Kanamalı hamilelik geçiriyordum kayınpederim yoğun bakımdaydı, koştum gittim bilmem kaç kilometre yere. Çok şükür bir sorun yaşamadım.Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Ben giderdim açıkçası, çok sevdiğim bir aile bireyimse hamilelik ihtimalinden dolayıysa eğer.Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Sirke de var , beyaz sirke olması önemli ama , hayır testler 10 lira bile değilken ilkel yöntem ne demek onu anlamadımŞimdi de dış macununa isiyor olabilirköpürürse hamile, köpürmezse yok
Eski yöntemler işte.. koskoca testler çıkmış kan da bakılıyor hala şu testlerle tahmin yürütülüyor ne garip. Eskilerden annem bile kaset testle öğrenmiş. Şimdi ki akım başka bı dünyaSirke de var , beyaz sirke olması önemli ama , hayır testler 10 lira bile değilken ilkel yöntem ne demek onu anlamadım
Aslında şöyle bence canı mümkün değil gitmek istemiyor. Aslında hamile olmadığıni da biliyor ama bahane lazım ...Eski yöntemler işte.. koskoca testler çıkmış kan da bakılıyor hala şu testlerle tahmin yürütülüyor ne garip. Eskilerden annem bile kaset testle öğrenmiş. Şimdi ki akım başka bı dünya45 sene önce test varmış.. (60 yaşında annemi varsayarsak)
Hadi bunlar kendi tercihi ama ortalıkta kesinleşmiş bir hamilelik yok, hamilelik olsa bile doktor tarafından tasdiklenmiş riskli bir gebelik durumu yok, hamileyken uzun yola gitmelik bir şey yaşamadım ama doğuracağım güne kadar fellik fellik gezdim.Şu hayatta senin kocan olmak varmış Malkero. Adam varı yoğu kumarda yedi, aldattı diye de hatırlıyorum hatta sülalendeki kadınların göğsüne falan bakıyordu. Bu adama bir çocuk bile fazlayken yaldır yuldur 2.yi yapmaya uğraşıyorsun. Adam totosu ile göle düşmüş resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?