Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

dağılın ülen ben geldümmmmmmmmmmm geçmişi okudum kızlarrrr napıyosunuz bakimmmmmmmm ben iiimmmm sanki bu yakınlarda bi yumurta atıvercem ortalığa ehehehehhehe

dağılın ülen ben geldümmmmmmmmmmm geçmişi okudum kızlarrrr napıyosunuz bakimmmmmmmm ben iiimmmm sanki bu yakınlarda bi yumurta atıvercem ortalığa ehehehehhehe

allah iilini versin kızzz atma öleortalaraadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

allah iilini versin kızzz atma öleortalaraadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hihihihihiih atarmıyımm hiç çuk önmli onlarrrr seda kızz benim testte bgn silik iki çizgi çıktıı iiye işaretmi dersinn çünküm daha öncekilerde hep belirgin tek çizgi çıkardı bide sağ kasığımda ağrı var

diloşşş sen nerdesin kızım sopa istiyosun haa ne zaman gelsem yoksun beee
askım burdym yaaa aktar arıorum yarın adacayı alcamda hava soguk yakın yer de yok siparişle getirtcektmde dalmısımmm cnm nasılsnn

atttırr kızzz attıırr fazldan attır belki yakalayan hamile kalır ahahaha:sm_cool:

bende bu kasik agrilari hic olmuyor yada benmi fark edemiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…