Kızlar çok mutsuzum hep ağlıyorum lütfen yarım edin:(

cano_pasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
431
0
116
hep ağlıyorum bu acı nasıl geçecek ne yapacağm bir akıl verin
2 yıllık bir sevgilim vardı birbirimizi çok seviyorduk ama hep kavga edip tartışıyorduk ve ben hep tartışmalarımızdan sonra telefonumu kapatıp kaç gün konuşmazdım,ayrı şehirlerde oturuyoruz ben dayak bile yedim en acı kufurleri de işttim ama seviyordum ben de ona laf söyledim çok ,
ama o benim ilkimdi en son ayrılıklarımız çok sürüyordu 1 ay falan en son ona bir mesaj attım hayatında başka biri olduğunu biliyorum diye (sadece içten gelen bir histi)sonra o beni aradı nereden biliyorsun dedi,meğer ki zaten varmış kaldığı şehirdeki üniversitenin şenliklerinde arkadaşları aracılığıyla tanışmış kız çok iyiymiş benim yapmadığım her şeyi yapıyormuş(elini tutuyormuş gözlerini hiç ayırmıyrmuş söyleyin kızlar daha bi haftalık bi kız nasıl bu kadar aşık olabilir hem de sevdiği çocuğun daha yeni birinden ayrıldığını bilip hala ona karşı hisleri olduğunu bildiği halde) daha bir haftalık sevgililer ama kız hep gözüne bakıyormuş
bu beni o kıza anlatıyormuş kız da diyormuş ki ben seni anlıyorum hep yanındayım biz aşıcaz bunları beraber mutlu olacağız bana diyor ki bu kızı sen mi gönderdin senin yapmanı istediğim her şeyi bana yapıyor diyor.bana bunları söyleyince nasıl içim acıdı anlatamam bana diyor ki ben mutlu olacağımı düşünüyorum ama sen böyle üzgünken aklım bulanıyor biraz sabret diyor yine sana yenileceğimden korkuyorum ama yenilmek de istemiyorum diyor aklımı toparlayayım diyor.
sonra hep beni suçluyor sen bana değer vermedin hep git dedin beni sevmedin beni boş bıraktın ben de bana ilgi gösterene gittim diyor kızlar çok mutsuzum hep ağlıyorum o şimdi bana bunları anlatıyor ya diğer kız kızıyormuş neden konuşuyorsun diye kızlar soruyorum diyorum ki aşıksan aşığım de benim üzerime suç atma seviyor musun o kızı diyorum bana böyle yapma diyor cevap vermiyor,
eger seni gerçekten unutabilsem seninle konuşmazdım diyor.ona dedim ki bi karar ver ben de artık ne yapacağımı bileyim eğer o kızla konuşacaksan arama beni dedim bak yine gidiyorsun diyor böyle yaparak işmi kolaylaştırıyorsun diyor ben o kıza bir sürü şey söyledim ama gözüme baktı elimi tuttu ne olrsa olsun gitmeyeceğim dedi diyor kızlar çok üzgünüm nasıl bir kız böyle yüzsüz olabilir nasıl bu kadar sevebilir?(sanki beni deniyor bir daha gidecek miyim diye yalvardım ne olr bana dön söz veriyorum bir daha gitmeyeceğim dedim kendimi küçük düşürdüm ama hep sevdiğimden).
beni yanına çağırdı gel yüzyüze konuşalım dedi ama üzlme dedi sonunda da bir şey bekleme dedi.kızlar ne olur yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum ben hala onu çok seviyorum ama nasıl unutacağım bilmiyorum nasıl bana geri döner bu acı nasıl geçer??

Son düzenleme:

Afedersin de kendini bastan sona hep ayaklar altina sermissin sen.
Boyle sevgimi olur beee
Cocuk oyuncagi haline geldi resmen..
Sevgilin seni diyelim seviyor hala.. Sen baska kizla seni aldattigini bile bile onu kabul mu ediceksin ?
Diyelim ki yine seviyor daha dogrusu sen sevdigine inaniyosun.. O halde neden baska kizla birlikte. Deneme tahtasi oldu ask iyice.
Canim sen kac yasindasin bilmiyorum ama. Bosuna kendini uzuyosun.. Boyle askmi olur. Ustelik kufur dayak hepsi var.
birazda kendine deger ver canim.

20 yaşındayım o da 21 ama biz çok güzel günler de yaşadık.ne yapayım şimdi ben ne olr anlayın benim kalbim çok kırık söz geçiremiyorm kendime nasıl unutacağım ne yapacağım benden başkasını sevmesi çok koydu bana çok mutsuzm bunları yazarken bile ağlıyorum

İkili oynuyo resmen ya aptal. Sakın ağlama üzülme zamanında sana küfür etmiş şiddet uygulamış biri için bunları yapmaya değermi? İkinizide kullanıyo bariz böylelerine bişey denirde mübarek gün tövbe tövbe.

Kiyamam neden agliyosun. Cok guzel gunler gecirmis olabilirsiniz ama demekki o seni sevmemis. Hayat o kadar guzel ki. Kalbine soz gecireceksin.. Gecirmek zorundasin.
Bu kez de gururun agir bassin. Seni resmen elinde donderiyor oglan. Kendini ezdirme. ZAman gercekten herseyin ilaci. Biraz hava al,gez,dolas,eglen vs vs..
Dunya ondanmi ibaret. Dahacok gencsin sen. Izin verme hayatinin onun yuzunden mahvolmasina canim

o kadar çok git dedim ki sanki benden intikam alıyor seven insan böyle yapmaz içinde yaşar ama başkasında ilgi aramaz bu erkekler neden böyle neden başkasında ilgi arıyorlar

o kadar çok git dedim ki sanki benden intikam alıyor seven insan böyle yapmaz içinde yaşar ama başkasında ilgi aramaz bu erkekler neden böyle neden başkasında ilgi arıyorlar

E o zaman sende baska sevgilimi bulacaktin ilgi goremeyince. Sen baskasina bulsan o napardi acaba..
Seni dovdu mu peki :26: Hala nasil seviyosun icinde hic kin yokmu ona karsi. Yasida 21mis ama anlattiklarina gore cok cocuksu hareketleri var

bi kaç kere çok sinirlenip kıskandığından tokat attı ama sonra hep sarıldı evet hep ilgi bekliyor çocuk gibi kendi de dile getiriyor bana baktığında için düşşün hep bana bak benimle ilgilen istedim ama sen ittin diyor onunla ilgilenmeyince kızıyordu hep sevilmek istiyor şimdi bile ne yaparsam yapayım öyle sev ki gitme diyor sonra da üzülme diyor anlamadım kii

Canm en basta yaptıkların bi hata keşke öyle davranmasaydın sen kızgınlıkla bitirip tavrını koyduğunda ve bunu her yaptığında erkek arkadaşın bunları biriktirip patlamş belli ki bu saatten sonrada sadece alıskanlığı yüzünden böyle davranıyo

Biliyorum kolay değil ama artık önüne bakman gerek cünkü onunla görüşmen konusmaan seni üzmekten baska işe yaramıcak artık..

gerçekten sevmiyordur artık değil mi sadece alışkanlıktır unutur beni

Bu ilişkiden bence artık hayır gelmez canım. Bir kere arada başka bir kız var. Koşa koşa başka bir kızın kollarına koşmuş ve hiç utanmadan sana bunu anlatıyor. Sen hala beni unuttumu diyorsun. Bence seni çoktan silmiş ki başka biriyle beraber olabiliyor. Hayatına onsuz devam etmelisin. Çünkü bu ilişkide yapılan o kadar yanlışlar var ki bu kırıklıklar kolay kolay silinmez. Kendine yepyeni bir sayfa açmanı öneririm ve eski erkek arkadaşınla bütün irtibatını kesmelisin.

gerçekten sevmiyordur artık değil mi sadece alışkanlıktır unutur beni

canım bak böyle düşünüp kendni üzme inan senin ayaklarına kapanıp özür dilese ve affetsen bile bi süre sonra sen katlanamayıp affedemiceksin çünkü sindiremezsin sende bi de böyle düşün sen onu isticek misin snki

önce şöyle düşünmelisin; herkes değer verdiği bir ilişkiyi bitirdiğinde üzülür..yani bu sadece sana özgü bir mutsuzluk değil...mutsuz olman,telaşlanman ve kaybetme korkusunu iliklerinde yaşaman gayet doğal ..ama bir bayanını yapmaması gerken ne varsa yapmışsın sen kuzum....herşeyi geçtim sana şiddet uyguladığında ki sebep ne olursa olsun bırakıp kaçmalıydın..açıkcası bu saatten sonra ne bekliyorsun onu da anlamadım..o kızı bırakıp sana döndüğünde herşey eskisi gibi olacak mı..hadi evlendiniz diyelim "acaba başka biri var mı"lar hiç aklınıza gelmeyecek mi..bence ağlayın, üzülün ama unutun gitsin..

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz ama dayanamıyorum mutlu olacağın insana git dedim ama mutlu olsun istemiyorum unutmasın içinde kalsın gelmek istesin, zaten bundan sonra çok bi şey olmaz olsa da çok zaman lazım sadece beni unutmasın içinde ukde kalsınn artık onu istiyorum ne yapayım?

acın hıc bıtmeyecek gıbı gelıyor sımdı sana,unutamayacakmis,hayat eskisi gibi olmayacakmis gibi...ama unutuyorsun be canim,acinda geciyor,hayat bazen eskisinden bile daha guzel oluyor.hepimiz yasadik bunlari.sonra sonra dogru insan cikiyor karsina iste bu diyorsun ve hayatini birlestiriyorsun.yeri geliyor o bile uzuyor seni.hayat boyle bir kisir dongu iste.ne acilar geciyor,neler unutuluyor.hersey bitti dedigin an yeni bir kapi aciliyor.herkesin turlu turlu dertleri var.bir sekilde sinaniyoruz iste.kendini birakma,bence gorusme artik o kisiylede.destikce canin aciyacak.Allah kimsenin yuregini yakmasin.

aminn Allah güzel kapılar açacak inşallah şimdi tek sığınağım zaman

allah kahretsin yaaaa o aptal kız bile bile nasıl canını yakar senin

yakıyorlar işte yanına gidicem diycem bak gözlerine bakıyormuş ya kız sen de son defa benim gözlerime bak artık bu gözler sana bakmayacak(o benim gözlerimi çok severdi),sonra da git o kız gözlerine baksın artık sonra da çekip döneceğim ve sesimi çıkarmayacağım unutmasın içinde kalsın istiyorum ne yapabilirim çok üzüldüm yanlış hareket etmek istemiyorum

Offf gerçekten sinirim bozuldu sevgilinin yaptıklarına .Seni sevseydi ,değer verseydi eğer bir ay içinde o kızla çıkmazdı bunu lütfen aklından çıkartma .
Senide şu an çantada keklik sanıyor daha önceki yaptıklarına sesini çıkartmamışsın ya bunlarıda normal karşılarsın sanıyor.

Sizi çok sevdiği için mi dayak yediniz acaba?
Hep aynı politika, cepte tutma.
Ne şiş yansın ne kebap.
Hayatında kimse olmazsa, ya da birini bulamazsa açık kapı bırakıyor ki size dönsün.
Hiç muhattap bile olmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…