kızlar çok kötüyüm ..

Ülkeye bilmemkac milyon göçmen geldi,sefillik dizboyu,suriyede kadınlar bebekler insanlar işkenceyle öldürülüyor,rusya ülke sınırlarımızı ihlal etmeye başladı ne olacağı belli değil,dışarda milyonlarca hayvana tecavüz,işkence ediliyor ya da açlıktan ölüyorlar,dilleri yok söyleyemiyorlar,küresel ısınmanın dibine vurmuşuz kutup ayıları bile perperişan o yapmak için doktor kapılarından ayrılmadığınız çocuklarınızın torunlarınızın soluyacağı hava belli değil..Ama onun kv sinin 3 bileziği var

Ahh ah ortadoğu gerçekleri

Ben daha 3 aylık gelinken bileziklerim yoktu hiçte kendimi eksik hissetmedim. Ben etrafa ne benim bilezik takip takmamamdan. Buna takılmanız gene çok yersiz. Verin milletin cevabını olsun bitsin, heee evet millet çok laf ediyorsa senin bileziksiz olmanı alsınlar da şöyle 5-6 tane senin koluna taksınlar . Diğer meselede haklısın kimsenin senin çocuk yapmana laf etmemesi lazım bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum.

Hayatimda kendi dugunum haric hic altin takmadim hiç de eziklenmedim önce bu dusunceyi atin kafanizdan, onlarin şunu var bizim yok diye ömür gecmez. Esinizle sorununuz yoksa gerisini takmayin kafaniza, bir is bulup calisin daha 25 yasindasiniz birikim yapin, cocuk icin vaktiniz cok, bebeginiz dogdugunda maddi sıkıntıniz olmasin en azindan.

Ben de yedi senelik evliyim, üstüne bir de çalışıyorum, bilezigim yok, bir kuru yüzükle gidip geliyorum, bir eksikliğini hissetedim şükür

özelden yazdım sana canım:)

Eğer çevrenize göre davranacaksanız hayır kirada yapamazsınız, arabada alamazsınız.
Eğer şu çevreyi kafanızdan atarsanız herşey olur zamanla inşaallah.
O bilezik için öyle muhattap olmanıza bile değmemiş.
Çevreniz hiç susmaz oyle bir çevreyse.
Bir takarsın " aa bak daha bir bileziği var" der. İki takarsın daha fazlasını ister.
Duymayın. Aldırmayın. Çok saçma.

Ben de yedi senelik evliyim, üstüne bir de çalışıyorum, bilezigim yok, bir kuru yüzükle gidip geliyorum, bir eksikliğini hissetedim şükür
ben eksiklik hissettiğimden değil akrabalarımın davranışlarından kolum boş kalmasın sussunlar diye istedim ..
ayrıca sizide tebrik ediyorum hep imreniyorum çalışan kadınlara kendim yapamam diye korkuyorum inşallah bende burdan taşınınca çalışmak istiyorum kimsenin eline bakmadan kendi paranı kazanmak ne güzel gurur verici bişey

çok doğru yaparlar gerçekten kusur aradıkları için herşeye bişey söylerler takmamak en iyisi

1 millete gore yaşamayı bırakın kime ne sizin altinlarinizdan. 2 altın olmaması insanin uyanması gereken bir durum değil. 3 her ne olursa olsun sizin kv bilezik istemeniz bana gore yanlış o cok taktiginiz millet anlamadı mi kv bilezigi olduğunu inanın anlamışlardır. O kadar dikkatliler ki size güle güle kullander arkadan kv bilezik almış der.Ayrıca kv bileşiğinin eksik olduğunu anlamışlardır. 4 utanmak yerine bileşik takmayi sevmem bankada kasa kitaladik drsiniz olur biter. 5 insan oğlu başına herşey gelir utanmaktan ve eksik hissemekten vazgeçince.Bugün sizi trilyonluk yapar Allah ancak inanın huzur ve sağlık eksiligi daha kötü nacizane tavsiyem.

Arkadasim mali mulku bosver sadece evlat icin ve lutfederse sayet onun bakimi icin rizik iste Rabbinden
Birde boyle dene sanada iyi gelir ..

aynı benim akrabalar gibi onlarda eşimin sülalesi hiç takılmaz böyle şeylere benim kendi halam teysem yapıyo bu yüzden çok koyuyo bana..kendi bileziklerini gösteriş yapıyolar bana hep beni ezmeye çalışıyolar ..inşallah canım çok sağol kirada huzurumuzun daha iyi olacağına eminim bebeğimde çok bekletmez inşallah bir gelse herşeyi unutturacak bana
sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :)

konuyu nereye bağladınız yaa ozaman kimse sıkıntısını yazmasın buraya.

elalemin bileziğini neden istiyosunuz
soranlara araba alıcaz bozdurduk altınları deseniz olmuyo mu?

Benimde bilezigim yok ama huzurum var sevmedigim insandanda ego icin bilezik istemem . Kiraya çıksanda mutlu olamazsin bence.. yine de yanlış anlama ama tuhaf geldi bana konun allah gönlüne göre versin yani ev araba altın dünyalık meseleler

çevre baskısından takıyorum kafama bende altına bayıldığımdan değil.teşekür ederim yinede.

konyalı mısın, karaman mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…