Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

çok güzelmiş bitanemm zeynep mücevher değerli taşlar demek hatta peygamber efendimiz de çok severmiş zeynep ismini tüm anlamı kötü olan ve anlamı olmayan isimleri zeynep olsun demiş..Çok değerli olacak çoookopuyorumnanaktan

KISLAR KıMSELER KALAMDIMI DÖKÜLÜYORUZ GALıBA BEN BU GÜN ÇOK UYUDUM RAHATSIZDIM ŞıMDı UYKUM YOK kaydirigubbakcemile3AMA YıNE BıRAZ RAHATSIZLAŞMAYA BAŞLADIM

:roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ben geldimmm eşimin ailesiyle evlerimiz karsılıklıda karsı binadalar:)babası aradı sarj aleti bendeydide:):)onu istedi.... şimdi 20 30dakka oturur eşim orda :roflol: :roflol: giderken dioki canına minnet dimiiisırnaşık şey olurmu öle şey dedim tam kalktm o oturdu oyun oynicaktııı cocugummm telfn geldi kötükedihüso :roflol: :roflol:

İNŞ. CANIM OĞLUMDA YUSUF OLACAK EŞİM ÇOK SEVİYOR O İSMİ BENDE BEĞENİYORUM İNŞ.opuyorumnanaktanİLK BEBŞİMDE HEP ERKKE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BENİ HİÇ RAHATSIZ ETMEMİŞTİ VE YÜZÜME BİR AYDINLIK GELMİŞTİ HERKES HAMİLEMİSİN DİYORDU EŞİMDE GÜZELLEŞTİN DİYORDU AMA KISMET OLMADI HAYIRLISI

çıtırımmmm benimmmmm zemuszemus seninle vedalaşamamıştık zatennn ben heran kopabilirim şekerimm çok öpüyorum şimdidenna.s.

zemuszemusOHHHH NE GÜZEL SENDE BİZE KALDIN

bizimkilerde hadi bırakın artık flim isleyin diolar napııyım ya sohbet güzel kardeşimde almış bilgisayarını kucana bunlar tek başlarına kaldıı garibanlarr:dance:

Yusuf en güzel erkek ismi tam yazacaktım vallahi bak bu kadar olur kız zeynep erkek yusuf diye hatta deli yürek diye bi dizi vardı ben çok seviyodum onu tüm yusuflar gerçekten çok yakışıklı oluyor zeyneplerde güzel inşallah canım benim ..

Hamile olursak inşallah kız annenin güzelliğini alırmış çirkinleşirmişiz erkek olursada güzelleşirmişizz bakalım hangisi olacak ???????????????????:teytey:

çıtırımmmm benimmmmm zemuszemus seninle vedalaşamamıştık zatennn ben heran kopabilirim şekerimm çok öpüyorum şimdidenna.s.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hehehehe gittii kocişimm:):)bende heran tetikteyim geleblrde gelemeyebilrde:)tamam askımm bende öpüorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zemuszemusOHHHH NE GÜZEL SENDE BİZE KALDIN

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: a.s evettttt:):)napıosnuzzz neler yaptınız ben yokken:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: lülülülülülü

bizimkilerde hadi bırakın artık flim isleyin diolar napııyım ya sohbet güzel kardeşimde almış bilgisayarını kucana bunlar tek başlarına kaldıı garibanlarr:dance:

:roflol: :roflol: ayy sedoşşş cok güldüm valla benmkide öleee:):)öfff püff dilaann DİLLLANNN DİOOO ARADA BENSE... HİÇÇ ÇIT YOK SONRA SUSUO :roflol: :roflol: GARİPLER KIZ YAZIKKK :roflol: :roflol: :roflol:

İNŞ. CANIM HEPİMİZE İNŞ. opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: ayy sedoşşş cok güldüm valla benmkide öleee:):)öfff püff dilaann DİLLLANNN DİOOO ARADA BENSE... HİÇÇ ÇIT YOK SONRA SUSUO :roflol: :roflol: GARİPLER KIZ YAZIKKK :roflol: :roflol: :roflol:

walla kız şimdi flim taktılar bize hadi hadi ama ne kardeşim duyuyo ne ben birbirlerine dönüp oğlum bunblarla flim izlenmez diolar bidee çok alem bizimkilerrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…