huhuhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu
ayyyyy isteee kız isteee belki hamlsndirrrrzemuszemus zemuszemus kız varya yazarken tereddüt etmedm diill haa belki hamilemiz vardr dieee onun üstne sen yazdn kaçgün var kızz gününneeee arzumm yazsana kız nerdesnn
sen varya alemsin sen sakarak oh allah keyfini bozmasin cnm
hoşgeldin kuzucum buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
zemuszemus zemuszemus:sm_cool: :sm_cool: kaydirigubbakcemile yarın yıkanıcam biitttiii leke geliorrr :roflol: :roflol:dilan senin adet bittimi canım.
canim benim valla acayip ismini duydum seyi canimistiyor ama sanmam hesaplara gore ayin 24 bakalim ben cok calismadim bu ay canim umudum yokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizde ölee kusumm benmmmm kızzz nedicem size yaaa keşke ben asılama yaptrmdn hamile kalsamm yaaa duaedlm birbmze olmazmı tesbihe baslylmm nilgül bişe de kızz sen bilirsn nası bişe yapsak hergn birine tesbh ceksekk nası yapablrz?isimlerle dua edlm hergn birine
semracım çalışsanda çalışmasanda bu bırazda şans işi. ınsanlar kazayla hamıle kalıyo bazıları ılk geceden. bız çalışa duralım:)))
semracım çalışsanda çalışmasanda bu bırazda şans işi. ınsanlar kazayla hamıle kalıyo bazıları ılk geceden. bız çalışa duralım:)))
canim kalirsin ins,benim ablam hamile oda istanbulda kiz hemde ikiz darisi hepimizin basina Yarabbim hepinize ins hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin kisa zamandaopuyorumnanaktan
harbiden yaaaaa :roflol: :roflol: biz neymişizz yada onlar neymişşş beee:roflol::roflol:
ayyyy allah kucagna almayı nasip etsnn cnmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: saglıklı hayrlı eylesn rabbim inş cnmmm yaaa inşşşş inşşş ben inanıorum ama biliormsnuzz kız sen kullanıormsn bak çörekotu tarcını
kızzz neye uctunuzz diosunn kaydirigubbakcemile3 anlamdm cnmm calısmayı bırakmaa kusum bırakma hiç belli olmaz ben ilk bebeğimde adete 6gün kala hamile kalmısım:gitme:kiz uctunuz masallah canim benim yumurtlama donemi bitti benim internetten hesaplamistim ben bu 11 gun icinde olmaz sanmiyorum:1no2::1no2::1no2::1no2:
kızlar bazen düşünüyorumda hergün 100 lerce anne karnındakı bebegine kıyıyor(( bizse bebegimizi bekliyoruz.benim kendımden ümidim yok aşılamadan sonra btün ümidimi 2 aralıka yitirdim (
kızlar bazen düşünüyorumda hergün 100 lerce anne karnındakı bebegine kıyıyor(( bizse bebegimizi bekliyoruz.benim kendımden ümidim yok aşılamadan sonra btün ümidimi 2 aralıka yitirdim (
kızlar ben yatıcam valla. malum yarın işbaşı offf yaaa erken kalkıcaz. size iyi sohbetler.ben yarın ne yazdıysanız hepsini okurum. hepinizi öptüm şekerler.... iyi geceler...
kızlar ben yatıcam valla. malum yarın işbaşı offf yaaa erken kalkıcaz. size iyi sohbetler.ben yarın ne yazdıysanız hepsini okurum. hepinizi öptüm şekerler.... iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?