Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

sagol canim bilgiler icin

gununde yakinsa ozaman adet olucaksin benim yumurtlama donemimi kasiklarimdaki agrilardan hissediyorum birde akintidan onuda sonradan ogrendim ilk cocukmu canim

canim benim adetim bir hafta once bitti...suan yumurtlama donemimdeyim ve esimle calisiyoruz.....yumurtlama donemindemi olur bu rahatsizlik hissi ve karinda agrilar bende adet gunu oluyor....

canim benim adetim bir hafta once bitti...suan yumurtlama donemimdeyim ve esimle calisiyoruz.....yumurtlama donemindemi olur bu rahatsizlik hissi ve karinda agrilar bende adet gunu oluyor....

o zaman yumurtluyon cnm
yeni bittiyse adetinnn
çalışmalara devamm burda oyalanmaaa hade naşşş adamın yanınaa atla

valla bende enfeksiyonda var akintilarim hep oluyor zaten yumurtlama akintisinida bilmiyordum yeni ogrendim..belkide enfeksiyon akintisindan hic fark edemedim yumurtlama akintimi

eğerr akıntın uzarsaa iki parmağının arasındaa yumurtluyon cnmm bende ovülasyon testi yaptım hep silik tek çizgi çıkıyodu ama bu akşam iki tane silik çizgi çıktı prospektüsüne göre koyu renkte iki tane olması gerekıyomuş anlamadım bende

nese fıstıklar ben gider hadeee bye gecenin ilerliyen saattlerindee gelebilirsem gelirimmm benim test hakkında yorumları yapın ben gelince veya yarın okurummmm

askımm patiğim geçtiğimiz günlerde neden tek çizgi cıktı ama sonuct abişe varki iki tane cıktı yarn yaptıgında daha net olucana eminim sen bugun salı perşembe calıs cnm hatta pazarteside calısyerimseniben yumurtluorsnn kızzzzzzyerimseniben HADİİİ İİYİİİİSİNNNN İYİİİİ :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…