Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm arzum nasılsn kızlar nasılsnız sule cnm saol hiç ugramaz oldun......nese patiğim sen nasılsn be büyük karar aldm herşeyi akısına bıraktımm artıkkkk ohh beeeezemuszemus

Kızlar biliorum bu aralar cok ilgisiz kaldım inanın hep aklımdasınız ama cok cok zor günler yasadım...tekrar bulusalım hepimiz olurmu kusura bakmayın mazur görün durumumu

slm kızlar topik iyyice boş kalmış kimseler uğramıyor kızlar dün test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla inş. kucağıma almak nasip olur darısı tüm isteyenlerin başına inş. pazartesi doktora gideceğim opuyorumnanaktan

Kızlar biliorum bu aralar cok ilgisiz kaldım inanın hep aklımdasınız ama cok cok zor günler yasadım...tekrar bulusalım hepimiz olurmu kusura bakmayın mazur görün durumumu

canım inş. herşey yoluna girer ve yine neşeli neşeli burda görmek kısmet olur seni opuyorumnanaktan

canım tebrikler :) aman nazarlar değmesin gülüm :) sevindim allahım sağ salihim kucağına versin darısı olmayanların başına

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: AAAAAYYYY ASKIM COK SEVİNDİMM HAMİLESN CANIMM RABBİMM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN COK SEVİNDİMMMMM:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: HABER VER OLURMUUUUU:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ADİLEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv::CüvCüv: İKİZ:dance::lepi::lepi::lepi:
CORNELİA35:CüvCüv:
MESTİTOSH:CüvCüv:

ZEYNEPARZU:CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
oohhh maşallah hamişlere bak sennn:))kızlar nerdesiniz ya bu karda gezmeleremi gittinizzz:))

canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bebek isteyen herkesin başına..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLAR SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN ıNŞ. RABBıM EN KISA ZAMANDA TÜM ıSTEYENLERE NASıP ETSıN opuyorumnanaktan

cnmm benimm gözün aydınnn allh yüzünü göstermek nasip eylesinnn çok sevindimmm

kızlar merhaba,
çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi, yazdıklarınızı ama ilk defa yazmak nasip oldu.1,5 yıllık evliyim ben de. borç harç derken hiç çocuk düşünmedik 1 yıl kadar doğum kontrol hapı ile ben korundum,son 5 aydır da eşim korunuyordu.ama artık eşim çok istiyor.son adet tarihim 3 ocak bu ay ilk denememiz. buradaki ovulasyon yöntemine göre adetim bazen 26 bazen 27 gün sürdüğü için 15 ve 16 ocakta ilişki oldu.(erkek bebek için)ama Allah hepimize kolaylık versin çok stresliymiş hakikatten 9-10 gündür kendimi dinlemekten ha kasığım ağırdı mı ha gögsüm acıdı mı diye psikoloji diye bişey kalmadı. adet tarihim 28 yada 29 ocak ve sanırım benim kuruntularımdan başka hiçbir belirti yok.tuttuğuna inanmıyorum açıkçası ama hayırlısı olsun. eşimde ben de çalışıyoruz ve ikimizin aileleri de kendi memleketlerinde kimsemiz yok yani.evin sorumluluğu, iş hayatı hiçbirşeye yetişemiyorum ve bir de bebek gelirse ne yapacağım onu da bilmiyorum. neyse çok doluyum kusura bakmayın sizin de başınızı ağrıttım. Allah hepinize hayırlısıyla gönlünüze göre sağlıklı huzurlu bebekler versin inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.Selamlar herkese..

merhaba canım herşeyin hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

yazdığım mesajlarada cevap alamıorum sanırım artık;Pneyse kızlar kndinize ii bakın ben pek girmem artık psikolojimi bozdu bu gebelik bölümü hastalıklar bilmem nelerr msnsi olan arkadaşlarımla zaten görüşmeye devam ederim patikcim sana özel mesaj atıorum ttlımm inş grşşş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…