İNŞ. CANIM DUALARIMIZ SENİNLEopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR..... :Saruboceq: AMİN BİTANEM İNŞ...EMİNİM COK İŞE YARIYACAK....COK ......KIZLAR SİZDEN İSTEĞİM BU DUAYI MELEKLERİMİZ İÇİN OKUYORUZ YA BENİM İÇİN BAGISLADINIZDA EŞİMİN ASKERLİĞİ İÇİNDE BAGSLAYIN OLURMU İİ BİYERDE YAPSIN DESENİZ HAYRLISI OLSUN DESENİZ YETER....SAOLUN opuyorumnanaktan BUNA İNANIN RABBİİM BİZİMLE..... :Saruboceq:
İNŞ. CANIM DUALARIMIZ SENİNLEopuyorumnanaktan
saol askım allah razı olsun kızlar :saruboceq: Kızlar bugun bana okunacak ya bende okuyayımmı kendime...
Evet kızlar herŞey on un elİnde akŞam okunacak ben namzdan sonra gelİrİm İnŞ. Sİzde baŞlarsınız unutmamak lazım hİÇ namaz kılmayanın bİle bİr gÜn namazı kılınıyor allah hepİmİzİ onun yolunda buluŞtursun hepİmİzden razı olsun İnŞ.gÖrÜŞÜrÜz
evet canımcım sende oku özellikle oku ama adetken okuma
canım banadayardımcı olurrmusun 27 kasımda oldum
kızlar ben eczaneye gidicemmm test sipariş etmiştim 5 te gelir dedilerr görüşrz sona kibb
Arzumm sessizlkk oldu:sm_confused:
HAA NE DERLER KISMI OLCAK YOLDA BİR KISMI VARRRzemuszemus
ben burayım kendimi allak bullak ettim iice....prolaktin yazılarını okudum durdum....şakkıdı :1shok:bebek elbiselerine baktım durdumşakkıdı nebilim ya:gitme:
ben burayım kendimi allak bullak ettim iice....prolaktin yazılarını okudum durdum....şakkıdı :1shok:bebek elbiselerine baktım durdumşakkıdı nebilim ya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?