Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

semra kızın kaç yasında...benım oglan 3,5 oldu..

bak orda haklisin buyidu benim melegim cok duygusal ve cadi bir kizim var.ama hersey kismet cnm inanki yarin seninkide buyur allahin izniyle zaman cabuk geciyor her anini iyi degerlendir inanki

dünyaya gelen büyüyo cnmmm yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin ama ben hastalıktan pek bişi anlıyamadımmm hamilelikten bi dr de onu görünce çok rahatlıyorumm yinede ben razıyım çekmeye yeterki o ii olsn

ben kaçar kızlar..umarım tekrar gorusuruz boyle kalabalıkcana...
oğlan tepeme çıkmaya başladı..devırecek şimdık sandalyeden benı..

sağol semracım şimdilik herşey yolunda inş. böyle devam eder benimde 9 haftalık bebişimin kalbi durmuştu inş.bu bebişim sağlıla gelir rabbbim isteyen herkese nasip etsin

amin cnm orasi oyle amn cnm saglicakla kucana alinca unutursun ins kizimda bende cok kotu bir hamilelik gecirdim ama onu kucama aldiktan sonra gerisi bos valla

sağol semracım şimdilik herşey yolunda inş. böyle devam eder benimde 9 haftalık bebişimin kalbi durmuştu inş.bu bebişim sağlıla gelir rabbbim isteyen herkese nasip etsin

ins cnm kac aylik oldu bebis.ben artik dusunmuyorum zeynepcigim bu dusukten sonra dahada yoruldum dinlenmek istiyorum inanki

doğru diyon semraa yeterki yüzünü görelim sende dinlen cnm vucüt yıpranıyomuş çok düşüklerdee bak görüceksinn hiçç anlamadığın bi zamanda ikinci gelicek

hayırlısı canım dinlen biraz inş. olur tekrar allah kızına uzun ömür versin daha küçükmüş kardeşide gelir elbet sen kendini yine hazır hissedince denersin canım zor oluyor allah yardım etsin benim bebiş 11 haftalık daha çok küçük inş. kucağıma almak nasip olur hayırlısıyla

hayırlısı canım dinlen biraz inş. olur tekrar allah kızına uzun ömür versin daha küçükmüş kardeşide gelir elbet sen kendini yine hazır hissedince denersin canım zor oluyor allah yardım etsin benim bebiş 11 haftalık daha çok küçük inş. kucağıma almak nasip olur hayırlısıyla

doğru diyon semraa yeterki yüzünü görelim sende dinlen cnm vucüt yıpranıyomuş çok düşüklerdee bak görüceksinn hiçç anlamadığın bi zamanda ikinci gelicek

zaten cnm dinlenecem olursada yazdan sonra korunmayi birakirim bir alti ay dinlenim en az kismetse olur allahin izniyle

cnm bir sey olmaz ins alirsin bebisi kucana senin ilk degilmi

kizlar bende cikiyorum sonra yine gelin olurmu goruselim evin isi tum duruyor valla benim minik cadi gelmeden bitirim isimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…