diloşummmmmm üzülme kuşum inşlhhh herşey yolun girer bi sorun olmazzz dualarımız seninle inşlhhhh:saruboceq:
ben hiç ii diilim gelemiorum kızlar kusura bakamyın tedavinin basında sonu belli oldupazartesi gitttim 11mm dedi cok az glişior yaaaa 15falan olmalydı insanlar benm bugunlerimde asılama yaptırıorlar ben ise daha catlama iğnemi vurulmadm bile cok kötüyüm:gitme::gitme::sinifsinif:morlm bozuldu kızlar oysa ben iğnesiz nası gebe kaldım??boshayallersmile iğne kullanıorum fakat gelişim benm hiç hoşuma gitmedi daaha ii olmaydı yarn randevum var karar vericem az gelişiorsa asılama yaptrmıcam kızlar..bosuna okdr para veremem..!!!:umursamaz: DUANIZA COK İHTYCM VAR LÜTFEN KIZLAR
moralini bozma canım allah büyük olacğı varsa emn ol olur :umursamaz:
ben hiç ii diilim gelemiorum kızlar kusura bakamyın tedavinin basında sonu belli oldupazartesi gitttim 11mm dedi cok az glişior yaaaa 15falan olmalydı insanlar benm bugunlerimde asılama yaptırıorlar ben ise daha catlama iğnemi vurulmadm bile cok kötüyüm:gitme::gitme::sinifsinif:morlm bozuldu kızlar oysa ben iğnesiz nası gebe kaldım??boshayallersmile iğne kullanıorum fakat gelişim benm hiç hoşuma gitmedi daaha ii olmaydı yarn randevum var karar vericem az gelişiorsa asılama yaptrmıcam kızlar..bosuna okdr para veremem..!!!:umursamaz: DUANIZA COK İHTYCM VAR LÜTFEN KIZLAR
evet ben geldm cok kötym cok cok herşey biitii zannedersm keşkee hiç girmeseydim keşke rabbim içimden su bebek özlemini alsaydı.....bitseydi...hiç istemeseydim....gitmesydimm...doktora pazartesi gittiğimde 9.5 11.5mm yumurta vardı ve yumurta coktu iğneyi kesti bugun giiittiim kendi doktorum laparoskopi amelytndaydı....dier doktor bana 30tane yumurta olms dedi...eyvahedigeldismile tüpbebebk yapalm yumurtlar toplansn bikaçı döllensn dedi..ne TÜPBEBEĞİ!!!!!NE TOPLANMASI!!!!:gitme: BU DOKTORLAR NASI Bİ İNSAN NASI BİŞE....DİER DOKTOR GAYET İİSİN DEDİ AMA BUGUNKİ YANİ KENDİ DOKTORUM OLMAYN POLİKSTK OVER DEDİ!!NE PKO SU BEN DOĞAL YOLLA GEBE KALDMmafoldumben BİŞEYİM YOK BENM BANA KİMSE SENDE PKO VAR DEMEDİKİmafoldumben BU ADAMDA NE DİORboshayallersmile !!!!????KARNIMDA YUMURTALKLARDAN SU DOLARMIŞ AKCİĞERLERE KADAR TAŞARMIŞ!!!!NAPICAM BEN ŞİMDİmafoldumbenmafoldumben :gitme: ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK:sinifsinif:
HAKLISIN CANIM SAOL DESTEĞİN İÇİN.....:1hug: TEŞŞEKKÜR EDİORUM RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ABLCM SANA İNŞALLAH BİRAN EVVEL HAYRLISIYLA:Saruboceq: BENİM TEDAVİM KESİLCEK BÜYÜK İHTİMALLE DOKTORUM ARADI KONUSTUK KENDİ BU GİTTİĞİM DOKTORDANDA PEK MEMNUN DİİLİM AMAkafamçokkarıştı CADIARZU DEĞİŞTİRİCEM ZATEN MESLEKTASIM SANA DORU DEMİŞ DİO EEEE BENDE PKO VAR DEDİ O DOKTOR ÖLEMİYİM DİORUM YOK DİOOO :bbo: EEE ANLAMDM BEN BİŞE TÜPBEBEK DEDİ DİER DOKTOR EVET DİOR FAZLA YUMURTA OLUSUNCA ÖNERİORZ DEDİ....NESE ONU GEÇTİM TAMAM İSTEMİORUM TÜPBEBEK FELAN PEKİ FAZLA YUMURTADAN CIKAN SIVIDAN KARNA SU DOLMASISONRA AKCİGERE TASMASI BU NE??NOLCAK.....KORKUORUM CATLAMA İĞNESİ VERMİCEK TEDAVİM KESİLİRSE FARTUAL VERCKMİŞ...ÖLE GEÇİCKMİ OKADR YUMURTA PEKİ.....?ONU ANLAMDMcanım benim dur sakin ol baklım ... ne oluyoruz ne ölmesi bir bebk sevdasına bu kadar güzel bir hayatan vazgeçilirmi? yaşam her şekliyle her haliyle güzel bu kadar boşluğa neden düşüyorsun gülüm bende çocukları deli gibi sever her kötü çocuk haberinde kahrolurum ve yaşım 41 aaa sakin ol bakalım ben 11 aydır bebek istiyorum bu yaşta bebek olmasıda zormuş tüm hormonlarım iyi sorun yok yanii ben buna rağmen yaşamdan vazgeçmiyorum gecikmiş yaşamımın bir ucundan tutmaya kalkıyorum sen daha genceceiksin ne ölümü bırak yaşa kitap oku gez toz çalış eşinle güzel anları geçir eşini mutlu et zaten yaradan nasip etmişse o bebebk sana gelecek etmemişse mıçını yırtsan olmaz gülüm bu arad şu dr kafaya takma kimse fazla yumurtadan ölmez :)9 panikleme canım tamamıı kalk şöyle duş al 2 rekat namaz kıl bir yasin oku yada meditasyonmu yapıyorsun ne yapıyorsan yap kendine gel tamammı hadii baklımm gülümmm öptüm seni:lepi:
umutsuzum hakikaten nickin gibisin heee aklinialirimsmilesakin ol canım ölmekte neymiş dünyanın sonu değil ya hemen karamsarlığa düşme canım biraz daha sabırlı ol bakalım asıl senin dr un ne diyecek onu bekle :teselli:
ya bni aylrca kontrll eden doktorumşa konstum ne pko su dior....pkolu diilimmm ama 30tane yumurtam olsmus napıcam ben yaaaa serpil ablcm cok saol dilşadcm sende saol...ama cok kötymm
dilann cnmmm ne biçim şeyler yazmış sın ölee sen yaa çok ayıppp allaha dik gelmişsinnn ölmekde ne deemekmişş daha yolun başındasınnn yüce rabbimm nasip ettiğinde yüzün gülecek senindee isyan etme sakınn bu doktorlar böle iştee kime inanıcağını bilemıyosun pco tedavi edilebilir bi hastalık cnmm biliyosun ben öleyim ve tedavisi var umutsuzluğa kapılmaa ne olurr demekki zamanı değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?