yani umutsuzz değişti artık

dilancım lütfen topla kendini ve başka bir doktora daha görün çok üzüldüm ama her doktora güven olmuyor canım

dilann cnmmm ne biçim şeyler yazmış sın ölee sen yaa çok ayıppp allaha dik gelmişsinnn ölmekde ne deemekmişş daha yolun başındasınnn yüce rabbimm nasip ettiğinde yüzün gülecek senindee isyan etme sakınn bu doktorlar böle iştee kime inanıcağını bilemıyosun pco tedavi edilebilir bi hastalık cnmm biliyosun ben öleyim ve tedavisi var umutsuzluğa kapılmaa ne olurr demekki zamanı değil daha

yaaa birsen iğneyi yanls fazla verdiiii 30tane yumurtam var yanıorummmm pkoda DEGılim nası doktrr yaaa cıldırcm cok kötym korkuorm cokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…