Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok canim bebek isini artik dusunmuyorum acikcasi ufak bir tartisma oldu benimkisiyle ona sinirlendim :sinifsinif:

oy kıyamammm olsunn kız hepimizde oluyo öle şeylerrrr takmaaa kavgalarr aşkımızı pekiştiriyooo bitane yavrucuğun var cnmmm diğeride zamanı gelince gelir merak etmeee korunmaayı bırakk allh kısmet edince olucaktır

yanlıs hatırlıyorum belkı bu ıkıncı hamılelıgın gıbı hatırlıyorum..ama artık hersey kafamda çorbaya dondu..

haklisin cnm ama olmuyor bazen takiliyo kafama.yok cnm hamile degilim simdi bir ay once dusuk yaptim kalbi durdu yavrumun 11 haftalikti ama oda stressden oldu eminim allahbiliyor

aynı zamanda olmusuz kurtaj..ne kadar korunma verdı dok.
bana hıç bırsey solemedı..

olurmu öle şey kız asıl sen çalışkansınnn sen kızını büyüttün bile ben 4 yıldan sonra yeni niyetlenebildimmm

bak orda haklisin buyidu benim melegim cok duygusal ve cadi bir kizim var.ama hersey kismet cnm inanki yarin seninkide buyur allahin izniyle zaman cabuk geciyor her anini iyi degerlendir inanki

haklisin cnm ama olmuyor bazen takiliyo kafama.yok cnm hamile degilim simdi bir ay once dusuk yaptim kalbi durdu yavrumun 11 haftalikti ama oda stressden oldu eminim allahbiliyor

biliyorum takmadan olmuyor ama hamilelikte stresss çok tehlikeliymişş cnmmm o yüzden takmıycaksınnn hem şuan hamile olmasanda kızınn içinnn bazı şeylerii takmıycannn eşinlede düzelirr zaten arada hepimizde öle şeyler oluyooooo biz bayanlar çok büyütüyoruzz herşeyiii olanda kendimize oluyo herzaman dikkat edersen erkekler pek takmaz 10 dk sonra hiç bişi olmamış gibi davranırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…