kizlar ben cikiyorum esimle filme bakicam ufaklikta uyudu herhalde sesi cikmiyor hadi iyi sohbetler yarin gorusuruz
işnlh canım isteyen herkesin olur.bende aşılamadan sonra kist olustu vardı zaten kardeş geldi ona. ama şuan sogan suyu içiyorum işnlh erirler((((
ii geceler cnmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sedoşş gelmişşşşşşşş :):)hoşgelmişşşşşş kızzz nasılsnnn sedoşş
dilan salı gelcem ya ben oraya konusalımda burdakı arkadaşları hesaplarız ona göre yaparız olurmu delüüü:))))))
hoşgeldn cnmmm kaç saattr burda volta atıorum bende gamyoncuiremsu nerdesnizzz kızzz :roflol:h.b diloşumm iiymm ttlım sen nasılsınn anca girebildimm yemek çay herkes kaçmşş okudum şimdi
dilan salı gelcem ya ben oraya konusalımda burdakı arkadaşları hesaplarız ona göre yaparız olurmu delüüü:))))))
sadacım hoşgeldın:))) iyiki geldin
ne hesabı ayol banada söleyinn kıızlarr
SÖLEE SÖLEE NAPCANN YABANCI YOK SÖLE BAKİİİMMM laelaelaelaelae laelaelaelaelaeben sana yollamıycam canım oraya gelınce yapcam:)))))
hee tamam anladım canımm nihayett :)))))))))yapalım tabii siz ayarlayın nasıl olcanıı haber verin bizedee:Saruboceq:
SÖLEE SÖLEE NAPCANN YABANCI YOK SÖLE BAKİİİMMM laelaelaelaelae laelaelaelaelaeben sana yollamıycam canım oraya gelınce yapcam:)))))
hee tamam anladım canımm nihayett :)))))))))yapalım tabii siz ayarlayın nasıl olcanıı haber verin bizedee:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?