Kızlar çok acil

Eski konularına ve yorumlarına bakarsanız, az buçuk kişiliğini çözersiniz. Canı gitmek istemiyor, hem de bayaa istemiyor, bu isteksizliğini, başka insanlardan da onay alarak , mantıklı bir kararmış gibi düşünmek istiyor. vicdan da yapıyor, çünkü aslında gitmesi gerek. Test negatif çıkmışsa gebelik yoktur büyük ihtimal, ilkel yöntem ne alaka? İşte gitmemesini geçerli bir nedene dayandırmak istiyor ama, gebelik de geçerli bir neden değil. Günümüzde çok abartılmaya başlandı artık premsesler tarafından 😏

Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Kanamalı hamilelik geçiriyordum kayınpederim yoğun bakımdaydı, koştum gittim bilmem kaç kilometre yere. Çok şükür bir sorun yaşamadım.
Sizinki bir de şüpheymiş, ilkel yöntem ne onu bilemiyorum biz tıp nimetlerinden yararlanıyoruz çünkü.
Bahane gibi geldi sizinki kusura bakmayın, hamilelik hastalık değil siz de hamile değilmişsiniz zaten test negatifse.

Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Ben giderdim açıkçası, çok sevdiğim bir aile bireyimse hamilelik ihtimalinden dolayıysa eğer.

Ya siz fakemisiniz ben anlamadim.
Değilseniz ne kadar ilginç bir insansınız.

Sadece ihtimal uzerine cok ciddi ameliyat olacak ailenin yanina gitmiyorsunuz.
4 yasindaki cocugunuz 2 yasindan beri disarida siz olmadan oyun oynuyor, bir de size fesat anne kotu anne diyor.
Denk geldigim son iki konunuz bu sadece, digerlerinde kimbilir neler var, hakkaten cok ilginc ya.

Son olarak hamileyseniz cocuk yetistirme egitimi alin lutfen, cunku kendiniz garipsiniz, cocugunuzu da oyle yetistiriyorsunuz belliki.

Sirke de var , beyaz sirke olması önemli ama , hayır testler 10 lira bile değilken ilkel yöntem ne demek onu anlamadım🙄
Eski yöntemler işte.. koskoca testler çıkmış kan da bakılıyor hala şu testlerle tahmin yürütülüyor ne garip. Eskilerden annem bile kaset testle öğrenmiş. Şimdi ki akım başka bı dünya 😄 45 sene önce test varmış.. (60 yaşında annemi varsayarsak)

Sizin gidesiniz yok belli. Buraya niye yazdınız onu bile anlamadım. Hamileliği riskli doğum yakın biri olsanız içini döküyor der anlarım da bu nedir yani? Hamile olsanız ne olur? Bir de çok merak ettim ilkel yöntemlerle nasıl öğrendiniz?

Eski yöntemler işte.. koskoca testler çıkmış kan da bakılıyor hala şu testlerle tahmin yürütülüyor ne garip. Eskilerden annem bile kaset testle öğrenmiş. Şimdi ki akım başka bı dünya 😄 45 sene önce test varmış.. (60 yaşında annemi varsayarsak)
Aslında şöyle bence canı mümkün değil gitmek istemiyor. Aslında hamile olmadığıni da biliyor ama bahane lazım ...
Eee en saçma ama kendini en çok inandiracagi birazcık yalandan vicdan yapacağı ama azıcık da içinin rahatlayacagi ne var :eek:
Evvvvveeetttt çamaşır suyuna isemeliyim
Hatta bim çamaşır suyu olsun ki iyice kafam karışsın ,muallakta kalayım🥳🥳

Ben 3 gun durdurulamayan bir kanamayla hastanede yatıp, 1 ay kalkmadan evde yatıp, 1 hafta sonrasinda doktor risk alırsın gidersen dedigi halde sehirdisinda gorumcemin düğününe gitmiştim. Birde annem babam ameliyat olacak beni hic kimse tutamaz, her türlü giderim. Siz hamile olduğunuzu bile bilmiyorsunuz daha ve riskli diyorsunuz neyin riskinden bahsediyorsunuz. Riskin r si yok ki ortada, hamileliği riskli ilan ettiniz, ucagada korkuyorum dediniz. Riskli olduğunuzu düşünüyorsanız, korkunuzu yenip o uçağa binin o zaman. Bana göre bahane kusura bakmayın, kendi bahanenize inanmaya çalışıyorsunuz, bizlerde haklisiniz dersek vicdanınız rahatlayacak. Uzgunum haksizsiniz.

Gebelik hastalık gibi bir şey değil ki. Gebe olmanızla uçağa binmeniz arasındaki alakayı çözemedim.

Ayrıca ilkel yöntemler nedir Allah aşkına, Orta Çağ'da yaşıyoruz da benim mi haberim yok? Gebelik testleri 10 lira bile değil alın bakın. İlkel yöntemlerden daha sağlıklı sonuç verir.

Evde ilkel yöntemlerle test yapıp pozitif olduğuna inanıp gitmekten vazgeçme derecesine geliyorsunuz, kaset gebelik testinin negatif çıkmasına inanmıyorsunuz. Sirkeye karbonata güveniyorsunuz. Ben onlara yalnızca temizlikte güvenirim.
Bence de siz bu gönülsüzlükle gitmeyin zaten.

Şu hayatta senin kocan olmak varmış Malkero. Adam varı yoğu kumarda yedi, aldattı diye de hatırlıyorum hatta sülalendeki kadınların göğsüne falan bakıyordu. Bu adama bir çocuk bile fazlayken yaldır yuldur 2.yi yapmaya uğraşıyorsun. Adam totosu ile göle düşmüş resmen.

Şu hayatta senin kocan olmak varmış Malkero. Adam varı yoğu kumarda yedi, aldattı diye de hatırlıyorum hatta sülalendeki kadınların göğsüne falan bakıyordu. Bu adama bir çocuk bile fazlayken yaldır yuldur 2.yi yapmaya uğraşıyorsun. Adam totosu ile göle düşmüş resmen.
Hadi bunlar kendi tercihi ama ortalıkta kesinleşmiş bir hamilelik yok, hamilelik olsa bile doktor tarafından tasdiklenmiş riskli bir gebelik durumu yok, hamileyken uzun yola gitmelik bir şey yaşamadım ama doğuracağım güne kadar fellik fellik gezdim.

Back
X