KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Sen kocanı kazanmak istiyorsun anladım ama bunun için kendini değiştirmen şart.

Evinin işini yap, adam eve geldiğinde temiz bir ev güzel yemekler bulsun. Kişisel bakımını ihmal etme, temizliğine dikkat et. Geldiğinde güler yüz göster.

Bunu senin isteğin doğrultusunda söylüyorum. Bana kalırsa boşanman en güzeli.

Yine de olmuyorsa da gerçekleri kabullenip yoluna bakmayı bilmelisin. Ama herşekilde çaba vermen şart. Anla artık şunu.

konunuzu okuyunca üzüldüm adınıza. acaba siz sorunlu olabilir misiniz??
yani işte sorun, evde sorun, babaevinde sorun. bir de çözümlere kapalısınız. şu an çocuk için endişelendim yani.
zaten babası yük olarak görüyor, siz sağlıklı düşünemiyorsunuz, sizlere ön ayak olan kimse yok. gerçekten sıkıntılı bir süreç.
bence öncelikle siz tedavi olun. artık psikolog mu olur psikiyatri mi olur ona hastane karar versin. bunu oğlunuz için yapın yani.
zaten çalışan bir insanmışsınız da. işinize başlayın ve kendinize bir hayat kurun. ben bile burdan sizin eşinize maddiyat için katlandığınızı anladım. o yüzden sizi yük olarak görmesi normal.
benim evim de temiz değil. bugün bulaşıkları bıraktım geldim. akşam gidince halledicem, yemek yapıcam. ama evde olsam çocuk uyurken bile halledilir yani. bir bulaşık için çok da hamarat olmaya gerek yok. yemek için de öyle. eşiniz ağır konuşmuş o kabul ama sanırım o da patlamış. çünkü sizin tutumunuz da yanlış. ben iş de sorun yaşıyorum çalışmam ama ev işi de yapamam, ailemle de anlaşamam falan deyince yararsız insan imajı veriyorsunuz yani. ben ev hanımı da olsa birşeyler yapması taraftarıyım.ben evde olsam belediye kurslarına giderim, örgü örerim, süs eşyası yaparım yani üretkenlik şart.

Canim öncelikle vajiyi hallet bence. Bak paran var, al iyi bir doktordan randevu, iki haftada yenersin ya. Kocan evlilikten beklentilerini minimum düzeyde bile alamayınca senden nefret etmeye başlamış. Çocuk yaparak onu kendine mecbur bırakmaya çalışmışsin ama vaji konusu çözülmeden bunu ona yaptığın için çocuğu da kabul edememis.

İnsanız elbette kendi cikarlarimizi düşünürüz ama vicdanli olmak karşı tarafı da düşünmek lazım.

Sen eğer daha çocuk yokken vajiyi yenmeye calissaydin ve yenseydin. Yemektir evdir iyi niyetle bir şeyler yapsaydin esin de sizi sahiplenirdi.

Sen kendini düşünüyor ve elini taşın altına koymuyorsun, bu eşini dellendiriyor sana nefret kusuyor . O sana nefret kusunca bu sefer dediği laflar sende nefret uyandiriyor. Bu kısır döngüde yaşayıp gidiyorsunuz.

Madem bosanmiyorsun tüm geçmişe sünger çekip tedavi ol. Önce vaji (bu evliliğini %80 duzeltir) sonra da sosyal fobi. Hem sen hem çocuğun hem de esin bunu hakediyorsunuz.

Bazı evlilikler kurtarilabilir ama sizinki zor geldi bana... once tedavi görün fobiniz için bunu eşin için değil kendin için yap sonra şöyle hir silkelen kendine gel hem çalışıp hem eve çocuğa bakan çok arkadaşım var yani hepsi beraber yurutulebiliyormus ....ev işini bölüsün mesela ...hafta sonları misafir çağırın erkekler misafiri genelde sever özellikle akrabalari ve arkadaşlarıysa misafir....gorunusunde değişiklik yap saç rengi kesimi gibi....herseyden once kendine özgüvenin artsın erkekler zayıf kadin sevmezler hiç ....hep güleç yüzlü ol .....tabi bunlar adamın içinde birsey kaldiysa etkili kafasindada kalbindede bittiyse evlilik bunlar etki etmez tabi hele ki en son ki söylediklerini duyunca ....senin içinde birsey varmı eşine karşı

merhaba canım bence bıraz sende de suc var evlılık zaten baslı basına sorumluluk bırde ustune cocuk yapmıssın madem ev ısınden kacıyorsun neden cocuk yaptın cunku cocuk demek = duzenlı yemek , temızlık, beraber vakıt gecırme vb seyler için daha fazla özenli davranmak demek.bende babamın evınde yatagımı bıle toplamazdım yemek yapmayı bılmezdım temızlık falan hıc yapmazdım annem yaptırmazdı.ama evlendım kendı evımın sorumlulluğu bana aıt ki söyle bırsey var cok severek yapıyorum. evımın temızlığını onuda gectım kocamın utulerını yapmak benım ıcın ezıyet değil yada akşam yemek hazırlamak eşimin ve yavrumun beğenmesı benım ıcın dunyalara bedel.severek yapıyorum. ki senın esınde bı zaman yardım etmıs hıc yardım etmeyen erkekler de var. bence ilk önce yavrunu ıhmal etme herseyden once onunmutluluğu önemli olan. bence silkelenıp kendıne gelmen lazım . kocan da bıraz ılerıye gıtmıs ama sanırım bıraz da sen cıldırtmıssın.

Belki yanılıyorum ama eşini çok bunaltmışsın...çalışamam,sosyal fobim var
Ev işi yapamam
Şöyle yapamam böyle yapamam
Eee çocuğun var yahu,o bulaşık nasıl günlerce bekler,mikrop içinde mi büyütüyorsun çocuğunu.eline mi yapışır ev işi...anlatmıyorsun,eksik anlatıyorsun.hep kadınları savunurdum,ama bence hatanın çoğu sende...değresyondasın ve eşini de depresyona sokmuşsun

çocuğumuzla ilgili en ufak sıkıntı yok, herşeyin en iyisinden alınıyor, elüstünde gerek benimtarafımdan gerekse ailemde, sağlığı için kaç hastane kaç il gezdirdik biliyormusunuz, yediği köy yumurtaları köy sütleriköy erişteleri, kıyafetleri bir dünya zaten, çocukla ilgili endişenizi anlayamadım, sosyal fobi demek çocuğuna bakamaz demek değil, hayvanlarbile bebeklerine bakıyorlar, çok önyargılı buldum açıkçası

iyi de mutsuz aile mutsuz çocuk demek. evde huzur yok. doğru düzgün temizlik yok yemek yok. anne baba birbirinden nefret ediyor. sizin gidecek yeriniz yok. hayvanlarla bir mi tuttunuz çocuğunuzu?? saçmalamayın lütfen onların doğası farklı biz insanların farklı.
babası demiyor mu yük olarak görüyorum sizi diye. ee bir çocuk için hatta bir insan için çok büyük sıkıntı yani. ben yazdıklarınızdan dolayı yorumladım yoksa önyargı olunacak bir durum değil.

Sen neden pislik içinde oturmayı seviyorsun hiçmi miden kalkmıyor kokmuş bulaşıkları gördüğünde.. bir oğlun varmış onca saçma sapan sorunun arasında nasıl bir çoçuk yetişecek İnan düşünmek dahi istemiyorum. Kocan sorunlu sen daha bi sorunlusun. Takılıp kalmışsın inata bağlamışsın olayı ben istemeden boşanamaz demek ne demektir.
Yakında adam başka kadın getirirse eve o zaman görürsün sendromun en ağırını kusura bakma ama cefa çekmeden Sefa sürülmez..
herkesin sorunları var ama yaşadığımız alanı temiz tutmak bizim görevimizdir. Yazılarını okudukça sinir oldum ha bence ayrılsanız ikiniz de daha mutlu olursunuz baba evine dönmek istememenin sebebi de tamamiylr sorumluluktan kaçmak başka bişey değil

evde yemek büyük ölçüde pişiyor, pişiremediğim zamanlarda da balık kıyma,köfte tarzı şeyler yiyoruz, biz dışarıda yemek yemiyoruz, hayvanlar bile çocuğuna bakıyor derken kendimi kastetmiştim çocuğumu değil,yük olayını benimiçin kullanmıştı, çocuğum yük değildedio ayrı mevzu inanmıyorum gerçi.

siz çelişkili yazıyorsunuz.o yüzden bu konu inandırıcılığını kaybediyor.bir diyorsunuz şiddet var,bir diyorsunuz.şiddet uygulayamaz.bir diyorsunuz,çocula da ilgilenmiyor,onu da kabul etmiyor,bir diyorsunuz,köy yumurtalarıyla besliyor,çocuğuna iyi bakıyor.
hangisine inanalım?

çocuğun beslenmesini hazırlayan benim yumurtaları da ben alyorum,kredi kartm param vs var,istediğimiz herşeyi laıyoruz skıntı yok
şiddet olayı 2sene önce oldu ve bitti çelişkinerede

inanmayabilirsiniz bunun için eksta çaba sarf etmicem

Tedavi ol işini sev evini sev hayatını kendini kocanı ve sex yapmayı sev... İnsan sevgisiz kahrolur. Başka bir şey değil. Sorunların gün geçtikçe katlanıyor çünkü hiç birini çözerek ilerlemiyorsun...

yahu ne demek ev işi yapmam pardonda ne yapacaksınz siz niye evlendiniz
o zaman evlenmeseydinz sevgili hayatı sürüp baba evindeyken sevgili olaydınz eşinizle
ben sizi haksız buldum inanın hep hem cinslerimi tutarım ama bu kadarda olmaz
bakın herkezin evlilikte bir paylasımı olmalı esinzi bir sıcak yemek yapmazsanz bir ev yemegi yedirmezsenz bir temiz mis gibi evde oturtmazsanz niye evlendinz yahu adamın basını yaktınz adam belliki bir ev hayaytım olsu istiyor siz otel gibi yuvalıktan cıkarmıssınz evi
orası bir yuva bakın adı üstünde temiz olmalı sıcak bir as kaynamalı
tamam calısıyorsunz ama esinz de gerekince yapardı siz günlerce bulasık yıkamdım diyosnz bilmiyordm ne demek yaaa hersey ögreniliyorda su hayatta ev işimi ögrenilmiyor bence yapmak istenilmediği içn böyle oluyor
sonrada işte böyle sorumsuz davranırsanz yuvalar böyle dagılır
kusura bakmayın

çocuğun beslenmesini hazırlayan benim yumurtaları da ben alyorum,kredi kartm param vs var,istediğimiz herşeyi laıyoruz skıntı yok
şiddet olayı 2sene önce oldu ve bitti çelişkinerede

paranız varmış, para yüzünden boşanamıyormuşsunuz gibi,bir izlenim oluşturmaya çalışıyorsunuz.

bana göre bu da bir çelişki.

M mandalinalimon yazilan tedavi olun bölümlerini es geçiyorsunuz ama lütfen kendiniz için olun...

Eşinin dedikleri yaptıkları hakli demiyorum ama daha önce yazmistiniz esinizle cinsel birliktelik yaşamıyorduynuz, affedersiniz sürtünme yoluyla hamile kaldığınızi vs yazmıştıniz yanlış hatırlamıyorsam bence eşinizin bu kadar iş alaninizda ya da diğer şeylere bu kadar agir yorum yapmasının sebebi cinsellik!!
Birlikte cinsel terapiler oluyormuş onlardan alsanız...

Birde neden günlerce bulasik kaliyor makinaniz vardir diye tahmin ediyorum ıcine yerleştirin dolunca calistirin bu kadar zor olmamalı, canınız mi istemiyor

paranız varmış, para yüzünden boşanamıyormuşsunuz gibi,bir izlenim oluşturmaya çalışıyorsunuz.

bana göre bu da bir çelişki.
kendimiispatlamak istemiyorum çelişki varsa lütfen yıpratııcı yazmayın çünkü gerçekten üzüntülüyüm, ne olurAllah rızası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…