OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Melekler Mekanı - yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.
OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet
2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi
3 - Vaginal akıntıların artması
4 - Vücut sıvısının artması
gununde yakinsa ozaman adet olucaksin benim yumurtlama donemimi kasiklarimdaki agrilardan hissediyorum birde akintidan onuda sonradan ogrendim ilk cocukmu canim
canim benim adetim bir hafta once bitti...suan yumurtlama donemimdeyim ve esimle calisiyoruz.....yumurtlama donemindemi olur bu rahatsizlik hissi ve karinda agrilar bende adet gunu oluyor....
sagol canim bilgiler icin
o zaman yumurtluyon cnm
yeni bittiyse adetinnn
çalışmalara devamm burda oyalanmaaa hade naşşşadamın yanınaa atla
benim herif kebabci suan calisiyor anca gece yarisi geliyor mafoldumben
benim herif kebabci suan calisiyor anca gece yarisi geliyor mafoldumben
akıntını test ettinmi cnmm onada bi bak bakalım fazlalaştımııı uzuyomu
valla bende enfeksiyonda var akintilarim hep oluyor zaten yumurtlama akintisinida bilmiyordum yeni ogrendim..belkide enfeksiyon akintisindan hic fark edemedim yumurtlama akintimi
nese fıstıklar ben gider hadeee bye gecenin ilerliyen saattlerindee gelebilirsem gelirimmm benim test hakkında yorumları yapın ben gelince veya yarın okurummmm
valla bende enfeksiyonda var akintilarim hep oluyor zaten yumurtlama akintisinida bilmiyordum yeni ogrendim..belkide enfeksiyon akintisindan hic fark edemedim yumurtlama akintimi
eğerr akıntın uzarsaa iki parmağının arasındaa yumurtluyon cnmm bende ovülasyon testi yaptım hep silik tek çizgi çıkıyodu ama bu akşam iki tane silik çizgi çıktı prospektüsüne göre koyu renkte iki tane olması gerekıyomuş anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?