- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Allah yardımcın olsun canım senle aynı şeyleri yaşıyoruz ama bende çocuk yok 1 yıldır evliyim bizde de herşey bitmiş adam bana siktir çekiyor artık o kelimeyi de kullanıyor ya gidersin ya yakandan tutar atarım diyor ama benimde ailem katı babam desen dışarıya gayet iyi bize katı goruslu ben calismiyorum da sizin gibi tek carem kadın sığınma evi en azından onların gözetim altında olmam daha iyi olur boşanıp işe girene kadar yoksa mahkeme ile ailem le asla ugrasamam buna gücüm yok seni çok iyi anlıyorum kendine güvenir sen basarirsinEşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....
beni anlmana sevindim, aileme ben de geri dönemiyorum biliyorum olackları babam başıma kakacak bu evliliği de sonra da eriyip gidicem biliyorumAllah yardımcın olsun canım senle aynı şeyleri yaşıyoruz ama bende çocuk yok 1 yıldır evliyim bizde de herşey bitmiş adam bana siktir çekiyor artık o kelimeyi de kullanıyor ya gidersin ya yakandan tutar atarım diyor ama benimde ailem katı babam desen dışarıya gayet iyi bize katı goruslu ben calismiyorum da sizin gibi tek carem kadın sığınma evi en azından onların gözetim altında olmam daha iyi olur boşanıp işe girene kadar yoksa mahkeme ile ailem le asla ugrasamam buna gücüm yok seni çok iyi anlıyorum kendine güvenir sen basarirsin
Para esinin,kredi karti esinin. Neden hunter ablaya diyorsun ki ben aliyorum ben yapiyorum? Celiskidesin ve burdaki insanlar da sana yardim etmeye calisiyor, yumurtayi aliyorsun oglana da o yumurta Allah tarafindan mi sofraya geliyor guzel kardesim sen demedin mi ev isi yapamiyorum diye?beni anlmana sevindim, aileme ben de geri dönemiyorum biliyorum olackları babam başıma kakacak bu evliliği de çocuğu da eriyip gidicem biliyorum
alt tarafı omlet yapılacak, çocuğun beslenmesi konusunda hiç taviz vermedim, çocuğun zaten küçük tenceresi var, kendimize yapmasak bile ona hemen yapıyorum, onda sıkıntı yok.hatta en ok bizimevde yer, başkasının yemeğini yemez kerata :).çoklezzetli yaptığımı düşünmüyorum yemekleri başkaları kadar ama oğlum en çok benim yemeklerimi yer, başkasının evinde yemezPara esinin,kredi karti esinin. Neden hunter ablaya diyorsun ki ben aliyorum ben yapiyorum? Celiskidesin ve burdaki insanlar da sana yardim etmeye calisiyor, yumurtayi aliyorsun oglana da o yumurta Allah tarafindan mi sofraya geliyor guzel kardesim sen demedin mi ev isi yapamiyorum diye?
Kusura bakmayin ama evliligin devam etmesi icin sizde caba sarf etmemisiniz tamam rahatsizliginiz olabilir ama surekli bunun arkasina siginacaginiza tedavi olun bu bir ikincisi ev isi yapamam vs demisiniz bunu biliyodu demisiniz kusura bakmayin ama bununda arkasina siginmisiniz bilmiyosaniz ogreniceksiniz herkes gorevini bilecek kimse bekarliginda dort dortluk temizlik yemek yapmiyor hepsi evlenince oluyor ucuncusu kendinize hic guveniniz yok yani kusura bakmayin ama adamida biktirmisiniz haa tum bunlar var diye hakaret yada siddet gereklimi aslaaa buna sonuna kadar direnin eee baba evine gidin deniliyor hayir gecinemiyoruz diyosunuz evlilik devam etsin o da olmuyor bi sekilde tedavi olun ya babayla gecinmeye bakin ya esinizleEşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....
ben aslında oğluma dna testi yapılsın istiyorum, çocuğu da sahiplenmiyor, ola ki bir trafikkazasında vefat ettim, kendi çocuğuna sahip çıkmalı o zaman
eşimin eve bıraktığı para tabiki ve eşimin kredi kartı,çelişki nerede ????
kendimiispatlamak istemiyorum çelişki varsa lütfen yıpratııcı yazmayın çünkü gerçekten üzüntülüyüm, ne olurAllah rızası için
yok çocuk konusunda her türlüharcamayı yaparız, sadece dün çocuğumun lunapark harcaması 35 lira tuttu ve çocukiçin sıkıntı değil diyor, çocuğun rahatsızlığı için gezdiğimiz hastaneeuçak otelvs deli gibi harcamalar yaptıko zaman almıyor,bakmıyor demeyeceksiniz.çocuğu kabullenmeyen adam,çocuğa organik yiyecekler almaya da izin vermez.
bakın hayat tecrübem sizden kat kat fazla.54 yaşındayım,33 yaşında oğlum ve gelinim var.hiç bir sorunları yok,şükür ama
sizin eşinizin yaşadıklarını oğlum yaşasa,o evlilik de yürümez.değil ki benimsemediği çocuğa,organik besinler yedirecek.
bundan çıkarımım ,adam vicdanlı bir adam,sizi yola getirmeye çalışıyor.siz biraz kendinize çeki düzen verseniz,belki düzelir bu evlilik.
Devlete sığın canım çocuğunda sende emin ellerde olun en azından mahkeme bitene kadar orası her yerden iyidirbeni anlmana sevindim, aileme ben de geri dönemiyorum biliyorum olackları babam başıma kakacak bu evliliği de sonra da eriyip gidicem biliyorum
Niye yemesinki sebep..Bu nasıl kafa ya psikolojik problemlerim var diyorsun iş yapmayı sevmiyorum diyorsun 5 çocuk istiyorsun. Önce tedavi olman gerekiyordu temelsiz bir şeye inşaa etmeye çalışmışsın. Ayrılmaktan başka çaren yok bunu kabullenmelisin. O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?
yok çocuk konusunda her türlüharcamayı yaparız, sadece dün çocuğumun lunapark harcaması 35 lira tuttu ve çocukiçin sıkıntı değil diyor, çocuğun rahatsızlığı için gezdiğimiz hastaneeuçak otelvs deli gibi harcamalar yaptık
kadın olmayı bırakın insan olarak çokincindim ama vardır Allahın bir bildiğie o zaman çocuğu benimsemiyor,kabullenmiyor değil.size bir ders vermek,kendinize getirmek istiyor.
ama önemli olan siz istiyor musunuz?buradan istemiyor,sadece parası için katlanıyormuşsunuz gibi gözüküyor.
bu da bir kadın olarak çok incitici.eşinizi bir kenara bırakın.bunu kendiniz için yapmayın.ya tedavi olun,bir müddet,siz çaba gösterin.ya da ayrılın.yazık ikinize de.
Sanırım konu sahibine yazdın. Peki benim yorumumu niye alıntıladın?yahu ne demek ev işi yapmam pardonda ne yapacaksınz siz niye evlendiniz
o zaman evlenmeseydinz sevgili hayatı sürüp baba evindeyken sevgili olaydınz eşinizle
ben sizi haksız buldum inanın hep hem cinslerimi tutarım ama bu kadarda olmaz
bakın herkezin evlilikte bir paylasımı olmalı esinzi bir sıcak yemek yapmazsanz bir ev yemegi yedirmezsenz bir temiz mis gibi evde oturtmazsanz niye evlendinz yahu adamın basını yaktınz adam belliki bir ev hayaytım olsu istiyor siz otel gibi yuvalıktan cıkarmıssınz evi
orası bir yuva bakın adı üstünde temiz olmalı sıcak bir as kaynamalı
tamam calısıyorsunz ama esinz de gerekince yapardı siz günlerce bulasık yıkamdım diyosnz bilmiyordm ne demek yaaa hersey ögreniliyorda su hayatta ev işimi ögrenilmiyor bence yapmak istenilmediği içn böyle oluyor
sonrada işte böyle sorumsuz davranırsanz yuvalar böyle dagılır
kusura bakmayın
evet konu sahibine yazdım sizin fikirleinize yakındıya yazdıklarım sizinkini alıntılamısım:))Sanırım konu sahibine yazdın. Peki benim yorumumu niye alıntıladın?
Bu yazdıkların direk bana olunca tuhaf olduevet konu sahibine yazdım sizin fikirleinize yakındıya yazdıklarım sizinkini alıntılamısım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?