Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

işnlh canım isteyen herkesin olur.bende aşılamadan sonra kist olustu vardı zaten kardeş geldi ona. ama şuan sogan suyu içiyorum işnlh erirler((((

işnlh canım isteyen herkesin olur.bende aşılamadan sonra kist olustu vardı zaten kardeş geldi ona. ama şuan sogan suyu içiyorum işnlh erirler((((

:roflol: allah seni napmasınnn emi kardeş geldii heee deliii kızzz gidicekler inan buna dualarım seninleeee cnm benmm üzülem nilgül cnm soğan suyu cok ii gelck bak bende cörekotu yiorum kızzz nilgl su dua işini konuslm yaaaa napabilirz tesbh ceklm diorm

dilan salı gelcem ya ben oraya konusalımda burdakı arkadaşları hesaplarız ona göre yaparız olurmu delüüü:))))))

h.b diloşumm iiymm ttlım sen nasılsınn anca girebildimm yemek çay herkes kaçmşş okudum şimdi
hoşgeldn cnmmm kaç saattr burda volta atıorum bende gamyoncuiremsu nerdesnizzz kızzz :roflol:
dilan salı gelcem ya ben oraya konusalımda burdakı arkadaşları hesaplarız ona göre yaparız olurmu delüüü:))))))

tamam haytmmm tamam delüüüüüüü laelaelaelaelae laelaelaelaelae bunlar sana gelsinn YAKALAAAAA laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ne hesabı ayol banada söleyinn kıızlarr

ASKIM DİORUZ DUAYA BASLYLM HERGÜN BİRİ İÇİN TESBİH CEKELİM İSİMLERİMİZİ NOT EDELİM DİORUM DUAYA BASLAYLM ODA DİOKİ SALI GUNU BANA GELCKTE HANİ YAZARIZ LİSTE YAPARIZ ÖLE KK ya YAZARIZ DİO ASKUMMMMMM sositososito

hee tamam anladım canımm nihayett :)))))))))yapalım tabii siz ayarlayın nasıl olcanıı haber verin bizedee:Saruboceq:

ii bakalımm ttmmm..ee naptınız başkaa bnsiz patik gene yokkk nerde acabaaa:ecrin_bebek::))))))))))))))))))))))))))))))

dilan ben tv yı salondan küçük odaya gecırdım canım küçük tv yı de yatak odasına artık her akşam maç izleyecem canım çıglık atmak istıyorummmmmmmmmmmm

ben sana yollamıycam canım oraya gelınce yapcam:)))))
SÖLEE SÖLEE NAPCANN YABANCI YOK SÖLE BAKİİİMMM laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hee tamam anladım canımm nihayett :)))))))))yapalım tabii siz ayarlayın nasıl olcanıı haber verin bizedee:Saruboceq:

:):)kusum yazını soradan gördm tamam askım nasıl toplicaz yavvv kimler vardı kimler listemize bakarız ordakilerin hepsine tesbh cekriz ama ihmal etmek yok kimsede unutmaz zannetmem

ben sana yollamıycam canım oraya gelınce yapcam:)))))
SÖLEE SÖLEE NAPCANN YABANCI YOK SÖLE BAKİİİMMM laelaelaelaelae laelaelaelaelae

:):)kusum yazını soradan gördm tamam askım nasıl toplicaz yavvv kimler vardı kimler listemize bakarız ordakilerin hepsine tesbh cekriz ama ihmal etmek yok kimsede unutmaz zannetmem yaaaa kızlar yazım gelmio bu kacıncı deneyişim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…