dilan ben tv yı salondan küçük odaya gecırdım canım küçük tv yı de yatak odasına artık her akşam maç izleyecem canım çıglık atmak istıyorummmmmmmmmmmm
ii bakalımm ttmmm..ee naptınız başkaa bnsiz patik gene yokkk nerde acabaaa:ecrin_bebek::))))))))))))))))))))))))))))))
yok canım heralde herkez yapar heralde burda zaten öle kytarıcak insanlar yok canlar hepsi ii kızlarrr opuyorumnanaktan
dilan belkı ben salı sabah gelemem metınle hastaneye gıtme durumumuz var tansıyonu süreklı çıkıyo yaaa((( akşama dogruda gelebilirım bakalım yarın belli olur
evet yapmazlar eminim bende:1hug: kızz sen naptın sedoşşşş nilgl benm eşimin dayısının karısı otuz kere dedim galba kafamçokkarıştı :sm_cool:
:roflol: :roflol: nieee ben tekrar tekrar ediorum :çok üzgünüm: :roflol: :roflol:ewt canım haberim var zaten mesajlarındanda anlaşılıo nilgülündelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:CüvCüv:wallah olabilrrr ayyy ikinci hamilemiz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
geliorum canım bizimkiler çarıo mutfakta çay içiolar bi bakım sıgara içip geliorum diloşumm öptümm aşkıımmm:)))))))))))))))))
kızlar tesbih yapcaz biz dilanla ayrlıycaz güvenin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?