Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

İNŞ. CANIM DUALARIMIZ SENİNLEopuyorumnanaktan

Evet kızlar herŞey on un elınde akŞam okunacak ben namzdan sonra gelırım ınŞ. Sızde baŞlarsınız unutmamak lazım hıÇ namaz kılmayanın bıle bır gÜn namazı kılınıyor allah hepımızı onun yolunda buluŞtursun hepımızden razı olsun ınŞ.gÖrÜŞÜrÜz

:Saruboceq: AYNEN ÖLE RAHMAN VE RAHİM ALLAH MERHAMETLİ....BİZİM DUALARIMIZI DUYUYOR HİSSEDİOR HEPİMİZİN ORTAK DERDİ VAR VE ELELE VERDİĞİMİZİ GÖRÜOR....ALLAH KABULETSİN CNM SENDENDE RAZI OLSUN GÖRŞRZ CNMopuyorumnanaktan

ben geldim ama kurye daha gelmemişş eve geldim telefon geldi eczaneden gelmişş test yarın alıcam artık tekrar gidemem siz naptınız bakemmm

ben burayım kendimi allak bullak ettim iice....prolaktin yazılarını okudum durdum....şakkıdı :1shok:bebek elbiselerine baktım durdumşakkıdı nebilim ya:gitme:

ben burayım kendimi allak bullak ettim iice....prolaktin yazılarını okudum durdum....şakkıdı :1shok:bebek elbiselerine baktım durdumşakkıdı nebilim ya:gitme:

piştttttttttttttt geçmişe bakmaa kızzzzz geleceği düşün o giysileri giydireceğin günleriii diyene bak bende bgn epıdral doğum izledimm bebiş dünyaya geldi annesi ağlıyo bende burda ağlıyomm

aa dilancım hani umutsuzluk yoktu bak beni de kötü ediyosun :gitme:bebşimii özlüyorum ağlıyorum sonra eşim çocuk mocuk istemiyom diye tutruyo benüzülmeyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…