• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok mutluyum embriyom bugün donduruldu

Hayırlı olsun kuzum, bebeğine en kısa zamanda kavuşursun umarım. Ben düşük amhlıyım, her toplamada bir veya iki embriyo oluşuyordu. İkinci denemede 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür biri tuttu. Darısı senin başına ❤🙏
2 ay sonra tekrar mı yumurta toplamı islemi olacak ?
Adetin 2.gunu gel tekrar baslayacaz dedi

Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Benden de 3 yumurta almışlardı. Bugün 3. Gün 3 u de olgunlaşmış hepsini dondurmuşlar. 2 ay bekleyip tekrar yumurta toplama islemi için gideceğim inşallah. Rabbım İsteyen herkesin yardımcısı olsun şu süreçte. Çok zormuş yaşamadan kimse anlamıyor.

Konya novafertil e gidiyorum 40 bin dediler tekrar yumurta toplanması için
Benimki daha pahalı, 55 binmiş bi de genetik taramaya gidecek o yüzden karşılaşamıyoruz. Biraz beklemem gerekecek maalesef . Simdiden Rabbım yardımcınız olsun . İnşallah devamı da gelir.

Benden de 3 yumurta almışlardı. Bugün 3. Gün 3 u de olgunlaşmış hepsini dondurmuşlar. 2 ay bekleyip tekrar yumurta toplama islemi için gideceğim inşallah. Rabbım İsteyen herkesin yardımcısı olsun şu süreçte. Çok zormuş yaşamadan kimse anlamıyor.
Çok yıpratıcı bir süreç Rabbim emeklerimiz karsiliginda Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benimki daha pahalı, 55 binmiş bi de genetik taramaya gidecek o yüzden karşılaşamıyoruz. Biraz beklemem gerekecek maalesef . Simdiden Rabbım yardımcınız olsun . İnşallah devamı da gelir.
Genetik test ve dondurma işlemi içerisinde mi bu fiyatın

Back
X