KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

İşte sorun burdan çıktı. Okuldaki serseri çocuklara gelince ruh sağlıklarını düşündünüz mü? Kimbilir nasıl bir aile ortamında , çevrede büyüyorlar. Çocuk zaten hata yapar. O çocukların da ruh sağlığı bozuktur ve hata yapabilirler suçlu onlardan çok çevreleri , aileleri. Ayrıca bu kesinlikle aynı konu. O çocukların dövülmesini haklı buluyorsunuz ben şu adama sadece "neler yapmış pislik" diyorum, 1 saattir kadını anlatıyorsunuz.

Bunları siz de çok iyi biliyorsunuz ama aynı olduğunu kabul etmiyorsunuz. Bu adama böyle empati kuran bana "serserilerle empati kurmayın" demesin lütfen.

Çocukla empati kurmayı tercih ederim.

daha önce kazen uyarmıştı halbuki..

Ucretsiz izindesiniz, ev isi yapmiyorsunuz.. Esiniz hem size bakiyor, hem ev isi yapiyor.. Sonra da bizi yuk olarak goruyor yazmissiniz. E bir bakima oyle degil misiniz sizce de?

Kusura bakmayin.. Objektif olmaya calistim konunuzu okuyunca. Birbirinize gore insanlar degilsiniz belli ki. hakkinizda hayirlisi

Kadinin nasil bir hayati oldu ne yaşiyor cocukken ne problemi olduda boyle oldu kizlar normal bir bayan olsa boyle tepki verirmiydi kalbinide kirmayalm lutfen cok gnah kalp kirmak tamam belki cekilecek kahri yok ama elinde olan brsey degil dmekki kadn kmsem yok dyor biri tutup elnden gel tedavi ettriyim seni dememiski kocasi olan kazik dovmekle cevap vermis adil olalm

Bu konu sahibinin diger uyeligi mi?

Evet sonradan yaziklari bana da normal gelmedi bakıyorum da sonradan yazsiklari çözülecek şeyler hep ama çözüme gitmiyor gibi benimde evliliğim berbat kufur var iftira var evden kovmalar bu tarz sandım ama okuyunca abartı olmadığını anladım pisikolok şart

Konu sahibi kusura bakma ama sende bipolar bozukluk var.
Boşanacağım diyorsun.
1-2sene daha bekleyeyim diyorsun sonrasında.
Kocamı sevmiyorum allahtan aşık değilim diyorsun.
İki sayfa sonra kocamı özledim diyorsun.
Şiddet var diyorsun sonra bi bakmışson şiddet asla gösteremez diyorsun.
Evin temizliğini vs. Geçtim de canım sen daha çocuğuna bakmak için anneni yada onun gibi birini bekliyorsun.
Kendini öyle bir çıkmaza sokmuşsun ki
Tedavi bile kabul etmiyorsun.
Çok afedersin de sen kendini ssvmiyorsun ki başkası nasıl sevsin.
Çocuğu üzüldüm.
Anne hasta, baba hasta yazık ona. İki tarafta tedavi olmalı o çocuk için en azından.
Kendinizi geçin evladınız için tedavi olun. YaZık sizin gibi mi olsun istiyorsunuz çocuğunuz.

Siper alın :)

10 kişi birden geliyorlar. Hazır mısınız?

Bu arada unutmayın, onlar en feministler.

Çok ciddi bir şekilde tedavi olmalısınız. Sadece hem terapi hem ilaç tedavisi görmelisiniz. Siz işi ciddiye almıyor olabilirsiniz ama durumunuz gerçekten çok ciddi.

İşln düzene girene kadar kalabileceğin teyze, hala, kuzen gibi bir yakının yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…