çüçük kardeşimiz o bizim ama maşallh hepimizden çok biliyooo kaydirigubbakcemile3
naniknanik naniknanik sırnaşık şey sırnaşık şeyçüçük kardeşimiz o bizim ama maşallh hepimizden çok biliyooo kaydirigubbakcemile3
cadı o cadıı bilmiş pakizeedelikafadulden
çüçük kardeşimiz o bizim ama maşallh hepimizden çok biliyooo kaydirigubbakcemile3
kızlar selam.
Nasılsınız bakalım?
Ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
Ama içim rahatladı. Kist mist olmamasına sevindim. Ama halen agrım var. Gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. Durumum olmadan geldi.
Kısmet bakalım...
Yeni günümü bilmiyorum. Yazmasanız da olur aslında...
Belki mola verebiliriz ... öpüyorum siziii
Kıslarrr ben geldİm dua bugÜn baŞlıyor bugÜnse ben Şİmdİ boŞken okuyayım İnŞ.
hg bugun basliyoryz ve dilan icin okuyoruz
kızlar selam.
nasılsınız bakalım?
ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
ama içim rahatladı. kist mist olmamasına sevindim. ama halen agrım var. gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. durumum olmadan geldi.
kısmet bakalım...
yeni günümü bilmiyorum. yazmasanız da olur aslında...
belki mola verebiliriz ... öpüyorum siziii
tama canım inş. Rabbim kabul etsin
ben kactim kizlar kendinize iyi bakin
cnm hiç üzülme bitanem takma kafana bunada sükür diyelim bişe cıkmadı cnm duaya baslıoruz sende katılsana bize...allahın izniyle ne güzel dualar okuyacagız?kızlar selam.
nasılsınız bakalım?
ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
ama içim rahatladı. kist mist olmamasına sevindim. ama halen agrım var. gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. durumum olmadan geldi.
kısmet bakalım...
yeni günümü bilmiyorum. yazmasanız da olur aslında...
belki mola verebiliriz ... öpüyorum siziii
tamammmm deliii kızz tamambuyrunnnnnnnnn yarında patige durun liste yapalımm bizzzzyarında bana okuyalım malum ben çalışmalardayımyaaaaa tutsunnnn sizde bi mahsuru olmassa tabii
Kıslarrr ben geldİm dua bugÜn baŞlıyor bugÜnse ben Şİmdİ boŞken okuyayım İnŞ.
Kıslar benİmde son İkİ gÜnÜm ÇarŞambayı İple Çekİyorum evlenmeden Önce 24-25 gÜnde adet oluyordum artık 27 gÜnde oluyorum nedense
Kıslar benİmde son İkİ gÜnÜm ÇarŞambayı İple Çekİyorum evlenmeden Önce 24-25 gÜnde adet oluyordum artık 27 gÜnde oluyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?