Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ayyyyy isteee kız isteee belki hamlsndirrrrzemuszemus zemuszemus kız varya yazarken tereddüt etmedm diill haa belki hamilemiz vardr dieee onun üstne sen yazdn kaçgün var kızz gününneeee arzumm yazsana kız nerdesnn

canim benim valla acayip ismini duydum seyi canimistiyor ama sanmam hesaplara gore ayin 24 bakalim ben cok calismadim bu ay canim umudum yokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen varya alemsin sen sakarak oh allah keyfini bozmasin cnm

sizde ölee kusumm benmmmm kızzz nedicem size yaaa keşke ben asılama yaptrmdn hamile kalsamm yaaa duaedlm birbmze olmazmı tesbihe baslylmm nilgül bişe de kızz sen bilirsn nası bişe yapsak hergn birine tesbh ceksekk nası yapablrz?isimlerle dua edlm hergn birine

semracım çalışsanda çalışmasanda bu bırazda şans işi. ınsanlar kazayla hamıle kalıyo bazıları ılk geceden. bız çalışa duralım:)))

dilan senin adet bittimi canım.
zemuszemus zemuszemus:sm_cool: :sm_cool: kaydirigubbakcemile yarın yıkanıcam biitttiii leke geliorrr :roflol: :roflol:

kızzz dur bakalm nie o bikeredeolan bişe cok calısmana gerek yok :sm_cool: inş vardr bişe ama sen devam et calısmaya dah 11gün var

canim kalirsin ins,benim ablam hamile oda istanbulda kiz hemde ikiz darisi hepimizin basina Yarabbim hepinize ins hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin kisa zamandaopuyorumnanaktan

canim kalirsin ins,benim ablam hamile oda istanbulda kiz hemde ikiz darisi hepimizin basina Yarabbim hepinize ins hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin kisa zamandaopuyorumnanaktan

ayyyy allah kucagna almayı nasip etsnn cnmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: saglıklı hayrlı eylesn rabbim inş cnmmm yaaa inşşşş inşşş ben inanıorum ama biliormsnuzz kız sen kullanıormsn bak çörekotu tarcını

kızlar bazen düşünüyorumda hergün 100 lerce anne karnındakı bebegine kıyıyor(( bizse bebegimizi bekliyoruz.benim kendımden ümidim yok aşılamadan sonra btün ümidimi 2 aralıka yitirdim(

yok canim daha baslamadim renklim gelsin ikinci gunu baslarim belki prolaktide duser iki hafta olacak hapi kullanali bu haftayla beraber

kiz uctunuz masallah canim benim yumurtlama donemi bitti benim internetten hesaplamistim ben bu 11 gun icinde olmaz sanmiyorum:1no2::1no2::1no2::1no2:
kızzz neye uctunuzz diosunn kaydirigubbakcemile3 anlamdm cnmm calısmayı bırakmaa kusum bırakma hiç belli olmaz ben ilk bebeğimde adete 6gün kala hamile kalmısım:gitme:
kızlar bazen düşünüyorumda hergün 100 lerce anne karnındakı bebegine kıyıyor(( bizse bebegimizi bekliyoruz.benim kendımden ümidim yok aşılamadan sonra btün ümidimi 2 aralıka yitirdim(

hiç sorma allaha havale ediorum ölelerini ne iğrenç insanlar tek gecenin masumları küçük yavrucuklara oluor evli insanlarda ay hazırım diilim die aldırıorlar yaaa onlar ayrı zaten umudunu yitirme dur kız daha erdin beye gidicez beraber gelicezzzz :roflol: :sm_cool: dur daha neler var neler kız nilgl git gel git gel donucaz vallaa engin dioki yine gidip gelcen hee?CADIARZU napiim ddedm şişlilere aylarca giitiim yagmurdan botlarımdan sızan su ayaklarımı sırılsıklam yapıordu :sinifsinif: sonuc yine hüsrandı maltepe dediğin nedir be dedim doru dedi kızz ümidini yitirmek yok bak ben erdin beye daha neler sorucam neler şakkıdı şakkıdı kızlar biz nilglle berbr aynı doktora gidioruzda :roflol: :roflol:

kızlar ben yatıcam valla. malum yarın işbaşı offf yaaa erken kalkıcaz. size iyi sohbetler.ben yarın ne yazdıysanız hepsini okurum. hepinizi öptüm şekerler.... iyi geceler...

evet orda haklisin insanlar iste cnm ya olurmu bunda olmadi diye hic olmayacak diye birsey yok,kisa zamanda olur ins.e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…