guclubacismile bennnnn unutttum bile ablaaacımmmmm benim bebegimm kocammm kocammmŞenizdilan aferim sana işte koç gibi davarnmışsın harika buna çok sevindim ablacım ye iç keyfine bak daha çok minksin kendin çocuksun çocuk yapmak için büyümen lazım yaşamın tadını çıkart gülüm aferim sana işte böyle pozitif ol mucuxxxxxxxxxxxxxx
cnmm bayadır konusamadk ama pko falan yok yumurtasıda catlamıs doktor anlamams boshayallersmilesedaammm nerlerde dilannn onuda merak edıyorum tedavisi nasıl gidiyo
Şeniz evet kuzummm yaaaa vallaa oh be rhaatladım artıkkhihoyyytdilannn cnmm benimmmm bak sonunda doğruyu bulmuşsunnn evet akışına bırakk bebek işini yaşın daha çok küçükkkk ben inanıyorum ki yumurtalarıda atıcaksın sorunsuzzz aklımda bulunsun çevremde aşılama yaptırcak biri yok ama sen bi başlık aç bence öle bi başlık görmüştüm daha öncee unutmaaa ilk eşinle senin sağlığın önmliiii yazık kocanada üzülüyodur
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhh şükrler olsun :Saruboceq:büyücek annesiii teyzelerii yer onu yerrrrrrr:ecrin_bebek:çok sağol kuşum kalp atışlarını duydukkkk gümbür gümbür gidiyooo yaa ama çok minikkk daha 7 milimmişş serpilll bu ay bittiyse diğer ay var kızım yaa allh allhh ne o umutsuzlukkk umudunu yitirmiycenn
dilancım daha çok küçüksün gerçekten hayatının baharı demekki zamanı var kendini üzüp yıpratma her doktorada inanma canım ben 32 yaşındayım canım benim yaşıma kadar allah ın izniyle senin bir kaç çocuğun olur inş.
meleğim hele şükür silkelenip kendine gelmişsin sabırla bekle meleklerini canım benim rahat ol yaşın küçük bir daha stres yaptığını duymayim gör bak kendiliğine gelecek meleğin
çok sağol kuşum kalp atışlarını duydukkkk gümbür gümbür gidiyooo yaa ama çok minikkk daha 7 milimmişş serpilll bu ay bittiyse diğer ay var kızım yaa allh allhh ne o umutsuzlukkk umudunu yitirmiycenn
tatlım benim sevindim kalp atışlarına eee daha minik olacak ne bekliyordun kii :))) canım bu arda benim bebebğim olmayacak eşimle ayrıldık :) birtakım sorunlarımız vardı
paticim dualarım seninle inş. kucağına alırsın hayırlısıyla canım gribinide hafif atlatırsın inş. allah şifa versin
dilan cnm ben 2 tane içtim seropheneden
cnm biayda sadece ikitanemi içiorsun?catlama iğnesi muayne kontrl olmuormsn nası oluor ovulasyon testi nekdr adı ne cnm
bak şimdi cnmm bana glucopage da verdi şeker hapı bu ama pcolulara veriliyomuş düzenli adet olim diyee bir ay yasmin kullandım rahimi rahatlatmak içinmi ne bilmıyom dr verdi sonraki ay seropheneye başladım adetin 3 günü başlıyosun 5 gün içiyosun günde bi tane ikinci ay aynı anda iki tane içiyosun onuda 5 gün süreyle ovülasyon testide ben eczaneden almıştım adı galenik 25 liraydı 5 tane var içinde beni hiç çağırmadı kontrole falann 3 aylık tedavi süresi verdii inş hamile gelirsin dedi bende sordum hatta yumurta takibine gelmiycemmi diye gerek yok dedi iğne falanda yok sadece serophene içtimm cnm
hmmm anldm cnm ...bende alıcam test senin işine yaramadı ama dimi cnm
kız biz iki kere silik çizgi görmüştükyaa demekki yaramışşşş ben koyu çizgi beklıyodum koyu değil ama silik gördükk zaten o günleride değerlendirmiştk çok çalıştıydık bu ay allahımda nasip eylemişş oldu bak internetten alışveriş yapıyosan eğer ordan sipariş ver biz yapmıyoruzz orda daha uygun testler
aaaa evt patiğimm doru diosunn canım tamam cnm internetten vericem zaten kusum bakalımmm askm dua et bebişşş nası kızzzzŞeniz
hadi bakalım hayırlısı olsun cnmm inşş faydasını bulursun sende netten az fiyata daha çok test gelıyo bebişi dün gördük iştee iyiydii mercimeğimmçok minik teyzesi dualarımm sizinle cnmm o konuda hiç şüphe etmeee valla her duamda aklımdasınız
dilan nbr kızz sevindimm sedanın sorunu olmadığna inş çatlayan yumurta bebişe dönüşür
kuşum benmm ttlım napıosunn özledim hepinizii kız yumöurta bebişe dönüşemedi çünkü çalışma yapmadık doktorun sölediği gün yaparız dedik o salakta kaçırdı yumurtacığım boşa giti ama üzülmedmm en azından sorunum yok allahıma bin şükür bu ayy çok rahatım reglimi bekliorum prolaktinimde ykselmemiş:))bu arada fazla giremiorum bu hafta çok yoğunum misafilern biri giti biri geldii bir hafta daha misafirim var kalıo bnde eski bi arkadaşım..ama aklım sizlerde:))canlarım hepinizi çok öpüorummmcuk beni unutmayın sakın heekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?