Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

guclubacismile bennnnn unutttum bile ablaaacımmmmm benim bebegimm kocammm kocammmŞeniz
sedaammm nerlerde dilannn onuda merak edıyorum tedavisi nasıl gidiyo
cnmm bayadır konusamadk ama pko falan yok yumurtasıda catlamıs doktor anlamams boshayallersmile
Şeniz evet kuzummm yaaaa vallaa oh be rhaatladım artıkkhihoyyyt
çok sağol kuşum kalp atışlarını duydukkkk gümbür gümbür gidiyooo yaa ama çok minikkk daha 7 milimmişş serpilll bu ay bittiyse diğer ay var kızım yaa allh allhh ne o umutsuzlukkk umudunu yitirmiycenn
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhh şükrler olsun :Saruboceq:büyücek annesiii teyzelerii yer onu yerrrrrrr:ecrin_bebek:

Şeniz cnmmm inşallahh saol nasılsın askmŞeniz

meleğim hele şükür silkelenip kendine gelmişsin sabırla bekle meleklerini canım benim rahat ol yaşın küçük bir daha stres yaptığını duymayim gör bak kendiliğine gelecek meleğin

meleğim hele şükür silkelenip kendine gelmişsin sabırla bekle meleklerini canım benim rahat ol yaşın küçük bir daha stres yaptığını duymayim gör bak kendiliğine gelecek meleğin

Şeniz hayrlısı olsn askmmm....sen nasıllsnnn yiğennnn nasıll yüğennnnnkaydirigubbakcemile3

iyiyiz teyzesi salı günü doktora gideceğiz ikiz mi değil mi ona bakılacak doktor geç gelmemi söyledi o yüzden kalp atışınıda daha duyamadım bugün kendimi çok yordum eşimde çok kızdı

çok sağol kuşum kalp atışlarını duydukkkk gümbür gümbür gidiyooo yaa ama çok minikkk daha 7 milimmişş serpilll bu ay bittiyse diğer ay var kızım yaa allh allhh ne o umutsuzlukkk umudunu yitirmiycenn

tatlım benim sevindim kalp atışlarına eee daha minik olacak ne bekliyordun kii :))) canım bu arda benim bebebğim olmayacak eşimle ayrıldık :) birtakım sorunlarımız vardı

tatlım benim sevindim kalp atışlarına eee daha minik olacak ne bekliyordun kii :))) canım bu arda benim bebebğim olmayacak eşimle ayrıldık :) birtakım sorunlarımız vardı

ayyy serpilim seni takip edemıyom benn hane çok sevıyodun kız sorun yoktuuu allhh allhhh geçenki problemmi gene inş düzelirr tez zamanda

cnm biayda sadece ikitanemi içiorsun?catlama iğnesi muayne kontrl olmuormsn nası oluor ovulasyon testi nekdr adı ne cnm

bak şimdi cnmm bana glucopage da verdi şeker hapı bu ama pcolulara veriliyomuş düzenli adet olim diyee bir ay yasmin kullandım rahimi rahatlatmak içinmi ne bilmıyom dr verdi sonraki ay seropheneye başladım adetin 3 günü başlıyosun 5 gün içiyosun günde bi tane ikinci ay aynı anda iki tane içiyosun onuda 5 gün süreyle ovülasyon testide ben eczaneden almıştım adı galenik 25 liraydı 5 tane var içinde beni hiç çağırmadı kontrole falann 3 aylık tedavi süresi verdii inş hamile gelirsin dedi bende sordum hatta yumurta takibine gelmiycemmi diye gerek yok dedi iğne falanda yok sadece serophene içtimm cnm

hmmm anldm cnm ...bende alıcam test senin işine yaramadı ama dimi cnm

hmmm anldm cnm ...bende alıcam test senin işine yaramadı ama dimi cnm

kız biz iki kere silik çizgi görmüştükyaa demekki yaramışşşş ben koyu çizgi beklıyodum koyu değil ama silik gördükk zaten o günleride değerlendirmiştk çok çalıştıydık bu ay allahımda nasip eylemişş oldu bak internetten alışveriş yapıyosan eğer ordan sipariş ver biz yapmıyoruzz orda daha uygun testler

aaaa evt patiğimm doru diosunn canım tamam cnm internetten vericem zaten kusum bakalımmm askm dua et bebişşş nası kızzzzŞeniz

aaaa evt patiğimm doru diosunn canım tamam cnm internetten vericem zaten kusum bakalımmm askm dua et bebişşş nası kızzzzŞeniz

hadi bakalım hayırlısı olsun cnmm inşş faydasını bulursun sende netten az fiyata daha çok test gelıyo bebişi dün gördük iştee iyiydii mercimeğimm çok minik teyzesi dualarımm sizinle cnmm o konuda hiç şüphe etmeee valla her duamda aklımdasınız

dilanım ben çıkıyom kuşum yatimmm aartık yarın gene derse gitçem direksiyon dersine sabahtan bide nasıl kalkçam bakalım öff erken kalkmayı sefmıom hiç

ŞenizTAMAM ASKMMMM ÖPÜORUMM MERCİMEĞİNİİ VE SENİİİİ SAOL ASKM SENDE DUAMDASN :Saruboceq: RABBİM KORUSUN SİZİİİİİ

dilan nbr kızz sevindimm sedanın sorunu olmadığna inş çatlayan yumurta bebişe dönüşür

kuşum benmm ttlım napıosunn özledim hepinizii kız yumöurta bebişe dönüşemedi çünkü çalışma yapmadık doktorun sölediği gün yaparız dedik o salakta kaçırdı yumurtacığım boşa giti ama üzülmedmm en azından sorunum yok allahıma bin şükür bu ayy çok rahatım reglimi bekliorum prolaktinimde ykselmemiş:))bu arada fazla giremiorum bu hafta çok yoğunum misafilern biri giti biri geldii bir hafta daha misafirim var kalıo bnde eski bi arkadaşım..ama aklım sizlerde:))canlarım hepinizi çok öpüorummmcuk beni unutmayın sakın heekaydirigubbakcemile5

ay cnm benimm hele kız gelebilmişsinn ohh bi sorunun olmadığına sevindimmm ay bu ay kaçırdıysan daha çok ayy varr ilerdee ayy çok kalıyo kız misafirin gitsin biran öncede kavuşalım sana :) hadi öpüom senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…