Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hayirlisi canim ins,kiz pco neyki ben hic duymadim belki sacma geliyor ama gercektenopuyorumnanaktan

polikistik over cnm açılımı düzensiz adet tüylenme kilo alma gibi belirtileri varr ama bende kist yok temiz çıktı adet düzensizliği rahatsız etmıycek gibi tüylenme kilo sorunu var bende

kilon cokmu??...ve adet olurken belirtilerin oluyormu gogus agrisi gibi seyler...

kilom var baya ay bu konuya girmeyelimm sinir oluomm zaten göğüs ağrım hiç olmadııı öle belirtiler yokkk ama 2 ay 4 ay olmadığımı biliyorum
yumurtlama ilacı içiyorum işte şimdi sende bi kontrol ol bence

ben ingilterede yasiyorum doktora gittim suan birsey yapmiycam dedi tuylenmen irsi olabilir dedi....adetlerin duzenl eger bir sene cocugun olmazsa ozaman kontrol ederiz dedi

ben ingilterede yasiyorum doktora gittim suan birsey yapmiycam dedi tuylenmen irsi olabilir dedi....adetlerin duzenl eger bir sene cocugun olmazsa ozaman kontrol ederiz dedi

hımm anladım cnmm bizde bir yıl korunmadık ama ben içten istemıyodum hiç böle yumurtlama günü falan ayarlamadım denk getirmedim çünkü içimden istemıyodum kredi borcumuz vardı onu bitirmekti amacımmm o bitti dr ye gittim iştee bilmıyorum bakalım ne olucak

OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Melekler Mekanı - yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTıĞı NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

4 - Vücut sıvısının artması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…