Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hjolbukduk pstiçimm şarjı bitii pcnin bnde bu arada yemeklerimi yaptım geldimm diloşum zeynepcimm napıosnuz özlednizmi beniii opuyorumnanaktan

ya dilan yapma ben yalnızdım bebişimin kalp atışı yok dedi doktor dünyam durdu o an her şey dondu sadece gözyaşlarım hareket ediyordu:gitme:

aaaaaaaaaaa diloşşşşşşşş banabakk bakemmm aşk olsun en neşelimiz sendinn nolduuu bak bizide üzüosun ama yappmmaanolurr(((((((((

dilan umut olacakğız burda meleklerimiz gelecek elbet o güne kadar beraberiz ama böyle yapma allah ın dediği olıur hayırlısı buymuş demek ki orda bizim elimizden tutacak meleklerimiz var canımm:Saruboceq:

diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kız yapma öle stress bebek olmasını engellıyomuş bak sende çalışmalara başlıycan üzme kendini

ya dilan yapma ben yalnızdım bebişimin kalp atışı yok dedi doktor dünyam durdu o an her şey dondu sadece gözyaşlarım hareket ediyordu:gitme:

kızlar ben bi anlatsam hikayemii buralar sel olur nolur yapmayın anca kndimize geldik ltfennn hadii güzel şeyler konuşalım

dilancım bak msnni açamıorum pc kapanıo birazdan gelicem ama şarjı dolsun sorcam sana benn lmaz:

kızlar ben bi anlatsam hikayemii buralar sel olur nolur yapmayın anca kndimize geldik ltfennn hadii güzel şeyler konuşalım

evet canım olan oldu bitti tekrar tekrar üzülmeyelim rabbim beterinden saklasın benim bir arkadaşın 6,5 aylık bebeği karnında öldü çok daha kötüleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…