Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hoşgeldin cnmŞeniz olurmu cnm ne bas agrıtması hiç üzülme cnm daha cok bsındasın bakalım bi 3ac deene 6ay sorunsuz olsan bile olmaması normal cnm hiç kaafaana takma bile cnm hakkımızda hayrlısı olsunnnŞeniz

sedoşummŞeniz cnm benm sedoşummm gel gitme kaynatalım söle biiiii bak herks hamiş sende bende hepimizde kalıcaz üzülme askm msnden konusuoruzz ya zaten sürekliiiiyerimseniben

sedoşum nerdesin zaten uzun zamandır yoksun şimdi hepmi gideceksin gel canım ya sohbetlerimize gere dönelim inş. şimdi sıra dilan da ve sende opuyorumnanaktan

slm dilan canım nasılsın topik boş kalmış yada sen olmayınca kimse olmuyorolumunekankayizsmile

kuzumm benm yarın toplanalımm saat 9da olurmu kızlarrr cok özldm siziiiii arzum sen nasılsn askm benm saol bitanemmmm sensizde tadı yok cnmmm cok özldm muhabbetiniziiiolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktandilancım akşam 9 mu inş. canım bende özledim sizleri ama akşam kerdeşim gelince bilgisayarı bana vermiyor bu akşamda gelebilir gelmezse burdaym inş. kızlar herkez tek tek hamiş oluyor bende geçen ay hatırlarsanız 4 gün gecikmeden sonra çok üzülüp ağladım ama bu ay kavuştum meleğime inş. sağlıklı kucağıma almak kısmet olur rabbimizin izniyle sıra şimdi diğer isteyenlerde dualarımız sizinle inş. en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere NASıP ETSıN

:Saruboceq: amin kuzummm rabbim kucgnızada almayı nasip etsin güzel yüreklim benimmm:asigim: inşaallah konusabiliriz bitanem ben gelicem 9da beklicem siziii:1hug:

bu akşam kocacımla temizlik yapıcaz. yarın annemler bize geliyor. evi berbat görmesinler. o zamana kadar biterse temizlik saat 9da ben de buradayım kızlar. hepinizi çok çok özledim. biraz konuşalım hasret giderelim. hadi bakalım inşallah girebilirim...

aman da aman dilan gelmiş buraya
ŞenizŞenizcnmmmmmmm ben geldmmm evett özldmmm siziii yaaaaboshayallersmile

ohh cnmm benm yorma kendiniii fazlaaayerimseniben kuzum ben cok kötym karnım agrıor göbegme vuruor agrı inşallah bişe olmaz:gitme: kist falan ölüorum agrıdan gelemdm zaten kmsede gelmemiş kızlar dayanamıorm ben cıkıorm öpüormmmŞeniz

slm kızlar bugün doktordan yeni geldim bebeşim için bür sürü test istedi doktor ve yeri iyi değilmiş daha yukarda olmalıymış düşük tehlikesi varmış inş. meleğimi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağıma almak kısmet olur dua edin kızlar opuyorumnanaktan

kızlar merak ettim siz bu yöntemi deneyerek mi hamile kaldınız?

arzucum bitanem hiç takma kafana meleğin yerine tık diye yerleşicek cnm üzmicek seni güven daha minicikk annesi...dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq: bende doktordan geldim regl oldmkaydirigubbakcemile2 attım yani o yumurtları:lepi: kistte olmamıssositososito COK ŞÜKÜR:Saruboceq::Saruboceq: SÜPERİM YANİ....sositososito PEMBE PATİK NAPIOR NERELERDEboshayallersmile alenam saolsun zaten hamile kalana kadrdı bizle muhabbetti....:1closedeyes: sedoşla msnde konusuoruz rüyalar naptı kızlar nerelerde bilmiorum....mestitosh saolsun gelior gidior..kızlar gelinde toplanalımboshayallersmile

slm kızlarrr ben çok kötüyümmmm devamlıu istifra edıyorumm dış dünyayla bağlantım koptuu hep yatıyorum kafam hiç kalkmıyo midem dönüyoo geçen gece hastanedeydım serum yedimm bi gece kaldım evdede hiç bi işe bakamıyorum kayınvalidem geliyo sağolsunn hamile arkdşlardan benim durumumda olan varmı ben çok ağır geçiriyorum yaa

geçmiş olsun canım inş. kısa zamnada düzelirsin bende 1 hafta hafif bulantı ve mide yanması oldu ama geçti arada başım dönüyor uyku bastırıyor başka değişiklik yok iştahım var ve düşük tehlikem dışında nerdeyse normalim sana çok geçmiş olsun allah şifa versin canım

Kızlar lÜtfen tÜpbebekte ındırım ıstıyoruz topıĞıne kayıt olabılırmıŞınız ÇÜnkÜ tplanp hep beraber baŞbana yada bı bÜyÜĞe ulaŞıp yardm ıŞtıycez bızlerde anne olmak ıŞtıyoruz dımı

canım benim demekki hamileliğin sıkıntılı geçiyor allah yardımcın olsun keşeke bende hamile kalbilsemde sıkıntı yaşasam bugün belime masaj yaptırdım göbeğim düşmüş onu yerine getirttirdim :))) anlayacağın halen daha uğraşıyorum ben bel fıtığıyım amca bana süper masaj yaptı ve şuan çok ama çok iyi oldum bebek istiyorum dedim oda göbeğime bişiler yaptı canım bayağı yandı bakalım :) neler olacak haaa bendeki havdis soğan kürü uyguluyorum oda garip akıntı yaptı anlayacağın gülüm bu kadar işin gücün arsında bunlarda nereden zaman bulup yapıyorum anlamış değilim :)) seni seviyorum sık dişini ablacım atlatacaksın öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…