Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok canım heralde herkez yapar heralde burda zaten öle kytarıcak insanlar yok canlar hepsi ii kızlarrr opuyorumnanaktan

dilan ben tv yı salondan küçük odaya gecırdım canım küçük tv yı de yatak odasına artık her akşam maç izleyecem canım çıglık atmak istıyorummmmmmmmmmmm

anaamm yandık sana gelince nerde oturcaz biz kız nerdeee yatcazşakkıdı
ii bakalımm ttmmm..ee naptınız başkaa bnsiz patik gene yokkk nerde acabaaa:ecrin_bebek::))))))))))))))))))))))))))))))

napalım kusum sensizzzz olurmuu hiçbişee yapmdk askımm kız patik gelmiş kaçmş yineee:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey :CüvCüv:

dilan belkı ben salı sabah gelemem metınle hastaneye gıtme durumumuz var tansıyonu süreklı çıkıyo yaaa((( akşama dogruda gelebilirım bakalım yarın belli olur

yok canım heralde herkez yapar heralde burda zaten öle kytarıcak insanlar yok canlar hepsi ii kızlarrr opuyorumnanaktan

evet yapmazlar eminim bende:1hug: kızz sen naptın sedoşşşş nilgl benm eşimin dayısının karısı otuz kere dedim galba kafamçokkarıştı :sm_cool:

evet yapmazlar eminim bende:1hug: kızz sen naptın sedoşşşş nilgl benm eşimin dayısının karısı otuz kere dedim galba kafamçokkarıştı :sm_cool:

ewt canım haberim var zaten mesajlarındanda anlaşılıo nilgülündelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geliorum canım bizimkiler çarıo mutfakta çay içiolar bi bakım sıgara içip geliorum diloşumm öptümm aşkıımmm:)))))))))))))))))

ewt canım haberim var zaten mesajlarındanda anlaşılıo nilgülündelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol: :roflol: nieee ben tekrar tekrar ediorum :çok üzgünüm: :roflol: :roflol:
:CüvCüv:wallah olabilrrr ayyy ikinci hamilemiz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: bence içimizden biri hamile yada kalcak yaaa inşşşşşşşş:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh^^^^^4ocak

HAMİŞLERİMİZ

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:).... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…