:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarıİNŞ. O GÜNLER İÇİN SABIRSIZIM İNŞ.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarım
lütfen test sonucunu 10dakika sonra okuyunuz pozitif sonuc süre uzasada değişmez ancak negatif sonucta 20dakika sonra silik bir (T) çizgisi meydana gelebilir 20dakikadan sonra olusacak sonuclara dikkata almayınız yazıyor bitanem umrm yarmdcı olmsmdur opuyorumnanaktan
KISLAR hepimiz hamile olsak sonra merakla cinsiyetlerini öğrenmeyi beklesek ne güzel olur burda yine beraber inş.
hoşgeldnn kuzummmmmmmm nasılsn iisin dimmii askımmmm inş bitanemmm inşşş sarısı basımızaaa inşhihoyyytkıslarrr nasılsınız benisiz kutlama yapmaın sırayla hepimizi kutlarız inş.:teytey::teytey::teytey:
opuyorumnanaktanhoşbulduk canlarım gece baya bir kaynatmışsınız sohbetiniz bol olsun
hoşgeldnn kuzummmmmmmm nasılsn iisin dimmii askımmmm inş bitanemmm inşşş sarısı basımızaaa inş:teytey:
opuyorumnanaktan evet hayatm baya konustukk ben cıkıcam ama kuzular aksam toplanalım yaaaa kızlarrrrr
ayy keşke baksaydım on dak sonra amann neyse geçti artıkk:))
umutsuz canım iyiyim şükür sende iyisin inş. akşam bekleriz seni opuyorumnanaktan
ayyy yok almıcam ttlım yeter şansa bıraktım artık zamanı geldiyse olur zaten allahın izniyle
yok canım çektirmedim eşim mermerin arasında ezdi yağı falan çıkıyoya o etkiliymiş çekilmiş almayın direk bala karıştırdım tarçında kattım adetimin 3. günü başladım öle çok düzenlide yemedim geceleri hep unutuyodum yemeyi incir yedim bende yara vardı hap fitil kullandım gerçekten bi mucize bebişim karnımdaymış hemde bayramda düşmüş rahmime çok tuhaf yav hayırlısı allahım inş sizede en yakın zamanda bebiş nasip eder şimdi çok dikkatliyim bu aylar tehlikeli hele bi iyce oluşşunda allahın izniyle halayı bırakıyorum haklısınız zıplamayım:1shok:
yok canım çektirmedim eşim mermerin arasında ezdi yağı falan çıkıyoya o etkiliymiş çekilmiş almayın direk bala karıştırdım tarçında kattım adetimin 3. günü başladım öle çok düzenlide yemedim geceleri hep unutuyodum yemeyi incir yedim bende yara vardı hap fitil kullandım gerçekten bi mucize bebişim karnımdaymış hemde bayramda düşmüş rahmime çok tuhaf yav hayırlısı allahım inş sizede en yakın zamanda bebiş nasip eder şimdi çok dikkatliyim bu aylar tehlikeli hele bi iyce oluşşunda allahın izniyle halayı bırakıyorum haklısınız zıplamayım:1shok:
doru diosun askmmm bidahaki aya inş gerek kalmaz hamiş kalırsın askmmmm cörekotuna balıorsun dimii zeynepcim sende baslıorsn dimi kızlar
:):)KUZUMM BENİM YAT DİNLEN PITIRCIGA DİKKAT ET TEYZELERİ ONU COK SEVİOR.... Şeniz CNM MERMERİN ARSINDA NEYLE EZDİNİZ BEN HİÇ EZMEDİM ÖLECE YİYORUM CEKTRMEK VİTAMİNİN ALIOR CNM HAKLISIN BEN DİREK YUTUORUM BADEGÜLCÜM BEBEİŞ OZMAN 6HAFTALIK OLDUU....:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?