- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
aaa bende aynısını içiyorum günde kaç tane içtin
2 tane verdı cnm doktor gunde
inşş hayatım inş bişe cıkmaz cnmm:Saruboceq:canım eşimde pzrtsi spermiyogram yaptıracak
inşlhh bişey çıkmaz güzel haberler alırızopuyorumnanaktan
hımmmm anldm cnmmmm gerek yok dediyse bildiğii vardır bitanemm doktor sonuctayerimsenibenanldm cnm suan klomen kullanıorsn dimi kalamzsan serophene baslıcan yine dimi?eee sana catlma iğnesi vermedimi alla alla kontrole gitmen lazım ama
yok cnm serophene klomen tarzında bi ilaççç isim farklılıkları oluyoya ismi değişik sadece çağırmadı takibe falan bende şaşırdım hatta sordumm ama gerek yok dedi bilmıyorummm iğne falan vermedi
anladım cnm inşş sonuç alırsın bu ayyy ama beni yumurta takibine çağırmadı sen çift çizgiyi gördünmü ovülsyon testinde
yok canım doktor öle bişi demedi ama benim yengemde yaptırmışdi 2 defa
dktru bi gün önceden yapılmması lazımmış fikfik :kedi:
sonuçta gün aşırı ilişkide spermler etkili oluyomuş ya o açıdan :kedi:
yok canım doktor öle bişi demedi ama benim yengemde yaptırmışdi 2 defa
dktru bi gün önceden yapılmması lazımmış fikfik :kedi:
sonuçta gün aşırı ilişkide spermler etkili oluyomuş ya o açıdan :kedi:
kkızlar çok doğru tespit ediyo bu takvim. Denemenizi tavsiye ederim.
tamam kızlarr bizde hafta sonu tatiline gireriz ne yapalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kuşum akşam üzeri yapıcam aynı saattte olması gerekiyoya bide çişi tutmak lazım 4 saat su tüketmemek lazım ondan beklıyomm bgnde eksi çıkar bende çünkü hiç bi belirti yokk akıntım falanda yok
ooo kremgulcum sendemi burdasin hg din tatlim
hiç bellii olmaz inşş vardırr bişeee kızlarr ne yemekk yapimm yaaaa mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?