opuyorumnanaktanslm kıslarrrr hepineze mutlu bir gün dilerim inş.
sizi yediden görmek güzel ben biraz grip kıslar bir haftadır evden çıkmadım ama yinede üşütmüşüm neyse kafayı üşütmeyimdehihoyyyt
as cnm hg ii dilekler için teşkürrrr
kızz hiçbişe gelmioo aklımaa kociş karnıyarık istedi ama patlıcanlar geniş diilkii napsal yaaa kız dometos corbası yaptım geçnelerde süper olduuuu hazır diil ama kendm yaptımm süperrr istersen dene haa buaradaa mercimek yeşil mercimk üremeyi kolaylastırıokaydirigubbakcemile3bende karar veremedim daha ya tarhana cnm istiyo yanınada bişi uydurmak lazımmm
opuyorumnanaktanslm kıslarrrr hepineze mutlu bir gün dilerim inş.
geçmiş olsn cnm zencefil adaçayı falan iç bitkiler ii geliyo ben karışık meyve çayları yapıyorumm ıhlamur adaçayı evde hangi meyve varsa hepsinden zencefill süper bişi oluyo ve çok rrahatlatıyo insanı
canım ya senin pembe patik bana hep melek gibi topiş kısss bebek hatırlatıyo
sizi yediden görmek güzel ben biraz grip kıslar bir haftadır evden çıkmadım ama yinede üşütmüşüm neyse kafayı üşütmeyimdehihoyyyt
oy kıyamammm herkes öle diyoo cnmmm inşş öle tonton bebişlrimiz olurda patıklerinide giydiririzzz benim bebiş zaten bana benzerse topişş bişi olurrr :dance:
he pembe cim kocşim almıştı sabah ihlamurla karıştırdık ama tatı hiç bana göre değil zor içtim 1 bardak artık çekecez biraz buna şukür -tatlicadiarzu-
canımm cok geçmiş olsnn evet bak zencefil elma kabugu ıhlamur karanfl kaynat iki dakkada ayaktasın hiçbişeciğin kalmazzzz opuyorumnanaktan
:teytey:ay kıslarrr grip dışında iyiyim şükür sizinle zaman geçirince daha iyi oldum
kızz hiçbişe gelmioo aklımaa kociş karnıyarık istedi ama patlıcanlar geniş diilkii napsal yaaa kız dometos corbası yaptım geçnelerde süper olduuuu hazır diil ama kendm yaptımm süperrr istersen dene haa buaradaa mercimek yeşil mercimk üremeyi kolaylastırıokaydirigubbakcem
tavuk varsa evde patatesle at fırına cnmmm yanınada pilavv ohhh
içç kuşum zorla kendini bak şimdi birazcıkta soğuk algınlığı için tarif vereyim size bi kaseye bal koyun üzerine bi çay kaşığı zencefil ve bol limon sıkın bu aklınıza geldikçe bi kaşık yeyinn aynı karışımı sıcak suyla karışıtırıp içebilirsinizde çay gibi kışın biizm evde eksik olmaz bunlar hiçç o karışık meyve çayıda süperr onuda yapın çok öksürük varsa siyah turpun içine bal koyup bi gece bekletinn çıkan suyu kaşık kaşık için öksürüğe bire bir
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bizde cnmmm bizdeee sekerimm kız ne yemek yapsam yaaa
sorma kıs pek beceremem bende dün kuru fasulye yapayım dedim düdüklüde fazla kalmış kuru fasulye ezmesi olmuştu Çok üzgünüm çoook
BENDE DÜN YAPTIM KURU kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 GÜZELDİ ALLAH İÇİNNNN zemuszemus zemuszemus
evet benimkide güzeldi içinde kuru bulamasakta tadı kuru tadıydı :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?