hoşgeldin cnmŞeniz olurmu cnm ne bas agrıtması hiç üzülme cnm daha cok bsındasın bakalım bi 3ac deene 6ay sorunsuz olsan bile olmaması normal cnm hiç kaafaana takma bile cnm hakkımızda hayrlısı olsunnnŞenizkızlar merhaba,
çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi, yazdıklarınızı ama ilk defa yazmak nasip oldu.1,5 yıllık evliyim ben de. borç harç derken hiç çocuk düşünmedik 1 yıl kadar doğum kontrol hapı ile ben korundum,son 5 aydır da eşim korunuyordu.ama artık eşim çok istiyor.son adet tarihim 3 ocak bu ay ilk denememiz. buradaki ovulasyon yöntemine göre adetim bazen 26 bazen 27 gün sürdüğü için 15 ve 16 ocakta ilişki oldu.(erkek bebek için)ama Allah hepimize kolaylık versin çok stresliymiş hakikatten 9-10 gündür kendimi dinlemekten ha kasığım ağırdı mı ha gögsüm acıdı mı diye psikoloji diye bişey kalmadı. adet tarihim 28 yada 29 ocak ve sanırım benim kuruntularımdan başka hiçbir belirti yok.tuttuğuna inanmıyorum açıkçası ama hayırlısı olsun. eşimde ben de çalışıyoruz ve ikimizin aileleri de kendi memleketlerinde kimsemiz yok yani.evin sorumluluğu, iş hayatı hiçbirşeye yetişemiyorum ve bir de bebek gelirse ne yapacağım onu da bilmiyorum. neyse çok doluyum kusura bakmayın sizin de başınızı ağrıttım. Allah hepinize hayırlısıyla gönlünüze göre sağlıklı huzurlu bebekler versin inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.Selamlar herkese..
yazdığım mesajlarada cevap alamıorum sanırım artık;Pneyse kızlar kndinize ii bakın ben pek girmem artık psikolojimi bozdu bu gebelik bölümü hastalıklar bilmem nelerr msnsi olan arkadaşlarımla zaten görüşmeye devam ederim patikcim sana özel mesaj atıorum ttlımm inş grşşş:))
yazdığım mesajlarada cevap alamıorum sanırım artık;Pneyse kızlar kndinize ii bakın ben pek girmem artık psikolojimi bozdu bu gebelik bölümü hastalıklar bilmem nelerr msnsi olan arkadaşlarımla zaten görüşmeye devam ederim patikcim sana özel mesaj atıorum ttlımm inş grşşş:))
slm dilan canım nasılsın topik boş kalmış yada sen olmayınca kimse olmuyorolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktandilancım akşam 9 mu inş. canım bende özledim sizleri ama akşam kerdeşim gelince bilgisayarı bana vermiyor bu akşamda gelebilir gelmezse burdaym inş. kızlar herkez tek tek hamiş oluyor bende geçen ay hatırlarsanız 4 gün gecikmeden sonra çok üzülüp ağladım ama bu ay kavuştum meleğime inş. sağlıklı kucağıma almak kısmet olur rabbimizin izniyle sıra şimdi diğer isteyenlerde dualarımız sizinle inş. en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere NASİP ETSİN
ŞenizŞenizcnmmmmmmm ben geldmmm evett özldmmm siziii yaaaaboshayallersmileaman da aman dilan gelmiş buraya
bu akşam kocacımla temizlik yapıcaz. yarın annemler bize geliyor. evi berbat görmesinler. o zamana kadar biterse temizlik saat 9da ben de buradayım kızlar. hepinizi çok çok özledim. biraz konuşalım hasret giderelim. hadi bakalım inşallah girebilirim...
slm kızlar bugün doktordan yeni geldim bebeşim için bür sürü test istedi doktor ve yeri iyi değilmiş daha yukarda olmalıymış düşük tehlikesi varmış inş. meleğimi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağıma almak kısmet olur dua edin kızlar opuyorumnanaktan
kızlar merak ettim siz bu yöntemi deneyerek mi hamile kaldınız?
selam bitanem cnm benimmm geldmm ama kmse yokk yaaaSLM DİLANCIM ŞÜKĞR KAVUŞTURANA sen olmayınca topik boş canım
slm kızlarrr ben çok kötüyümmmm devamlıu istifra edıyorumm dış dünyayla bağlantım koptuu hep yatıyorum kafam hiç kalkmıyo midem dönüyoo geçen gece hastanedeydım serum yedimm bi gece kaldım evdede hiç bi işe bakamıyorum kayınvalidem geliyo sağolsunn hamile arkdşlardan benim durumumda olan varmı ben çok ağır geçiriyorum yaa
slm kızlarrr ben çok kötüyümmmm devamlıu istifra edıyorumm dış dünyayla bağlantım koptuu hep yatıyorum kafam hiç kalkmıyo midem dönüyoo geçen gece hastanedeydım serum yedimm bi gece kaldım evdede hiç bi işe bakamıyorum kayınvalidem geliyo sağolsunn hamile arkdşlardan benim durumumda olan varmı ben çok ağır geçiriyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?