alenamda geldii naberr ttlımm
bende geldim kizlar opuyorumnanaktan
kızz delimm benm geldimm geldim mesaj attım sannaaa yavrimm kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt sengözlerimebaksanab hehehehehehehheeh delüşüümm benmmmdiloş profiline bakıooo hadii haadiii
geldıler kızzzz
iyiyim canim sen nasilsin Şeniz
dun calismaya basladik ama bugun ara vericem hergun olmasi sperm sayisini dusuruyormus mafoldumben
iiyim bildiiğin gib işte sen nasılsınn opuyorumnanaktan
aman alenam sora sora bi hal oldum hatrını elli kerekaydirigubbakcemile3
dağılın ülen ben geldümmmmmmmmmmm geçmişi okudum kızlarrrr napıyosunuz bakimmmmmmmm ben iiimmmm sanki bu yakınlarda bi yumurta atıvercem ortalığa ehehehehhehe
dağılın ülen ben geldümmmmmmmmmmm geçmişi okudum kızlarrrr napıyosunuz bakimmmmmmmm ben iiimmmm sanki bu yakınlarda bi yumurta atıvercem ortalığa ehehehehhehe[/QUOTE
allah attirsin valla :Saruboceq:
allah iilini versin kızzz atma öleortalaraadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar ben kacıyorum
askım burdym yaaa aktar arıorum yarın adacayı alcamda hava soguk yakın yer de yok siparişle getirtcektmde dalmısımmm cnm nasılsnndiloşşş sen nerdesin kızım sopa istiyosun haa ne zaman gelsem yoksun beee
allah iilini versin kızzz atma öleortalaraadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hihihihihiih atarmıyımm hiç çuk önmli onlarrrr seda kızz benim testte bgn silik iki çizgi çıktıı iiye işaretmi dersinn çünküm daha öncekilerde hep belirgin tek çizgi çıkardı bide sağ kasığımda ağrı var
kızlar ben kacıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?