Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yaaa birsen iğneyi yanls fazla verdiiii 30tane yumurtam var yanıorummmm pkoda değilim nebiçim doktrr yaaa cıldırcm cok kötym korkuorm cokk

ya bu doktoru ii anlatıyodunya cnmm çok memnundunnn korkmaa senin kalbin çok temiz burda bi çok kişiye bişiler öğrettin tavsiye ettinnn hiç bişi olmazzz bu sefer olmazsa diğer denemede olur daha ii bi araştırma yap öle bi doktora gitt kendini yıpratma kötüde düşünmee

patiğim öledi ama basta öledi sonra sonra baksana nebiçim kontrol etmişki böle oldum anlamdımı hiç böle olcagını saol bitanem dualarınızı eksk etmyn yeter birsenim ben sadece saglıgımı istiorum artık bişe diil nolur dua edin kızlar

dualarım seninle cnmm birazcııkk sakinleşş sende şu bebiş olayını akışına bırakkk çok takmıştın bu araa kendiliğinden kalcann sen bakkk çünkü önceden kalmıuşsınnn stress yapıon çok kendinee

canım benim korkma adet olursan bütün yumurtaları atarsın iyi bir uzmana görün böyle sıkıntı çekerek olmaz

inşallah bitanem inşallah dualrınızı eksik etmeyin.....eyvahedigeldismile kızlar bıraktım artık akısına ama bu yumurtlklar nası catlıcak anlmdm benbilmiyorumkismile
canım benim korkma adet olursan bütün yumurtaları atarsın iyi bir uzmana görün böyle sıkıntı çekerek olmaz

inşallah canım nası atıcam inşallah canım artık buaydan sorada bakıcam gidicem saglıgıma döniim kist olmasn bana yeter

günaydın kızlar yine kimse yok ya ben 15 gün giremedım internete işyerimiz taşındı anca yerleştik dün bağlandı internetimizde kavuştum sonuda size bu arada eşime tekrar sperm testi yaptırdık değerler sanırım dahada düşmüş pek bişey anlamıyorum ama diğer testle karşılaştırdıgımda daha da düşük geldi bana sizede yazıyım da anlayan biri varsa yorum yapsın lütfen eşimde sperm hareketsizliği vardı bunun için bitkisel ilaçlar kullandık ters etki mi yaptı ne

+4 ileri hareketli :% 5
+2 yerinde hareketli :% 9
+3 yavaş hareketli :%13
+1 hareketsiz : %73

ben geldim...vereliniortak sonunda bitti galiba su asılama olayyı atlatabilmek üzereyim..hergün doktordayım 1gün o doktor bigün kontrol altında buldugum bi doktor sagolsun....-tatlicadiarzu-allak bullagım inanın artık yürüyemiorum her sabah 9da kalkıp bu sogukta yürümek minibüsleri cekmek ve gidipte 30YUMURTAM VAR BUNU DUYMAK.....:sinifsinif: evet neden bukadar asabileştim biliormusunuz???:1closedeyes: cünkü ben okadar geldim gittim doktora....son perşembe günü işte o doktor asılama yapcak doktor yoktu laparoskopiye gitmişti..aynı merkezde baska doktor ilglendi...:1closedeyes:İLGİLENDİDE DENİRSE....NESE:1closedeyes: cumartesiden pazartesiye perşembeye kadar yumurtam 11.5ta kaldı hiçbişii anlmdm ama ben sadece bunları biliodum bu dier doktora kaç yumurtam var dedim VALLA SAYAMAYACAGIM KADAR COK DEDİ:bbo:!!!!KAÇTANE??? 25 30TANE NASIL OLUR ???BAYA....fisfisfis BUNLARI SÖLEDİ...VE ARKASINDAN SÖLE DEVAM ETTİ....ASILAMA YERİNE ''tüpbebege''GEÇELİM.....naniknanikOLDUUUUUU naniknanik DAHA NELER YA NE TÜPBEBEĞİ BENİM YASIM 20...HAYATIMIN BAHARINDAYIM SİLKELEN DEDİM HEY SİLKELEN NE BEBEGİ NE ASILAMASI NE KİMSAYALALLARIN BUKADAR MÜPTALASI OLDUN...NE TÜPBEBEĞİ DOKTOR BEY DEDİM????senağlama FAZLALIKLARIN TOPLANMASI BİKACI DÖLLENMELİ DEDİ...İSTEMEM YAPTIRMAM SİZ YASIMI BİLİORMUSUNUZ DEDİM YAPTIRMICAM DEDİM...HIMMM BASLADI BUSEFER YOK FAZLA YUMURTA KARIN İÇİ KANAMAYA SEBEP OLUR VE KARIN İÇİ SUYLA DOLAR ODA BİLMEM CİGERLERE KADAR ULASIR...:1shok::1shok:senağlama EVET BEN ORDA BİTTİM İŞTE...ALLAHIM SAGLIGIMI İSTİYORUM BEN...:Saruboceq: HİÇBİŞE DİİL.SEN KOCAMI BANA BENİ ONA BAGSLA YETER BANA YARAB:Saruboceq: İŞTE BÖLE DÜN BASKA DOKTORA GİTTİM CATLAMAK ÜZERELER DEDİÇ...ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:HEPSİ KÜÇÜKLER AMA İİLİŞKİDE YASAAKlaelaelaelaelae HAMİLE KALIRMSAM COK RİSKLİ OLRUMUS 30YUMURTA NASI CATLAR HAMİLE KALIRSAM ADET OLMAM SART HAMİLE KALMAM YÜKSEK BELKİDE AMA BEN KORUNUCAM...2 HAFTADIR YASAK ZATEN İLİŞKİ......ALLA ALLA BEN NAPIORUMKİ:uhm:KOCAM GENC BEN GENC OLAYA BAK 2HAFTA PERHİZ NEYMİŞ BEBEK....!!!ARTIK OLURSA OLUR....YETER...YORULDUM COK COK.....ALLAH ASILAMAYI NASİP EDECEKKİ YAPASIN ODA NASİPTE YOKSA HİÇBİŞE YAPAMAZSIN..... RABBİME HAMD OLSUN SÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq: MUTLAKA Bİ HAYIR VARDIR BUNDADA DOKTOR ADET SÖKTÜRÜCÜ VERİCEKMİŞ KIZLAR ONLA ATICAM COGUNU......RABBİM SAGLIGIMI KORUSUN İNŞALLAH SU YUMURTALARI ATSAYDIM KİST OLMASA BİDE BASKA BİŞE İSTEMEM:Saruboceq: COK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN KIZLAR....HA BUARADA RAPORLA CIKARTTIGIM O MENOGON İĞNELERİM ELİMDE KALDI KIZLAR...ALAN OLURSA SATICAM UYGUN FİYATA...MENOGON FSH VE LH YÜKLÜ BİR İĞNE BENİM BÜNYEM KALDIRMIORMUS.PUREGON ALMAN LAZIM DEDİ AMA BEN BU MENOGONLARA PARA VERDİM ELİMDE KALDI.PUREGONU GİDİPTE PARA VERİP ALMAM CÜNKÜ SIKILDIM ANCA İĞNELERİMİ ALAN OLURSA KENDİME İĞNE ALIRIM ODA EŞİM ASKERE GİTMEDEN BİAY ÖNCE...YA ASLINDA KOCAM GİTSİN GELSİNNN BENİM YAAA NE BEBEĞİ:umursamaz: EVET GİTSİNN GELSİNN YAAAAA NESE KIZLAR BEN ALSAM BİLE SATICAM CÜNKÜ ELİMDE NEDEN KALSIN...SORARSANIZ BİKAÇ TANIDIGA SEVİNİİRİM...NESEE ÖPÜORUMMMopuyorumnanaktan

dilannn cnmm benimmmm bak sonunda doğruyu bulmuşsunnn evet akışına bırakk bebek işini yaşın daha çok küçükkkk ben inanıyorum ki yumurtalarıda atıcaksın sorunsuzzz aklımda bulunsun çevremde aşılama yaptırcak biri yok ama sen bi başlık aç bence öle bi başlık görmüştüm daha öncee unutmaaa ilk eşinle senin sağlığın önmliiii yazık kocanada üzülüyodur

çok sağol cnmm valla pek hafif geçmıyo ama ateşim yok berekettt bgn dr ye gidicem bakalım ne dicekkk

dilan aferim sana işte koç gibi davarnmışsın harika buna çok sevindim ablacım ye iç keyfine bak daha çok minksin kendin çocuksun çocuk yapmak için büyümen lazım yaşamın tadını çıkart gülüm aferim sana işte böyle pozitif ol mucuxxxxxxxxxxxxxx

dualarımız seninle birtanem benim hayırlı haberlerle gel bebeşim bende bugün kırmızı kartı gördüm ve artık bebek sevdam kökten biitii :))

çok sağol kuşum kalp atışlarını duydukkkk gümbür gümbür gidiyooo yaa ama çok minikkk daha 7 milimmişş serpilll bu ay bittiyse diğer ay var kızım yaa allh allhh ne o umutsuzlukkk umudunu yitirmiycenn

paticim dualarım seninle inş. kucağına alırsın hayırlısıyla canım gribinide hafif atlatırsın inş. allah şifa versin

dilancım daha çok küçüksün gerçekten hayatının baharı demekki zamanı var kendini üzüp yıpratma her doktorada inanma canım ben 32 yaşındayım canım benim yaşıma kadar allah ın izniyle senin bir kaç çocuğun olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…