KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Bir de erkekler bizden çok çok farklı gozlemlerim sonucu anladım.

Biz kadınlar pat pat sayiyoruz begenmedigimiz bişey olunca

Ama erkekler öyle değil onlar genelde sabreder baktılar ki değişen bişey yok

Bu zamana kadar sustuklari herseyi pat diye ortaya atarlar

Sonra döner kendine dersin ki

Oha halbuki adam yemek yapmadığım günler alternatif sunardi meğer takmış kafaya

Ve ne olursa olsun onlar kendilerini haklı görür. Sustular ya zamanında haklı olurlar

Devlete sığın canım çocuğunda sende emin ellerde olun en azından mahkeme bitene kadar orası her yerden iyidir
Maasi var yahu neden devlete siginsin? Devlet gidecegi yer olmayana cebinde parasi olmayana bakar, konu sahibinin boyle bir durumu yok.

Madem bosanmayacaksin sunu denesek:
Once ucretsiz iznini birak isine don. Sonra psikiyatride muayene ol, ilac verirse kullan, hatta sık sık psikolog randevulari ayarla.
Ev islerini her gun duzenli olarak yapmaya basla. Bunun icin sanirim burda da seni motive edecek topicler bulabilirsin.
Boylece her sey yoluna girer belki.

Konu sahibi sana en çok neden kızıyorum biliyor musun ?
Vajinismus olduğun için eşin sürtünme yoluyla ilişkiye girmiş ve kazara bir cocuk sahibi olmuşsun.
Neyse daha sonra geçenlerde gene konu acmistin eşim boşaldi gene hamile kalır mıyım vs. Diye?Üstelik bunu da istiyordun gayet.
Yani tüm bu berbat hayatın icine bir çocuk daha istiyordun???
Işte en çok buna kızıyorum daha kendi problemlerini halledememissin evliligin sorunlu falan filan bu nasıl bir bencilliktir.
Bir anne bu kadar bencil olmamalı.
Eğer sen tedavi olmazsan ilerde oglun da büyüdükçe psikolojisi etkilenecek belki senden utanacak belki uzaklasacak.
Sırf yalnız kalmayayim düşüncesiyle yaptığın çocuk gene senden uzaklasabilir ve sen gene yalnız kalirsin.
Bak kendi anne baban bile bir yerde birakmis seni dayanamamis evladin neden dayansin ki hic kimse peygamber degil kimse sana sonsuz sabır ve sevgi gösteremez.
Hadi herkesi her şeyi bırak git oğlun için tedavi ol.
Eğer tedavi olmuyorsan reddediyorsan sen oğlunu sevmeyen kötü bir annesin demektir.

Maaşınız,işiniz var,şu anki mevcut işinizden ayrılma ihtimaliniz varsa yeniden iş bulabilirsiniz,sonuçta çalışmaya alışık ve tecrübesi olan birisiniz..Çalışan bir kadın evine de bakar çocuğuna da bana göre.Boşansanız bile eşiniz de çocuğunuzun nafakasını ödeyerek bakabilirsiniz oğlunuza.Bence siz bahanelerin ardına sığınıyorsunuz,iyi kötü böyle yuvarlanıp gidelim istiyorsunuz ama eşiniz bıkmış bu durumdan.Karşılıklı uzlaşarak çözülebilir bir mevzu,ilk değil son çare boşanmak olmalı.Biraz siz değişseniz biraz eşiniz bu evlilik kurtulur hissi uyandırdı bende ama değişime önce kişi kendinden başlamalı.

1
bazı şeyler
aynen oldu

Ahh be kuzum şuan varya acayip sinirlendim. Bak arkadaşım kimse senin sahibin değil ve olamazda. Önce kendine değer vermeyi öğrenmelisin
Hayatta herşey başına gelebilir ama bir insanın sana hakaret etmesine kesinlikle izin vermemelisin. Sen kendini toplayana kadar boşanma. Çekişmeliye dönsün durum madem boşanmak istiyor sağlam bir nafaka iste. Bakalım o zaman isticek mi. Ailenin yanına dönmenin bi mantığı yok! Allah kolaylık versin ama önce kendine güven arkadaşım önce sen bi kadınsın doğuştan güçlüsün zaten

Vajonismus da mı varmis? Konu sahibi nerden tutsak elimizde kalıyorsun. Esin ne yapsın? Tedavi, tedavi, tedavi

Siz esinize mecbur oldugunuzu bu kadar belli ederseniz her firsatta adam da dogal olarak boyle davranir.
Urettikleriniz sadece bahane. Calisiyormussunuz da zaten. Bosanin kurtulun.

çözmeyi geçtim de hem kendi yazıyor hem de sorun olduğunu kabullenmiyor. yoksa biz bu kadar kişi bir problem olduğunu yazısından başka nerden bilebilirirz ki??

Tedaviye gücü yoktur kesin

Hayır olmayacaksa bize de yazık yani birşeyleri anlasın diye uğraşıyoruz bu kadar mı çözüme kapalı olur insan? Ortada büyük sorunlar ve hastalıklı bir ruh hali var ve konu sahibi yapmadığı herşeye karşılık eşinin bir açığını ya da sosyal fobi gibi şeyleri denk gösteriyor. Eşittir her yaptığına bir bahane buluyor. Tedaviden ses yok. Bu durumda iyileşemez bizi de yormasın.

her zaman eşler suçlanıyor eş tam bir öküz bu konuda da konu sahibi de hatalı
evde oturuyor ücretsiz izinde çocuğu var dünyanın bulaşığı bekliyor iş yapamam diyor
sosyal fobim var insanların arasına karışamıyorum diyor tedavi olmaya yanaşmıyor
eşi öküz kendisine şiddet uygulamış dünyanın hakaret var boşanmaya yanaşmıyor
hem babasının hem kocasının evi kendisine cehennem ama kendi evini kurmaya yanaşmıyor
iş hayatı sıkıntılı az iş olan bir yer istiyor hatta bence hiç çalışmamak istiyor

konu sahibi baban kocan hayatını mahvetmiş iki adam tamam kabul sen kendi hayatını kurtarmak için ne yapmayı planlıyorsun acaba
kaç konudur sana yöneltilen hiç bir çareyi kabullenmiyorsun
kocan olacak adam seni evden kocana kadar beklemeyi mi planlıyorsun

Devlete sığın canım çocuğunda sende emin ellerde olun en azından mahkeme bitene kadar orası her yerden iyidir

Konu sahibi çalışan mesleği olan biri. Şubeli bir iş uzun süre ücretsiz izin alabildiğine göre memur olma ihtimali yüksek.

Devlet neden baksın ki?
Cidden çaresiz muhtaç canını kurtarmak zorunda olan kadınlar varken neden ona yardım etsin?

Kendine yardım etmeyene devlet ne yapsın? Keyfinden baba evine gitmek yerine çok kötü olarak nitelediği adamın yanında kalmayı tercih ediyor.

Hepsi geçtim bu kadın kendi başının çaresine bakabilir durumda. Lakin sırtını birilerine dayamak daha kolay geliyor. Boşanma niyeti falan yok. Tedavi niyeti yok. Rol kesiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben konu sahibininde ana sorunun tembellik olduğunu düşünüyorum artık. Yaşadığı her sorunu sosyal fobiye bağlıyor gerçekten böyle bir teşhis konulmuş mu acaba daha önce doktora gitmiş mi? Hiç birşeye çaba sarfetmeden herşey hazır olsun istiyor, ev temizlemesin, çalışmasın, seks yapmasın, insan içine çıkmasın vs. ama kendisine bakacak sırtını dayayacak birisi olsun sırf bu yüzden boşanmak istemiyor, tembellik var gibi.

Mandalinalimon arkadasim hep sorun odaklisin cozum odakli degilsin.ust uste sorunlardan bahsediyorsun ancak cozume acik degilsin.
Her ne kadar ev isleri yemek is hayati kadinin asil ve mecburi gorevi olmasa da gelenek orf adetlerimizde kadinin daha onemli rolu var bu konularda.her evli erkek duzenli temiz yemegini yapan cocuguna bakan ortamlara girildiginde buda benim esim diyebilecek bir kadini ister yaninda.bunlarda eksiklik kusur olabilir arada sorun degil.en onemlisi ozel hayatin duzenli olmasidir evlilikte.evliliklerin en onemli amaci bu degilmi birbirinden uzaklasan esler olur boyle iki yabanci.temizligi yemegi annesi de yapar ablasida yapar temizlikci tutar evini temizletir yemegini yaptirir.
Birde eslerdeki birinde olan negatiflik karamsarlik mutsuzluk diger esi de etkiler.gecen gun isten ciktim basim agriyor yuzum dusuktu.esimle semt pazarinda alisveris yapiyor pazarda bulustuk.nese dolu enerjik olan adam beni gorunce yuzu dustu.sonra da sen boyle olunca benim enerjim de dusuyor dedi.etkileniyoruz.

Önceki mesajlarımda söyledim zaten. Kesinlikle tembellikten ileri geliyor bu yaşadıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…