Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorumÇok normal göz yanılması denen birşey var canım. Şizofreni tanısı koymak için çok küçük bir sebep o zaman hepimiz şizofreni olurdukSorun şizofreni olup olman değil buna inanmaya çalışman.
daha neler artık.şizofreni olmak o kadar kolay değildir.tek bunu görmenizle nasıl teşhis koydunuz.Az önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi
çok korkuyorum
![]()
Herşeyin aşırısı zararlı denen tabir varya ona özen gösterirsen problem oluşmaz. Ayrıca kendine güvenmelisin sağlıklı görmelisin kendini.İnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorum
peki. Neden?İnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorum
Bence çocukluktan kalan intikamını almaya geldi kesinİnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorum
Aslı'nda cinsel ilişkim vs yok hiç de Olmadi. Ama işte ya açık yara olursa biyerden elime kan bulaşırsa vs vs çıktığım çocuktan aids testi istemiştim öpüşüyoruz diye oda yaptırmıştıBence çocukluktan kalan intikamını almaya geldi kesin
Şaka bi yana hadi şizofreni falan meysede aidsi neden araştırıyosunuz?
Ya ben sürekli nette şizofreni belirtileri, aids belirtileri vs cok arastiriyorum![]()