Kızlar çok mutsuzum hep ağlıyorum lütfen yarım edin:(

Hep söylerim.Unutulmayacak acı yoktur.

İnsanlar anne-babalarını,evlatlarını,eşlerini toprağa veriyor.

Cenazeden dönünce de oturup yemek yiyor.

Yani : Hayat her şeye rağmen devam ediyor.

Kendini topla. Sen bu kadar değersiz değilsin,olmamalısın.

Bir zamanlar erkek arkadaşın olan şahsa bir şeyler demek isterdim ama mübarek gün,konuşmayayım.

Rabbim layığını vermiş zati,kendi gibisini bulmuş.

Ama sen de bundan sonra şunu yapma : Ne olursa olsun telefonunu kapatma hayatında yeniden birisi olduğunda.

Çok çocukça ve çok saçma.

Sabret.Emin ol geçecek bu günler.

Gün gelecek ''iyi ki çıkmış hayatımdan.''diyeceksin,inan bana.

Konu sahibi kardeşim yaşınız daha genç. Önünüze sizi daha çok sevip değer verecek ve TOKAT atmayacak birileri muhakkak atacaktır. Anan değil baban değil kocan bile değil daha ne hakla sana s-tokat atar yok ilgi bekliyormuş. Canım seni annen baban bu günler için yetiştirmiyor elin oğlu gelsin ufacık şeyde kızımı üzsün diye büyütmüyorlar.

Hiç kimse ama hiçkimse vazgeçilmez değildir. Bir gün ağlarsın iki gün üç ay ağlarsın sonrada biter gider. Çocuk senin onu çok sevdiğini bildiği için diğer kızdan alacağını aldıktan sonra yine sana dönecektir çünkü senin onu çok sevdiğini biliyor. Bence Allahın izniyle sen daha bu çocukla muhattap olma... Yol ver gitsin...

ay okurken bile içim bişey oldu .canım bak ilk sevgilisinden ilk aşkından ayrılan tek sen değilsin .ona bu kadar anlam yükleme .hayatınıda ona endeksleme .tamam yapmışsın hatalar hep alttan almışsın belki ama olan oldu artık bu defteri kapa yoluna devam et.kafanı farklı şeylere vermeye çalış yaşın çok genç ne fırsatlar çıkar daha .hayata küsme allaha havale et o kişiyi bırak ne yaparsa yapsın .

Konu sahibi kusura bakma biraz ağır yazacağım.

Senin gözün kör olmuş resmen sevginden,mantığını kaybetmiş gibisin.
Dayak,küfür,aldatılma,her şey var yani,ne bekliyorsun bundan sonra?Sana geri dönse bile çok çok mutlu olacağınızı mı?
Bunları yapan adam ilerde sana tecavüz de eder başka şeyler de yapar.
Aklını başına al bu kadar acıyı yaşamak için çok gençsin.Ha ben yaşamadım mı ben de yaşadım ama işte yeni nesli bu şekilde görünce kızmadan yapamıyorum.
Ondan sonra psikolojimiz bozuk yetişiyoruz,vajinismus da oluruz bilmem ne de oluruz.

İleride kendi mutluluğun ve sağlığın için şutla bu adamı gözünü seveyim,bırak bir kızla da çıksın iki kızla da çıksın ama seni kullanmasına izin verme,adam kartlarını gayet açık oynuyor beni sıkma/boşta bırakma başkasına giderim diyor ve gidiyor da.
Daha neyin peşindesin?

okurken içimden bişeler koptu sankiiiçok üzüldüm canım yaaaa.offf...hele ya diğer kız şaka gibi ya.böle kızlar Allahından bulsun ne diyim

canımmm kıyamam ben sana yaaa.... bak ben senden 7 yaş büyüğüm senin yaşında daha fenalarını yaşadım ve şunu öğrendim ki seven erkek sen ilgi göstersen çok afedersin köpek gibi davransan da hatta bu bize yakışmaz ama hayatına ondan başkalarını soksan da arkasını dönüp gitmiyo, gidemiyo... hele hele başka bi kız olamıyo... çok üzgünüm bunu söylediğim için ama senin sevgilin sadece egosunu tatmin etmeye çalışıyo şu anda herkes beni sevsin benim gözümün içine baksın kul köle olsun istiyo ki kendine güvenini geliştirsin çünkü bu çocuk kendine güvenmiyo... bu yaşta bu kadar güzel bi sevgiyi büyütecek güzellikte ve saflıkta bi kalbin var madem inan bana sen çok daha iyilerini hakediyosun ve bulacaksın da yeter ki kendini bu çocuktan kopar at, ne ara ne sor me aramalarına cvp ver zaten ayrı yerlerdeymişsiniz unutman inan daha kolay olacaktır...

ilerde günlerden bir gün ah ne safmışım şunun için göz yaşı dökmüşüm diyeceksin. Bizlerde yaşadık ama emin ol zamanla unutuluyor evlenip kucagına çocugunu aldığında güzel bir iş ve eş sahibi olduğunda güleceksin bu günlere... şimdi kendine gel git gez toz 21 yaşın tadını çıkar O ŞAHSI DEĞİL KENDİNİ MUTLU ET...

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim o bana kurban olsun.psikologa gittim onun yüzünden ama şimdi daha iyiyim ve asla ona muhtaç değilim psikologum da bana dedi sen çok saf duygular beslemişsin diye o kaybetti ve şimdi bana yalvarıyor dönmek istiyor ama nafile bitti artık asla bakmam

bellıydı doncegı zaten sımdı tadını cıkar sana pısmanlıgını gostermesının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…