Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarım

hadi gir bakalım bi daha yok ama hamişsin artık hopla zıpla nereye kadara.s

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarım

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hadii kızlar inşş bitanemmmmm :teytey: :teytey: :teytey:

ayy keşke baksaydım on dak sonra amann neyse geçti artıkk:))

hihoyyytkıslarrr nasılsınız benisiz kutlama yapmaın sırayla hepimizi kutlarız inş.:teytey::teytey::teytey:
hoşgeldnn kuzummmmmmmm nasılsn iisin dimmii askımmmm inş bitanemmm inşşş sarısı basımızaaa inş:teytey:
opuyorumnanaktanhoşbulduk canlarım gece baya bir kaynatmışsınız sohbetiniz bol olsun

opuyorumnanaktan evet hayatm baya konustukk ben cıkıcam ama kuzular aksam toplanalım yaaaa kızlarrrrr

umutsuz canım iyiyim şükür sende iyisin inş. akşam bekleriz seni opuyorumnanaktan

ayyy yok almıcam ttlım yeter şansa bıraktım artık zamanı geldiyse olur zaten allahın izniyle

canım çörek otu bana bakıo ben ona:)))))))başlayamadım zaten zamanım geçti öbür aya inş..ben hayıt tohumunu yapmak istiorum asıl prolaktine ii gelio düşürüo ya ondann

yok canım çektirmedim eşim mermerin arasında ezdi yağı falan çıkıyoya o etkiliymiş çekilmiş almayın direk bala karıştırdım tarçında kattım adetimin 3. günü başladım öle çok düzenlide yemedim geceleri hep unutuyodum yemeyi incir yedim bende yara vardı hap fitil kullandım gerçekten bi mucize bebişim karnımdaymış hemde bayramda düşmüş rahmime çok tuhaf yav hayırlısı allahım inş sizede en yakın zamanda bebiş nasip eder şimdi çok dikkatliyim bu aylar tehlikeli hele bi iyce oluşşunda allahın izniyle halayı bırakıyorum haklısınız zıplamayım:1shok:

BEN SABAH AKSAAMMM YİYİORUM VALAAA lmaz: lmaz: TAMAM ONUDA DENİCEZ HERŞEYİ DENİCEZ TECRUBE EDİNİCEZ AMA CÖREKOTUDA DENGELİOR BİTANEM COK YARDIMCI BAK BİRSÜRÜ ÖRNEK VAR HAYITTA COK İİ OB-VULASYON YARDIMLARIYLA BİTKİLERLE İNŞ HAMİŞ KALCAZ ASKKIMMM

allah kısmet ednce oluyo işte bunlar kürler filan vesile..ewt canım sen hareketlerine ilk üç ay çok dikkat et bebişine ii bak bizizmde ilk yeğenimiz o ona göre

:):)KUZUMM BENİM YAT DİNLEN PITIRCIGA DİKKAT ET TEYZELERİ ONU COK SEVİOR.... Şeniz CNM MERMERİN ARSINDA NEYLE EZDİNİZ BEN HİÇ EZMEDİM ÖLECE YİYORUM CEKTRMEK VİTAMİNİN ALIOR CNM HAKLISIN BEN DİREK YUTUORUM BADEGÜLCÜM BEBEİŞ OZMAN 6HAFTALIK OLDUU....:asigim:

doru diosun askmmm bidahaki aya inş gerek kalmaz hamiş kalırsın askmmmm cörekotuna balıorsun dimii zeynepcim sende baslıorsn dimi kızlar

canım int bir yerde okudum adet düzenliyse hormonlar düzenliyle yiyip hormonları bozmamak lazımmış bende kararsızım bilmiyorum bu ay 100/90 adet olucam gibi adetin 2. günümü başlanıyor çörek otuna bide ezmek şartmı CADIARZU

dişlerinin arasında ezmen yeterli canım ama bütün bütün yutma onunda zararı varmış iice ez azında zaten balla karışınca yumuşuo sanki biraz

ben doktorların hesabını anlamıyorum zaten ben geçen ayın 21 de doktora gittim yara için bişicik yoktu arife günü bi sonraki çarşamba bide cumartesi ilişkiye girdik dünde 5 hafta 2 günlük dedi adetten hesapladı ya bu daha 17_18 günlük falan bana göre çörekotunu bi mermerin araya koydu diğer bi mermerle ezdi sıkıştırdı çektirmeyin sakın ama dikkat edin yanında ben yapmadım ama bide havuç kürü diyolar yumurtanın çatlaması için çatlamayan yumurta kist yapıyomuş allah korusun hadi bakalım sıra sizde bide size halay çekelim inşşş:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…