Kızlar çok üzgünüm :(

sakın vermeyin, size ne abisinin borcundan kepçesinden. surat asarsa da assın, bir daha istemicem diye kendine küfür de etmiş, isterse hatırlatırsınız.

Yerinde olsam asla vermezdim. Madem bu kadar başının etini yiyor abime verelim diye. Gider o altınları bozdururum ve kendi borcumu kapatırım böylelikle yorgan gitti kavga biti olur. Sonrasında da ufak ufak maaşımdan küçük birikimler yapardım. Senin kendi borcun dururken abisinin borcunu kapatmak ona mı düşmüş eyy Allahım azıcık akıl ver şu erkek kullarına

Bİlezikler bilezikler vermeyin efendim ödesin.
Benimde bileziklerle bir mazim var o sebepten içim burkulur.
Ama şunuda eklim kimse kimsenin rızkını yiyemez.

Benim düğündeki biLeziklerimi eşimin ameliyatıyla bozdurduk
Kimse para vermedi ve sigortamız yoktu
Ameliyattan arta kalan parayıda borçlarına ödedi(abisiyle ve kardeşiyle yaptığı ortak iş için borçları)
Eltim benden sonra evlendi ve bileziklerini vermedi eşim istediği halde
Ben eşimin bileziklerini aldım iş ortak sende vericeksin dediği halde vermedi
Sonra gitmişler araba almışlar o bilezikleriyle eltimler ve 1 yıl sonra borcumuz var diyip satmışlar

Daha sonra yine kolunda 1 bilezik gördüm annem aldı falan demiş inanmadım annesinin durumunu biliyorum
Benimde o dönem bırak bileziği 1 altınım bile yok

Yıllar sonra iş bozuldu herkes yoluna baktı şimdi bileZikleri ben alıyorum onlarda bişi yok.

Kimsenin rızkını Yemiceksin kardeşim Allah edene bulduruyo.

Şimdi eşim ölse vermem gitsin nerden bulursa bulsun
Alıyo alacakta daha hepsini almadı almaya mecbur burnundan getiririm yüzüne vura vura.

Param yok dieceksin olcak bitcek
O senin takılan takılar senin benim gibi eşeklik edip verme hala aklımdalar ya

asla verme.ne yap ne et verme.hatta bilezikleri götür annene ver.versen asla geri alamazsın.senim kocan gerçekten geri zekalı.

Abisi borç yaparken ona sormadı ya.
Sizinde borcunuz var o ne olacak? Bunları düşünmüyormu
Gerçekten bazı eşleri anlamak zor ne güzel eşi yardım edip çalışıp kocasına destek oluyor demeden elinde olan küçük bir altına göz koymuş.

Benimde altınlarım var 5 senelikte evliyiz ama eşim hiç bozduralım gibi bişeyde demedi evlendiğimzde borcumuzun olmasına ragmen kaynımfa dükkan açtı borç istedi elimizde olan birikimimiz 4 milyardı kardeşine yarısını veririm demiş oda hiç bişeye yetmez demiş ogünden beri abisini ne aradı ne sordu heraldr altın vermemizi yada bankadan onun için kredi çekmemizi bekliyordu ama eşinin takıları zaten var fazlasıyla kolaysa onlar bozsun

En başında tek birini bile vermezdim ben, parayla pulla işim olmaz,lafı da olmaz ama sizin durum o kadar gurur kırıcı ki.Hem sizin olan hemde ailenizin akrabalarınızın da taktığı altınların üzerine konmuşlar resmen. Ben olsam beni bu sebepten boşasa bile geri adım atmazdım

Canimm uzuldum eşinle arandakilere inşallah hemen araniz duzelir. Kaynanan da biraz iyi bir insan olsun bunlarin aranizda sorun yaratcani bilsiinn esin bellki kirarmamis anneni ama sizinde borclariniz varmis hadi bir miktar bazen kizin ailesine de oglab tarafinda verilir ama sizinmiler absrtmis canim esinle konusmayi dene verme altinlarinizi bidaha kimseye yatirim yatirim yatırım diyorum ama kaynanaya yatırım değil : D

reverloveyou, post: 36812885, member: 482568"]Yerinde olsam asla vermezdim. Madem bu kadar başının etini yiyor abime verelim diye. Gider o altınları bozdururum ve kendi borcumu kapatırım böylelikle yorgan gitti kavga biti olur. Sonrasında da ufak ufak maaşımdan küçük birikimler yapardım. Senin kendi borcun dururken abisinin borcunu kapatmak ona mı düşmüş eyy Allahım azıcık akıl ver şu erkek kullarına [/QUOTE]
Iste canim Insan kocasina sormadna yaapamiyo haklısın ayrıca eşin de bilincli olmasi gerrk kafayı calistirmali aile de aliosa altinlari e alsin mademmm ama geriii odemeli yaniiii

Benim kocam bana böyle bir şey söylese senin bilezigin varsa ver benimkine karisamazsin derdim. Hadi başka kapıya.

Vermeyin bence de, eşinize lazım olsa neyse. Abisi ne hakla sizin bileziğinizi isteyebiliyor ki ? Hiç doğru değil yaptıkları. Kepçe alacaklarına borçlarını ödeselermiş. Hiç bozuntuya vermeyin, tavrınızı belli edin. Sizin 2 bileziğinize mi güvenip borç altına girmiş ? Ne ilginç insanlar var ya hu...

Verme altınlarını
Hatta ev alırken bile verme
Bir set, iki bilezikle mi alınacak ev
Hatta iş yerinden de borç alma, abisi düşünsün kardeşi nasıl borç ödeyecek
Abisinin borçlarını düşünene kadar, kendi evini almak için çalışsın
Sinir oluyorum bu altın konusuna
Üç parça şeyde gözleri kalıyor
Hastalık olur, kaza bela bir şey olur, insanın kenarında bir güvence lazım
Nasıl çalışıyor bunların beyni bilmiyorum ki

Ev için, kepçe için hiçbir şey için altınlarını verme.

Patronundan borç alma, maaşını tam al ve bir kısmını ayır kendin için, eve harcama. Kocan düşünsün borçları nasıl ödeyeceğini. Erkeklerin üzerinden bu kadar yük alınmaz. Sen çözüm buldukça o ailesine harcamaya çalışıyor. Bir daha söylüyorum, sakın patronundan para alma. Nasıl ödüyorsa ödesin.

Annem yaptı senin bu yaptığın hataları, kimse kıymet bilmiyor.

verme tabiki
karı gibi küsmesin
çok istiyorsa ek işler yapıp yardım etsin abisine!!

Ne münasebet cnm. Ay ben anlamıyorum bu erkekleri. Hala bizim borcumuz var diyosun, eşin abisine yarancam diye seninle arasını bozuyor. Hayır parayla yaranacaksa hç yaranmasın zatn. Muhabbet 2 bilezikte değil bence, bugün bunu yapan yarın başka bişey yapar, şimdiden rengini belli et. Psikolojik baskı uyguluyor sana, suratlar, konuşmamalar flan...Yılma cnm. Başka zmn olsa 2 bilezik için bozma aranı derdim ama burda durum başka geldi bana.

Altinlari verme ayrica daha once verdiklerini de geri iste onlar senin hakkin. Ayrica bu durumda ne olur cocuk planliydi deme...

Aaaa
Pekii düşünüyormuydunuz çocuk, yoksa süpriz mi
çocugu istedik ama eşim iyi biridir sadece bu konuda beni çok üzüyor. ailesi konusunda anlaşamıyoruz olay bu
sakın verme hatta evde bile bulundurma bilezikleri..senden habersız alır neme lazım..
Kesinlikle öyle bişey yapmaz yapacak olsaydı kızgınlıkla yerini biliyorsun al git dedim hiçbirşey yapmadı canım
eşinizin ciddi anlamda dengesi bozuk ya ben böyle adamlara katlanamıyorum..
bu nasıl bir saçmalıktır sakın verme kayınvaliden dekileri de git ve al bunlar nasıl bir aile ya
onların yerinde yeller esiyor dediğim gibi borçları ödedik diyorlar.
Keşke çok paramız olsa da onlara da yapsak ama yok işte. Ona ragmen asla elimiz boş gitmiyoruz. En son gttiğimizde 50 kg un aldık mesela. ama tek meselemiz altınlar işte.
Altinlari verme ayrica daha once verdiklerini de geri iste onlar senin hakkin. Ayrica bu durumda ne olur cocuk planliydi deme...
çocuk istedik. Eşim gerçekten kötü biri değil. Sadece bileziklerime takmış durumda. Abisi ile arasının düzeleceğini sanıyor altınları verince

Kesinlikle vermeyin. Borcu olan insanın, başkasının borcunu kapattığını da ilk kez duyuyorum. Kaldı ki borcunuz olmasa bile vermek zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…