Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

AAYY İNŞ GELMEZ CNMMM İNŞ..... BAK KIZLARA DEDİMKİ TOPLANLMM :dilcikar: GELMEDİLER SEDOŞ ŞİMDİ GELİR BENCEkaydirigubbakcemile2

Mestitosh burdaa nilgl burdaaaa hoşgeldnz kızlarrr kızlar nilgl benm eşimn dayısının karısıııkaydirigubbakcemile2

oooo diloş hanım da burdalarmış.....cıstak cıstak cıstak

:sm_cool: :sm_cool: cıstak cıstakkk :sm_cool: :sm_cool: evett bende burdayımm şimdi kızlar geliceklerrrrrr bakın hissedip gelckler tekerr teker a.s sırnaşık şey siz neler yaptınızzzz ne yimikkkk yaptınızzz bakiim ben patates yemgi yaptm fırına atıımm nefis olduuuu alkisalkisalkis pilav yaptmm puding yaptımmmmmm hihoyyyt

slm kizlar ben geldim nasilsiniz bakim
hoşşgeldinnnnnnn cnmm bak ben dedmm hissediorlarrrr şimdi dolcak buraaaa
hoşbulduk canım.diloş bensiz nasıl pudıng yersın sen salı gelcem ona gore güzel şeyler istıyorum:))))

hoşgelmişssiiinn paşaammm:roflol: yidikkk vallaaa tamam bunları saklıcam sen gelince önüne koycam:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hahahahahahha sen gel haytmm gel sana neler yapıcamm ben anammm salımı geliosnz bjk metini nasıl ikna ettinnnsırnaşık şey arkdslar nilgl eşi yani eşimn dayısıı asırııı fanatikk bjk asırı asırı asırıı amaaaa adıda bjk metin:roflol:

valla ben bugun pasta yaptım yemek yapmadım yemegı kayınvalıdemde yedık. aynı apartmanda oturuyoruz.iyide oluyo yanıı yemek yapmayınca ordayız :))))

afit olsun bacim bana kuru fasulye deme vallla bir canim istediki simdi umutsuzda patates nefis olmus dedi onuda canim istedi ay anlamadim gittiopuyorumnanaktan

ayyyyy isteee kız isteee belki hamlsndirrrrzemuszemus zemuszemus kız varya yazarken tereddüt etmedm diill haa belki hamilemiz vardr dieee onun üstne sen yazdn kaçgün var kızz gününneeee arzumm yazsana kız nerdesnn

kocacımın morali bozuk bjk berabere kaldı şuan yanımda maç yorumlarını izliyor.bu arada bende fanatik fenerliyim onuda belirtiyim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…