EVET CNM 2.GÜNÜ YADA 3.GÜNÜ CNM BU KİMYASAL DİİL KUZUM BE OKADR ETKİ YAPSIN YARDIMCI SADECE ASKMMM BİŞECİK YAPMAZ YARARDAN BASKA BENCEcanım int bir yerde okudum adet düzenliyse hormonlar düzenliyle yiyip hormonları bozmamak lazımmış bende kararsızım bilmiyorum bu ay 100/90 adet olucam gibi adetin 2. günümü başlanıyor çörek otuna bide ezmek şartmı CADIARZU
dişlerinin arasında ezmen yeterli canım ama bütün bütün yutma onunda zararı varmış iice ez azında zaten balla karışınca yumuşuo sanki biraz
Kıslar benİm kasıĞımda 2 aydır Özellİkle sol tarafta batma oluyor ÜŞÜtmeden olabİlİrmİ ?
Kıslar Şu tarİfİ tam kaÇ kaŞık koyuyonuz bal tarÇın ÇÖrekoru bİ yazarmısınız :)))
umutsuzcum ez onları bütün bütün yutma herşeyin fazlası zarar unutma
reglime yakın bndede oluyo canım herzmanmı var sende o ağrı..bazen dediğin gibi üşütüncede oluyo ama tam bi bilgim yk canm
2 tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıgı cörekotu 2tatlı kasıgı tarcın iice kaırstır kıvamı olana kadar karıstır olmazsa iice biraz daha bal ilave et bi tatlı kasıgı sabah ac karnına 1tatlı kasıgı aksam
kaç gün yenilecek peki:)))
dişlernin arasında ez ttlım kolay oluyo zaten bu akşam dene bak
2.günü basla 12.güne kadr cnm inş hayrlı haberlerini alırızzz ben yiyorum kasıklarmda ufak ufak agrı var zemuszemus büyüyck yumoşlarr
canlarm ben kaçtım..başım dişim başladı gene ağrımaya((çok öptüm hepinizi mcukmcuk...akşam grş inş:)):gitme:
canlarm ben kaçtım..başım dişim başladı gene ağrımaya((çok öptüm hepinizi mcukmcuk...akşam grş inş:)):gitme:
inş. canım ben zaten bu aydan umutlu değilim hayırlısı olsun hepimiz için beklemek daha da çok özletiyor kerataları :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?