ya bende böle çizelge yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum adile kolaymı
merhaba........
adileee sanada günaydınnnn şekerimm ayyy hele denk gelebildik nerde bu millettt
gunaydin hg nasilsin tekrar gecmis olsun
adım dılek.. oğlumun adı adil emir...
gunaydin cnm iyi degilim ben acikcasi moralim bozuk sen nasilsin bebis nasil hele sukur denk geldikkaydirigubbakcemile2
ay kusura bakmaaa dilekçiğim
olsun cancan bende senın adını unuttum...bilmiyorumkismile
birsen tatlım bendee:lepi:
kizlar bizden baska gelen yok topige
ay bırsen cım aylar sonra adını ogrendım..şükür kavusturanna..
patık dıyordum sana bilmiyorumkismile
hayırdırrr cnmm neyinnn vardüzeltelim moraliniii bende ii olmaya çalışıyorum tatlım kusmaya devammm bebişte iyidir inşşşş ayın 18 inde görücez kısmetse
nolsun canım..ıyıyım.tesekkur ederım...
ugrasıyoruz..
çok kalamıyorum gırınce
oglum ben netteyken fazla çızgıfılm ızlıyor..
evet cnmmm herkes dağıldıı geçen dilani yakaladım burda konuştuk birazzz ama nerdeee eski günlermirmirmirmir
evet cnmmm herkes dağıldıı geçen dilani yakaladım burda konuştuk birazzz ama nerdeee eski günlermirmirmirmir
amn cnm ozelden yazsam daha iyi beni bos ver.canim kusman normalde yinede doktorunada soyle asiri olunca ins bebiste iyidir allahin izniyle gecmez simdi gunler tatli bekleyisler olsun ins
özelden yaz bitanemmmm dermen oluruz belkiiii en azından moralini düzeltirim söledim dr ye cnmm ama yapılcak bişi yok diyo midem çok hassasmişşş evet geçmiyoo valla hiçç millet diyo her ay gitme dr yee ben yine 15 te bir çağırsın diye bakıyorum alkisalkisalkis
dılanın bebişi varmi..belkı artık zaman ayıramıyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?