Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben yumurtlama gunumu kaçırdım..degerlendıremedım.. :hulya:

gunaydin cnm iyi degilim ben acikcasi moralim bozuk sen nasilsin bebis nasil hele sukur denk geldikkaydirigubbakcemile2

hayırdırrr cnmm neyinnn var düzeltelim moraliniii bende ii olmaya çalışıyorum tatlım kusmaya devammm bebişte iyidir inşşşş ayın 18 inde görücez kısmetse

evet ya..bazen kurulmus arkadaslıkları gorunce araya gırmek ıstemıyorlar..ben gırıyorum artık..bazen topıklere kımse ugramayınca nerde ınsan bulursam dalıyorum..zaten topu topu 2 saat gırıyorum gunde..
kımle buluusrsam onla konusuyorum napemm..

hayırdırrr cnmm neyinnn var düzeltelim moraliniii bende ii olmaya çalışıyorum tatlım kusmaya devammm bebişte iyidir inşşşş ayın 18 inde görücez kısmetse

amn cnm ozelden yazsam daha iyi beni bos ver.canim kusman normalde yinede doktorunada soyle asiri olunca ins bebiste iyidir allahin izniyle gecmez simdi gunler tatli bekleyisler olsun ins

nolsun canım..ıyıyım.tesekkur ederım...
ugrasıyoruz..
çok kalamıyorum gırınce
oglum ben netteyken fazla çızgıfılm ızlıyor..

hayat kosusturmasi valla benim melegimde yatinca giriyorum bende fazla kalamiyorum
simdi baba annesi gitti yemek yemeye cok zor yiyor ugrastiriyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…