Kızlar çok korkuyorum ya şizofren miyim :(

Çok normal göz yanılması denen birşey var canım. Şizofreni tanısı koymak için çok küçük bir sebep o zaman hepimiz şizofreni olurduk :-) Sorun şizofreni olup olman değil buna inanmaya çalışman.

Çok normal göz yanılması denen birşey var canım. Şizofreni tanısı koymak için çok küçük bir sebep o zaman hepimiz şizofreni olurduk :-) Sorun şizofreni olup olman değil buna inanmaya çalışman.
İnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorum

:bicak:Az önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi :KK17:çok korkuyorum :bicak:
daha neler artık.şizofreni olmak o kadar kolay değildir.tek bunu görmenizle nasıl teşhis koydunuz.

Tabiki herkesin başına gelebilir. Göz yanılması olmuştur ya da sayfanın başka yerindeki bi görüntüyü o an farklı yerde görmüşsündür. Beyin bu çok farklı bi yapıda zaten. Ayrıca sizde kendimi gördüm bi ara ben de o muyum şu muyum diye araştırma yapıp kesin teşhis koyup saatlerce ağlardım :D sonra geçti gitti. Çok da düşünmemek lazım ve araştırma kendini tut. Ve unutma hiçbir şizofren ben şizorfren miyim diye şüphelenmez. O çok ağır ve ilginç bir hastalık. Yani bi göz yanılmasıyla olacak iş değil. Kaldı ki bi şizofrenin kendi kendine teşhis koyması çok saçma olurdu öyle değil mi?

Internetten hastalik arastirmayi iyiliginiz icin birakin,sagliginiz hakkinda supheleriniz varsa hemen doktora gidin,doktor hasta olmadiginizi soyleyince icinizdeki o korku zamanla azalacak.

Hem her hastalik herkeste ayni belirti vermeyebilir,doktor bi arkadasim 'hastalik yoktur,hasta vardir ' demisti,her bunye farkli .

Bazen telefondan kaynaklı olabiliyor. Ben facebookta kendi resmimde önerilen bir adamın resmini görmüştüm mesela.

gerçek hastalarla dalga geçer gibi, onu öyle gördüm şizofreni miyim bunu böyle gördüm şizofreni miyim. öyle olduğunu sanıyorsanda doktora git lütfen.. ne alaka burdan şizofreni teşhisi

Internetten hastalik arastirmayi iyiliginiz icin birakin,sagliginiz hakkinda supheleriniz varsa hemen doktora gidin,doktor hasta olmadiginizi soyleyince icinizdeki o korku zamanla azalacak.

Hem her hastalik herkeste ayni belirti vermeyebilir,doktor bi arkadasim 'hastalik yoktur,hasta vardir ' demisti,her bunye farkli .

Bir anlığına olur öyle şeyler, bu normal, hatta çok basit birşey bana göre. Üzerinde düşünürseniz, kendinizi buna inandırırsanız başka şeyler de görmeye başlarsınız, üstüne düşmeyin.

Karıştırmış olabilirsin. .
Böyle şeyleri kafaya takma . .

Göz yanılsamasıdır belki. Şizofreni de sanrı ve varsanı yaygın ancak zorunlu olarak görülmesi gerekmiyor. Zaten en önemli özelliği de belirgin belirtilerinin olmaması. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler.

Kesiin altındaki veyüstündeki kişinin profil resmidir o
Beyin arada öyle oyunlar oynar bunyn adı şizofreni değil de geçici hafızayla ilgilidir olsa olsa

Bence çocukluktan kalan intikamını almaya geldi kesin:KK70:

Şaka bi yana hadi şizofreni falan meysede aidsi neden araştırıyosunuz?
Aslı'nda cinsel ilişkim vs yok hiç de Olmadi. Ama işte ya açık yara olursa biyerden elime kan bulaşırsa vs vs çıktığım çocuktan aids testi istemiştim öpüşüyoruz diye oda yaptırmıştı :(

Back
X