Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ALLAHIM NOLURRRR BURDAKİİ BÜTÜN ARKDSLARIMIZ VE İSTEYN HERKSE HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ET...... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMİN. canım cuma günleri dualar kabul olurmuş inş. hepimiz en yakın zamanda hayırlısıyla hamiş olur bebişlerimizi sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza inş.

kısss benimde çekti ama yapmayı bilmiyom kaydirigubbakcemile3ay ben nebiyomki zaten kıss hamiş olmadan başladım ha aş ermeyehihoyyyt

kılzar randevuyu aldık pzsrtsi 2 de gidiyoruz hastaneye
kızlar dua edin inşlhh bişey çıkamz koçiştee
herhalde sonuçları ertesi gün alırızz :hulya:

evet benimkide güzeldi içinde kuru bulamasakta tadı kuru tadıydı :smiley-cool:
:):)kızz cok güldümm haa olsun cnmmm sonucta yapmssn:)
tamm kuzucum yap sennn afiet olsunnnn opuyorumnanaktan

AMİN. canım cuma günleri dualar kabul olurmuş inş. hepimiz en yakın zamanda hayırlısıyla hamiş olur bebişlerimizi sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza inş.
inşş AMİN CNM AMİNNNNNNNN
kılzar randevuyu aldık pzsrtsi 2 de gidiyoruz hastaneye
kızlar dua edin inşlhh bişey çıkamz koçiştee
herhalde sonuçları ertesi gün alırızz :hulya:

:Saruboceq: İNŞ COK İİ SONUCLAR ALIRSINIZ CNM:Saruboceq: OGÜNDE ALIRSINIZ CNM CIKAR OGÜNDE CNM SONUCUM

allahim su mubarek gunde herkesin duasini kabul etsin,hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasip etsin bekleyen herkese.

umutsuz cnm hesapladinmi benim renkli gunlerimi dengesizmi,gerci son aylarda duzelme var gibi amann sinir oldum iyice.kiz bu bal corekotu tarcin karisimi tam olarak neye iyi geliyor cnm

kızlarr benn geldim biraz geç oldu napıosunuz bakalım sohbet ilerlemiş opuyorumnanaktan

inşlhh kızlar dularınızda bizide unutmayın emi :saruboceq:
Ben herkese ediyorumm her zamann :saruboceq:
herzman ediorum cnm inş sonuclarınız cok ii cıkar

umutsuz cnm hesapladinmi benim renkli gunlerimi dengesizmi,gerci son aylarda duzelme var gibi amann sinir oldum iyice.kiz bu bal corekotu tarcin karisimi tam olarak neye iyi geliyor cnm

cnm yazmıstım ben sayfaları geri git görürsün cnm benim bal tarcın cörekotu hormonları düzenlior..yumurtalıkları gelişitirior... Kullan mutlaka cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…