Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

EVET CNM 2.GÜNÜ YADA 3.GÜNÜ CNM BU KİMYASAL DİİL KUZUM BE OKADR ETKİ YAPSIN YARDIMCI SADECE ASKMMM BİŞECİK YAPMAZ YARARDAN BASKA BENCE
dişlerinin arasında ezmen yeterli canım ama bütün bütün yutma onunda zararı varmış iice ez azında zaten balla karışınca yumuşuo sanki biraz

BEN TARCIN BAL ÇÖRELOTUNU KARISTIRIP YUTUORUMM kaydirigubbakcemile3 EZMİORUM AMAA DİŞLERİMLEE :bbo:CADIARZU NOLUR Kİ?

Kıslar Şu tarİfİ tam kaÇ kaŞık koyuyonuz bal tarÇın ÇÖrekoru bİ yazarmısınız :)))

2 tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıgı cörekotu 2tatlı kasıgı tarcın iice kaırstır kıvamı olana kadar karıstır olmazsa iice biraz daha bal ilave et bi tatlı kasıgı sabah ac karnına 1tatlı kasıgı aksam

reglime yakın bndede oluyo canım herzmanmı var sende o ağrı..bazen dediğin gibi üşütüncede oluyo ama tam bi bilgim yk canm

yok cenım geçen ay çok oldu rahmimde ağrıdı hamileyim sandım annem üşütmüşsün dedi ama bu ay az oldu zaten adet olursam doktora gidip görünecem olmassamda inş. sevinçli gidicem

canlarm ben kaçtım..başım dişim başladı gene ağrımaya((çok öptüm hepinizi mcukmcuk...akşam grş inş:)):gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…