Kızlar çok acil

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le

Öyle yapıyorum ama üzülüyorum annemin babamın yanında kardeşimin yanında olmalıydım diye.
Ewet
Hamileyken seyahat ediliyor diye biliyorum ben
Hamile olduğumu öğrendiğim gün ben 6 saat araç kullanmıştım
Tek sebep buysa ben olsam giderdim sanırım
Hamilelik ihtimal olduğu için riskli gebelik olmadığını varsayıyorum
Zaten hamilelik ihtimaşse regl gününüz ya geçti ya geçmedi
Ben kesin giderdim bu şartlar altında

Çok zor gebe kalıyorum ve ucaga binemiyorum fobim var aracla 24 saat sürüyor

Çok zor gebe kalıyorum ve ucaga binemiyorum fobim var aracla 24 saat sürüyor
Otobüsler 4 saatte bi mola veriyorlar
O molalarda kan dolaşımı için yürürsünüz sorun olmaz
Sizin zaten bir çocuğunuz var diye biliyorum
İlk gebelik olsa daha farklı olurdu yorumum
Allah korusun kendinizle veya çocuğunuzla ilgili gerekse bu seyahat 24 saatlik yolu mecbur çıkacaktınız
Zaten şu anki bebeğimiz de sağlıklıysa her türlü tutunacak
Anne seyahat etti diye düşen çocuk duymadım ben daha

Bilmiyorum valla
Bana o kadar imkansız gelmedi
Özellikle de keyfî seyahat değilmiş
Ailemden biri ciddi ameliyat olacak olsa ben mutlaka giderdim
Sizinki biraz tercih olmuş benim gözümde

Çok önemli bir ameliyat ise bı sekilde giderim
Şuan tam olarak hamile olduğunuzu bile bilmiyorsunuz. Dese ki doktor plesanta asagida kalkmaman lazım , veya kese aşağıda çok kanamanız olur vs
Tabi bu durumda gitmeyi ertelersiniz. Ama hayatı bir ameliyat sa ihtimaller üzerine değil de netleştirip gidin şuan gebeyseniz zaten vardır çıkar kan da yoksa zaten çıkmaz. Ve ayrıca zor hamile kalsanız bile otobüsle yolculuk edilir hamilelikle ilgili sknti yoksa

Hamileliğiniz kesin bile değilmiş. Kesin olsa ne fark eder gerçi. Bu konunun yolculuk etmeyle ne ilgisi var anlamadım. Hamileliğin ilk aylarından sonuna kadar altı kere yolculuk yaptım hem uçakla hem arabayla uzun yol. Ne kadar abartıyorsunuz bu mevzuyu. Premses modundan çıkarsanız hayat daha kolay olur. Ağlamazsınız bu kadar.

Bence korkunuzu yenin uçağa binin gidin.Bende uçaktan korkuyorum ama mecbur biniyorum

Ay gidin bi nöbetçi eczaneden test alın geciktiyse ya. Çamaşır suyuna mi işeyip hamile olduğunuza karar verdiniz yoksa? Insanlar bilmeden ne sporlar ne işler yapıyolar. Düşeceği yoksa düşmüyor. Düşeceği varsa amuda kalksanız da tutamazsınızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…