- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Benim sorunum sizin sadece kadını suçlamanız.
Bazıları da dayağı haklı görüyor.
Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.
İkisi de en başından beri hatalı. Kadın garip , adam pislik. Bu kadar.
Herkesin feminizmine kimse karışamazBenim sorunum sizin sadece kadını suçlamanız.
Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.
Kim o dayağı savunan?
İftiranızın da bir sınırı olsun?
Kim o dayağı hak etmiş diyen.
Varsa öyle bir mesaj hemen şimdi alıntılayamazsanız bunu yalancısınız kusura bakmayın.
Yeter yani saptırmanız.
Aleni yalan dolanla konu saptırıyorsunuz
Benim sorunum sizin sadece kadını suçlamanız.
"Madem şiddet de var boşan" dedik kabul etmedi, "iki yıldır yok şiddet" dedi. Şimdi gelinen noktada adam doğruyu görmüş ve boşanalım diyor, kadınsa kurduğu düzenin (ne kadar düzen denilebilirse) bozulmasından korkup buna yanaşmıyor. Ve bence çocuk yaparak adamı kendine mecbur etmiş. Adamın o şekilde çocuk sahibi olmak istemediği çok açık verdiği tepkilerden. İnanmak istememiş en başta. Şimdi ikinci çocuğu yaparak adamın ayağına bir zincir daha vurmaya çalışıyor. Adam pislik tamam, bunu hepimiz kabul ediyoruz. Ama kadın sadece "garip" değil bence. Bencil ve kötü. Eşine hiç empatisi yok.
Pardon dayağı değil, kadınına göre dayağı. Bir de çocuk.
Kadın hatalı diye adamım tüm pisliklerini görmezden gelemiyorum ben. Kusura bakmayın.
İlk mesajlaşmalarımıza bakarsanız görürsünüz. "Ama kadın da şöyle böyle yapmış" dediniz ya. Şimdi "kadınına göre savunulan dayak" diyince niye yanlış oldu?
Sesli güldüm yeminleneden inanmadım acaba elvan? yani düşünsene sürtünürken alev alması, hamile kalabilmesinden daha büyük bir ihtimal..
Kadın direkt "sorunlu"
Orada dayağın de'si yoktu.
Dayağı ilk siz dediniz.
Ben genel bir yorum yazdım.
Siz de ama dövmüş dediniz.
Dayaktan asla bahsetmediğim yazıyı dayağa uydurmayın
Kıvırıyorsunuz şu an resmen.
Biz de dedik ki "Kimse bu kadar sorunlu biriyle evli kalmak istemez, eşiniz boşanmak istemekte haklı. Tedavi görün kendinizi düzeltin, anca o şekilde yürür bu evlilik." Ama sizin tarafınızdan kadın düşmanı ilan edildik.
Kadın tedavi de olmak istemiyor ki zatrn normal olduğunu düşünüyor bir arkadaş da yazmış vajina bebek doğurmak için sevişmek için değil mi ne oyle birşey demişBiz de dedik ki "Kimse bu kadar sorunlu biriyle evli kalmak istemez, eşiniz boşanmak istemekte haklı. Tedavi görün kendinizi düzeltin, anca o şekilde yürür bu evlilik." Ama sizin tarafınızdan kadın düşmanı ilan edildik.
Bu kadın ve adam birbirleriyle empati kuramazlar. İkisi de saçma sapan. İkisi de birbiriyle niye evlenmiş anlamıyorum.
Allah aşkına açın okuyun. Ben dayak attığını söylediği mesajı alıntıladım. Siz de ltına "ama kadın da şöyle yapmış o adam nasıl sağlıklı kalsın." dediniz. Yalan mı bu?
Sen ne biçim bir adamla evlenmişsin böyle ya. Tek hatan bu adamla evlenmek.
Kadına yüklenmeden şunu bir okuyun. Adama acımışlarmışmış.
Allah alaaaah ben adam boşanmak istemekte haksız mı dedim?
Adamın pislik olduğunu unutmayalım , hep kadını suçlamayalım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?