Kızlar çok kötüyüm, ne yapacağımı bilmiyorum:(

Aslında ne zaman tek başına hareket edebileceğini anladı, o zaman başladı. 8 buçuk aylıkken. Ama bu aralar bayağı sapıttı.

Inanın peşinden koşmak hiç zoruma gitmiyor. Zoruma giden mama yedirmesi, giydirmesi, çıkarması, alt değişmesi.. aşırı derecede direnç gösteriyor. Müsade etmiyor.
Canım bunları yaparken sevdiği ilgisini çeken bir oyuncağı yok mu versen eline. Mesela pet şişe içine renkli boncuklar koy ya da kırmızı mercimek vs, dikkatlerini çok çekiyor. Ağzını da sıkıca kapa bantla.
Yani bu ihtiyaçlarını giderirken mutlaka dikkat çekici bir obje vermeyi dene eline. Belki işe yarar.

Ben 8 aylık yürümüşüm dostum
Annem beni 10 sene yaşlanırdıniz der kardesimle aramda az
Uzme kendini sakin kalmaya çalış bence huy değiştiriyor o. Yürüyecek ozgur olcak hanimefendi simdiden özgürleşiyor herhalde. Kizma annesi cook haklisin hemde cok ama az daha zaman az daha sabır
Allah yardımcın olsun demeye geldim

Allah sabir versin, ahh o savastan cikma hissi. Aynilarini yasadim ve yasiyorum. Ama benim kizim 2 yasinda. 9 aylikken sakindi aslinda ama ataklar oluyor tabi. Cocukler kendi isteklerini kendi benliklerini hayir'i kesfediyorlar. Zorlayici surec ama gecici cok sukur.

Aminnn çok teşekkür ederim.

Hâlâ devam ediyor mu peki?

8 aylık mı?
Allah iyiliğini versin.
Çok teşekkür ederim bak yeşil kalp

Son düzenleme:
Sakinleşsin die bol bol dua okuyun suya ufleyip icirin insallah duzelir

Bu dediğini deneyeceğim Nego .

Ayy Allah yardimciniz olsun benim bebegimde boyleydi ve size kotu bi haberim var 2 yasinda ve hala duzelmedi umarim sizin bebeginiz duzelir
Rabbim dualarımızı kabul etsin. Inşallah bütün anne ve bebisleri mutlu huzurlu olsun.
Allah yardımcınız olsun.

Allah sabır versin. Eminim kolay değildir.
Ama anne olmak isteyip olamayan kadınları düşünün. Çok şanlısınız aslında iki tane sağlıklı evladınız var . Elbet geçer bu günler .
Insanoğlu maalesef çok nankör. Ne kadar da haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…