Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hade yapın listeyııı de yazalım ona göre okuruzz bi günde iki tanede okunmazmıı mesala aylak kalan birkaç kişi için okusa olmasmı

OLMAZ KİMİN DUASI KABUL GÖRÜR BİLEMEZYİZ KİM DAHA İÇTEN DUA EDER HERKES OKUSUN DUA ETSİN İNŞ.opuyorumnanaktanHEM BİGİLERİMİZ TAZELENİR

neden canım yaa mesela ben bgn dilana okuycamm sırada belli diğer günki arkdş içinde okuyamazmıyımm hepimiz aynı gündemi okumalıyızz

DıLAN BıRSEN SEDA ARZU SEMRA NıLGÜL FATMA AYSE ŞULE.............kızlar sırasıyla bu listeyi yaptık herkes tamam diomuuu cnlarıı:))

:SaruboceqUA LıSTEMıZ:Saruboceq:
DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
FATMA-------->21 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU :Saruboceq:

ALLAH KABUL ETSıN :Saruboceq:
diğer arkadaaslar okuyacak olanlar lütfen bilgi verin listeye ekliim....

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
!!!!tubiloshh------->9aralık REGL OLDU....... BEKLENMEYEN GÜNDEN 5GÜN SONRA.....
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak

HAMıŞLERıMıZ

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:)....

Son düzenleme:

TAMAM KUŞUM SENDEN BAŞLIYORUM İNŞ. LİSTE TAMAMLANIR VE HEPİMİZE MELEKLERİMİZ GELMİŞ OLUR :Saruboceq:

KIZLAR LİSTEMİZ BU LÜTFEN HERGÜN GÜNCLLENSİN HEPİMİZ YAPALIM DUASI OKUNAN KENDİNİ SİLİP GÜNCELLESİN TAMMMAMMI KIZLAR LİSTEYİ SECERK YAPMDM KIZLAR opuyorumnanaktan KESİNLKLE DİREK AKLIMA GELENŞ YAZDIM DÜŞÜNMEDEN LÜTFEN BİŞE DÜŞÜNMEYİN HEPİNİZ AYNISINIZ..... Şeniz BU DUA SONUCTA KIZLAR GÜNÜ SIRASI YOK BUNU UNUTMYLM....İSTERSENİZ EN SONA BENİDE ALABLRSİNİZ..... Şeniz

ben kabl etttim bilemmm hade bakalım dua bitene kadr kaçtane hamiş olucakkk şeker pembee kız sen benimm eskiden konuştuğum kişimisin

TAMAM KUŞUM SENDEN BAŞLIYORUM İNŞ. LİSTE TAMAMLANIR VE HEPİMİZE MELEKLERİMİZ GELMİŞ OLUR :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR..... :Saruboceq: AMİN BİTANEM İNŞ...EMİNİM COK İŞE YARIYACAK....COK ......KIZLAR SİZDEN İSTEĞİM BU DUAYI MELEKLERİMİZ İÇİN OKUYORUZ YA BENİM İÇİN BAGISLADINIZDA EŞİMİN ASKERLİĞİ İÇİNDE BAGSLAYIN OLURMU İİ BİYERDE YAPSIN DESENİZ HAYRLISI OLSUN DESENİZ YETER....SAOLUN opuyorumnanaktan BUNA İNANIN RABBİİM BİZİMLE..... :Saruboceq:

ouu kıyamam sana diloşum eşin içinde ayrıca dua edriz merak etme inş hayırlı ile yapar bitirir askerliğinii :))))))yeni bi arkadaş gelmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…