yaaa birsen iğneyi yanls fazla verdiiii 30tane yumurtam var yanıorummmm pkoda değilim nebiçim doktrr yaaa cıldırcm cok kötym korkuorm cokk
ya bu doktoru ii anlatıyodunya cnmm çok memnundunnn korkmaa senin kalbin çok temiz burda bi çok kişiye bişiler öğrettin tavsiye ettinnn hiç bişi olmazzz bu sefer olmazsa diğer denemede olur daha ii bi araştırma yap öle bi doktora gitt kendini yıpratma kötüde düşünmee
patiğim öledi ama basta öledi sonra sonra baksana nebiçim kontrol etmişki böle oldum anlamdımı hiç böle olcagını saol bitanem dualarınızı eksk etmyn yeter birsenim ben sadece saglıgımı istiorum artık bişe diil nolur dua edin kızlar
inşallah bitanem inşallah dualrınızı eksik etmeyin.....eyvahedigeldismile kızlar bıraktım artık akısına ama bu yumurtlklar nası catlıcak anlmdm benbilmiyorumkismiledualarım seninle cnmm birazcııkk sakinleşş sende şu bebiş olayını akışına bırakkk çok takmıştın bu araa kendiliğinden kalcann sen bakkk çünkü önceden kalmıuşsınnn stress yapıon çok kendinee
canım benim korkma adet olursan bütün yumurtaları atarsın iyi bir uzmana görün böyle sıkıntı çekerek olmaz
ayyy inanmıyorum yaa neler olmuş buralarda en başta patikçiğim çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin inşşşş.diğer hamile arkadaşlarıda çok tebrik ederim rabbim hepinize bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inş..
şeker kız çok geçmiş olsun canım sakın umudunu kaybetme rabbim bi daha yaşatmasın inş.
cnm çok sağol darısı başınaa en kısa zamanda sperm testi hakkında yorum yapamıycam çünkü bilmıyorum kaç olması gerektiğini yaa ben gripp oldum çok korkuyomm bişi olcak diyee
korkma canım bişey olmaz bol bol meyva ye o şekılde atlatmaya çalış gribini tatlım
patıkcıgım korkma canım.bende oglumda 3 ayda fena grıp olmustum...çok agrım ve ates oldugunda sadece doktor bır ılaç onerdı...oda hamılelıkte kullanılan agrı kesıcı ıdı...onun dışında zamanla atlatmıstım...geçmıs olsun canım..umarım senınkısı hafıf geçıyordur.
http://[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/09/07/2010]Make a pregnancy ticker[/URL]
bana dua edin dr ye gidicem kalp atışlarını duyimm kızlarr
dualarımız seninle birtanem benim hayırlı haberlerle gel bebeşim bende bugün kırmızı kartı gördüm ve artık bebek sevdam kökten biitii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?