- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Komik olan neeee geyikligece
Eğer tüp bebekse ve yeni yapılmışsa gidememek normal
Ama 10 gün önce seks yaptık belki hamileyimdir tarzı bir şeyse yuh diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik olan neeee geyikligece
Hamile oldugu için hastaymis gibi davranan bir premses daha üstelik bu premses hamilemi degilmi belli değil. Hamileyken bisiklet surup her allahin günü yürüyuse spora yüzmeye gidiyor millet. Seyahatta 7. Aya kadar yapilir.
Hayır hastalik gibi derken bazilari çok abartiyor oyleki kendilerinin ayağa kalkmasi uzulmesi bir boş poset tasimasi bebeğezararverir. esinin ona soylenmesi ki bunu çocuk duyar icerde uzulurmus ki bu kk da karnindaki bebege balkon hava aldiran üye vardi nerde acaba dogurdumuYa hamilelik bazı insanlarda hakikaten hastalık gibi geçiyor. Kendim eleştirirdim inanın daha yeni yeni insan içine çıkabiliyorum ne kusmam bitti ne bulantım. Geçen 3-4 saatlik yola çıktık inanın yol iyice mahvetti. Ama düşük riskim vs hiç olmadı çok şükür. Benim ki fizyolojik olarak çökertti
Ancak daha önce riskli bir tablosu yoksa ihtimalin ihtimali de gözetilmez ki. O zaman korunmasız her sevişmeden sonra hamile olabilirim deyip deyip bekleyelim.
Bazı insanlarda mutlaka daha zor geçiyor daYa hamilelik bazı insanlarda hakikaten hastalık gibi geçiyor. Kendim eleştirirdim inanın daha yeni yeni insan içine çıkabiliyorum ne kusmam bitti ne bulantım. Geçen 3-4 saatlik yola çıktık inanın yol iyice mahvetti. Ama düşük riskim vs hiç olmadı çok şükür. Benim ki fizyolojik olarak çökertti
Ancak daha önce riskli bir tablosu yoksa ihtimalin ihtimali de gözetilmez ki. O zaman korunmasız her sevişmeden sonra hamile olabilirim deyip deyip bekleyelim.
Doktora gidin bir risk yolsa gidin büyük konuşmamak gerek ama hayatı bir şeyse Ailemdeki durum ve bendeki bir ihtimalse sadece ben ailemin yanına giderdim ama bence en doğrusu doktora gidin gebelik var mı yok mu öğrenin bir risk yoksa gidin ve bu süreçte uçak yolcusu çok etkilemez sankiKızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Hamileyken seyahat ediliyor diye biliyorum ben
Hamile olduğumu öğrendiğim gün ben 6 saat araç kullanmıştım
Tek sebep buysa ben olsam giderdim sanırım
Hamilelik ihtimal olduğu için riskli gebelik olmadığını varsayıyorum
Zaten hamilelik ihtimaşse regl gününüz ya geçti ya geçmedi
Ben kesin giderdim bu şartlar altında
Okudugum kadariyla daha henuz hamile bile deilsiniz kendiniz ihtimal yurutuyosunuz olabilirim diye,Ve bu nedenden dolayi gitmiyosunuz ameliyata nasil birşey.Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Çünkü premses olmak bunu gerektirirOkudugum kadariyla daha henuz hamile bile deilsiniz kendiniz ihtimal yurutuyosunuz olabilirim diye,Ve bu nedenden dolayi gitmiyosunuz ameliyata nasil birşey.
Ben doguma gittigim günün sabahinda araba sürdüm geldim dolastim
İlkel yöntemlere devam ediyor bence. Çok yoğundur şu an oKonu sahibi nerelerdesin kafamızdan teori ürettirmesen bize ,bı aydinlatsan bizi![]()
Şimdi de dış macununa isiyor olabilirİlkel yöntemlere devam ediyor bence. Çok yoğundur şu an o
Şimdi de dış macununa isiyor olabilirköpürürse hamile, köpürmezse yok
![]()