kızlar çok kötüyüm ..

Allah herkesin evine sağlık huzur versin önce tabi çok şükür eşimle bi problemimiz yok.. olmazda inşallah ..sen böyle deyince önemsiz geldi taktığım şeyler çok haklısın
Amin cumlemize..
Bak ne guzel araniz da sorun da yokmus bos ver sen elalemi. Aliesi adina da cok beklentiye girme bence. Sonucta cogumuz kendi yagimizda kavruluyoruz.

Bak mesela benim tv bozuldu ama su an alamiyorum. Birikim yapiyorum az kaldi almama. Su an da cok zor donemlerden geciyorum ve ihtiyaclarim icin birinden medet ummak istemiyorum. Insan beklentiye girdikce uzulur cunku.

Oluruna birak ve esinle gecinmene, huzuruna bak. Kaynanam bilezik vermedi, Ayse, Fatma, Ahmet sunu dedi bla bla bla Tika kulaklarini.

konu sahıbı bende bılezıge az takıldım aslında şölekı ben bırak bılezıgı duğunumde doğru durust altın takan olmadı bız esımle bıtane bılezık yapmıştık kendımız su hedıyelıklerden onu takmıştım onuda hemen bozdurduk zaten onun dışında ne bılezıgım oldu ne su setmıdır nedır kalın kalın seylerden oldu nede bıse ama cok güzel dugunum cokda güzel bır esım var allaha sukurkı hıcte eksıklıkmıs bıselıkmıs hıssetmedım ayrıca kım nederse desın bunu dıyenler eksık beyinden azcık bence . nedıcem hayatta ne olursa olsun allah kotu seylerden esırgesınde tırnağın varsa basını kasıcan yanı aılesının durumu ıyı destlesın fılan yok be canım aslında destekleseler bıle karsı cık bence . kendın bıseler yapabılırsın nıye yapamayasın. cık kıraya eger sende calısabılırsen calıs kafa kafaya verın esınle .

izmirdeyim ama sanayi bölgesi.çıkıp dolaşamıyorum heryer iş yeri.sosyal fobide var sanırım bende çıkmamam bundanda kaynaklanıyor heralde
Tahmin ettigim yerse evet haklisiniz hep is yeri orasi ama carsiyada pek uzak degil ise girmeniz acisindan

durduğum yer sanayi bölgesi çok komşu yok bu yüzden ..akrabamda yok yaşadığım yerde bi halamlar var onlarda anlattığım gibi kusur arıyorlar hep .
Su devir de komsuluk iliskileri zaten zayif. Inan ben ayni katta oturdugum komsularimi tanimam bile. Bir Merhaba o kadar yani. Eskiden di o iyi komsuluk iliskileri. Emin ol cogumuz boyleyiz. Kotunun iyisi ile avut kendini ve bir ugras bul kendine bence. Bos kaldikca insan destikce desiyor kendimden biliyorum

sana çok imrendim şimdi :) dediğin gibi olmaya çalışacağım çok sağol söylediklerin iyi geldi ..inşallah sende durumlarını düzeltirsin bi an önce evinde mutlu huzurlu yaşarsın

Tahmin ettigim yerse evet haklisiniz hep is yeri orasi ama carsiyada pek uzak degil ise girmeniz acisindan
çok uzak sayılmaz ama sanayi bölgesi benim sıkıntım burdan çıksam heryeri gezebilirim yani..kendim çıkamıyorum pazara bile eşimle gidiyoruz düşünün yani.işe girsem gece falan nasıl gelicem eve burada bu yüzden yapamam diye girmiyorum başka yerde olsam hiç sıkıntı değil iş hatta çok istiyorum çalışıp kendi paramı kazanmayı burası bağlıyo elimi kolumu

bilezigi olmadığı için eksiklenen iki kişi tanıyorum kk da ikincisi sen oldun konu sahibi.

bilezik olayında haksızsin ve sitem etmeye hakkın yok.60 yaşında insanın 3 tanecik bilezigi de oluversin değil mi?

eğer araba almak istiyorsanız ve onların evinde olmaktan rahatsızsanız sen de ise girip calis çift maaş rahat edin.

Otobus dolmus gecmiyormu mesela 8-6 saatleri arasinda bir is bulabilirsiniz bunlar bahane bence

doğru söylüyosun :) hep evde olmamdan sanırım en küçük şeyleri bile mesele haline getiriyorum ve insanları çok önemsiyorum heralde kendimi düşüncem bundan sonra başkaları için yaşamayacağım yoksa hep üzülen ben oluyorum ..
teşekür ederim yazdıkların çok iyi geldi

Bilezik konusunda yanlis düşünüyorsun. Benim düğünümde cok bilezik oldu. Ki bilezik kadini degilim. Neyse benim düğünümden 1 hafta sonra kuzenimin düğünü vardi. Rahmetli annem yeni gelinsin tak da gel dedi. Dedi ama benim bilezikler 20 tane ve yarim kilo. Allahim, dugun salonunda elimi kolumu masanin altina soktum. Gormesinler diye. Cok utandim. Anneme ya gorgusuzluk gibi bu ne ya anne dedim. Alışmadın da ondan dedi. O son oldu bi daha takmadim. Bankada duruyor.

Cocuk meselesine gelince dinime kufreden musluman olsa....

Kendisi evlatlık almış, cocugu olmamış diye sana veryansin yapiyor. Burda ayip ediyor.

En iyisi kiraya cikip uzaklaşmak, degil mi,?

Ben hatayı sende buldum Bilezik onun ister verir ister vermez gelinisin diye de vermek zorunda değil ayrıca bilezik olmayınca neden insanlar senin kusurlu olarak Görüyor ki çok Saçma bence

Otobus dolmus gecmiyormu mesela 8-6 saatleri arasinda bir is bulabilirsiniz bunlar bahane bence
ben anlatamadım derdimi sanırım otobüs dolmuş tabi geçiyor iş evden oraya gitmekte gece falan sanayide tek başıma nasıl geleyim eve ..bekarkende çalıştım ben izmirin başka yerinde oturuyordum gece mesai kalıp eve geldiğim çok oldu ama orası işlek biyerdi hiç korkmadan geliyordum eve burda gece tek başına nasıl geliceksin hertürlü insan oluyo yani ..

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..
bende varken utanıyordum senin gibi şimdi yokya herkes konuşuyo işte çevre baskısından yapıyorum bende..
çocuk konusunda beni onun daha iyi anlamasını beklerken bırak gitsin demesi çok dokunuştu sanki ben zorla gelmişim evine çok böyle yaptığı şeyler milletten fazla o konuşuyo bana..
uzaklaşırsak belki maddi yönden sıkıntı yaşayacağız ama evimizde huzurumuz olucak en azından ..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık

sana çok imrendim şimdi :) dediğin gibi olmaya çalışacağım çok sağol söylediklerin iyi geldi ..inşallah sende durumlarını düzeltirsin bi an önce evinde mutlu huzurlu yaşarsın
Amin canim :)
Bak sana bir animi anlatacagim...
Bir gun Ankara da cok lux bir mekan da yemege gitmistik. Benim can dostum, hayat idolumle.
Ortaya kanatta geldi ve ben kanadi cok severim. Ama hayatta catal bicakla yiyemem kanadi. Pecete ile ucundan tutup elimle yemeyi severim.
Ortam cok can canli olunca o dostuma ben diger yemekten yemek istedigimi soyledim. O da "Ben sen seviyorsun diye kanat soyledim ama yemiyorsun gucendim" dedi.
Ben de xxxxx yerim ama ben kanadi catal bicakla yiyemem dedim. Catal bicakla kanat mi yenir zaten, al eline ye dedi. Ben de olmaz ya su insanlara bak tuhaf bakarlar simdi dedim. O da bana xxxx evet bak o insanlara bak bakalim senden neyi ustun? Fikirleri cok mu onemli? Bak caprazda ki masa Domuz jambonlu salata soyledi, sen de git ona "Domuz bize haram, yemenizi istemiyorum"de dedi. Ben de olur mu oyle sey karismak ne haddime dedim. O da hah iste karis.ak ne hadlerine dedi. Sunu unutma xxxx bugun el alem ne der diye o kanadi yemezsen. O gozunde buyuttugun ve aslinda senden hic bir ustunlugu olmayan elalem tepene cikar. Demisti. Gercekten de dogru o gun bu gundur kulaklarimda kupedir bu. Hii ara da ben de takiyorum ama istisna anlarda. Sen de takma bos veeer..

Benim eşimin sülalesi de önem verirmis bilezige 1 seneden fazla evliyim yeni anladım.
Hiç sevmem bilezik takmayi o yüzden düğünümden hemen sonra bozdurduk bütün bilezikleri.
Geçen düğüne gittik kına gecesinde salona bir girdim abartısız evli olan herkes iki dirseğine kadar bileziklerle dolaşıyor ortada. Çok tuhaf geldi çok yadırgadım.
Bi kaç kişi laf söylemeye kalktı sen gelinsin nerde bileziklerin ya da ne o kız battınız da gitti mi senin bilezikler tarzında konuştular.
Sevmiyorum bilezik takmayı dedim geçtim kimseyi ilgilendirmez.

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana da. Ama çok takma insanlar sürekli konuşur şimdi benim hamile olduğumu öğrenen bir sürü laf söylüyor. Şunu ye erkek olsun söyle yap erkek olsun diyen bile oldu. Hatta daha 1. Çocuğu doğurmadan ikinci için fazla bekleme beraber büyürler demeye bile başladılar. Daha ilkinin sağlıkla kucağıma geleceği belli değil. Dogmamis çocuğuma kardes bile düşünüyor millet. O yüzden insanları hiç dinleme sadece moral bozmak için konuşan her ise karışan bir sürü insan var.

Araba falan güzel şey ama en önemlisi huzur çık kiraya kimseye minnet etmene gerek kalmasın araba da olur evde olur. Hayırlısı ile bebek de kısmeti ile gelir.

Tatlim kusura bakma ama ben izmirin en buyuk 2 sanayi bolgesinin ortasinda calisiyorum bir suru guvenlik var ki dolmuslarda sanayinin icinden geciyo ki bir suru yemek fab.tekstiller ivir zivir dolu orada calisan bayanlar nasil calisiyor nasil gidip geliyor

tamamen benim durumumu anlatmış artık bende önemsemeyeceğim başkalarını .. zaten onları taka taka bu hale geldim herşeye sinirlenip üzülür oldum şimdi ..
yıprandım artık 25 yaşındayım ama sanki 10 yaş yaşlandım böyle milleti takmaktan arkadaşınız çok güzel örnek vermiş ..o bize konuşanlarda kendi yaptıklarıyla değil bakmadıkları babalarının miraslarıyla bize hava atıp yarışıyorlar şimdi ..biz yine bişey demiyoruz ama söylemek gerekiyo bazen hep sus nereye kadar :)

Altin bilezik takmanin modasi coktan gecmistir diye dusunuyordum. Hala var miymis o adet. Ifrit olurum takanlara da. Annelerimizin takmasi goze batmiyor tabi. Onlarin ki aliskanlik. Ama genclerde gorunce igreti oluyorum nedense.
Insanlar artik yatirim olarak kullaniyor bilezigi. Hadi kunye neyse. Sen bosver bilezigi milezigi. O evden kurtulmaya bak. Beraber sirt sirta verip asarsiniz engelleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…