Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

çüçük kardeşimiz o bizim ama maşallh hepimizden çok biliyooo kaydirigubbakcemile3
naniknanik naniknanik sırnaşık şey sırnaşık şey
cadı o cadıı bilmiş pakizeedelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

zeynep nereye kaçtıı yaaaa
kızlar böle olmıcak herkese özel mesaj atalım isimleri sırayla yazalım hergn hergn km için okunacak die sorulmasınnn en temizi bu bncee ne dersinizzz çünkü biri gelio biri yok kızlarınn

kızlar selam.
nasılsınız bakalım?
ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
ama içim rahatladı. kist mist olmamasına sevindim. ama halen agrım var. gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. durumum olmadan geldi.
kısmet bakalım...
yeni günümü bilmiyorum. yazmasanız da olur aslında...
belki mola verebiliriz ... öpüyorum siziii

geçmiş olsun canım önemli olan sağlığın bebşin zamanını rabbim belirliyor hayırlısıyla inş. Hepimize nasip etsin anneliği

tubliooshta gelmişşş herks burda nerdeyseeee hadi karar alıoruzz ve liste yapıoruz herkse isimleri yazdımı kızlarrr??tubliiosh sende adını ver duaya baslıcaz gecmişte yzadklarımızı oku sen öncezemuszemus

h.g.canımm regli oldumuzda bile sevinioruz artık aman bi sorun çok şükür die:)))))))

cnm hiç üzülme bitanem takma kafana bunada sükür diyelim bişe cıkmadı cnm duaya baslıoruz sende katılsana bize...allahın izniyle ne güzel dualar okuyacagız?
yarında bana okuyalım malum ben çalışmalardayımyaaaaa tutsunnnn sizde bi mahsuru olmassa tabii
tamammmm deliii kızz tamambuyrunnnnnnnnn yarında patige durun liste yapalımm bizzzz
Kıslarrr ben geldİm dua bugÜn baŞlıyor bugÜnse ben Şİmdİ boŞken okuyayım İnŞ.

tamam askım bugun baslıorr sen oku ozman allah razı olsun SAOL:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kıslar benımde son ıkı gÜnÜm ÇarŞambayı ıple Çekıyorum evlenmeden Önce 24-25 gÜnde adet oluyordum artık 27 gÜnde oluyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…