evet dilan nasil nerelerde niye gelmiyormus dedimi seda yok kiz sen neyaptin ehliyeti
semraaaaaaa neyınn var şekerim seninn neden moralin bozukkkk bebek işi içinmi
yok cnmmm çok taktıydı bi ara olsun diye ama şimdi zamana bıraktı galiba
yok canim bebek isini artik dusunmuyorum acikcasi ufak bir tartisma oldu benimkisiyle ona sinirlendim :sinifsinif:
yok canim bebek isini artik dusunmuyorum acikcasi ufak bir tartisma oldu benimkisiyle ona sinirlendim :sinifsinif:
dilanda arada bakıyomuş kimseye denk gelemıyorum dedi sedayıda bayadır görmuyorummm ben ehliyeti aldım cnmm yaaa hem bebek hem ehliyet ikisini bi arada hallettim çok şükür
inşallah olur kısa surede.
beklemek zor oluyor..allah ısteyen herkese versın.. olumunekankayizsmile
canim benim ya cok sevindim valla hayirli olsun,eeeeeeee sen caliskansin kusum benim gibi degilsin
amin allhım herkese nasip etsinnnn kimseyi aratmasın:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız bugün biraz renklenmiş burası maş.
uzulme bosver..ben senı hamıle sanıyordum..yanıldımmı ?
patık sen kurtaj olmusmuydun..
haklisin cnm ama olmuyor bazen takiliyo kafama.yok cnm hamile degilim simdi bir ay once dusuk yaptim kalbi durdu yavrumun 11 haftalikti ama oda stressden oldu eminim allahbiliyor
yok hayatımm benim ilk gebeliğimmm allahım yaşatmasın öle bişi sağ salim gelsin yavrucuğum
olurmu öle şey kız asıl sen çalışkansınnn sen kızını büyüttün bile ben 4 yıldan sonra yeni niyetlenebildimmm
haklisin cnm ama olmuyor bazen takiliyo kafama.yok cnm hamile degilim simdi bir ay once dusuk yaptim kalbi durdu yavrumun 11 haftalikti ama oda stressden oldu eminim allahbiliyor
pardon canım..
saglıkla gelsın minik kuzun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?