1inden bir şey istemek ne zor bir şey aslında
öyle kolayca istemiştim istemiştim demek bana çok acayip geliyor
e tabi gelin olunca kraliçe prenses oluyorlar şölenlerle kesilse koçlar herkese dağıtılsa davullu zurnalı ne biçim şişer o ego...
kızlar birikmişlikler var dedim size bu tek bir şey değil nişanlım ve babası bir yer açıp işletiyorlar ve babasının yüzünden nişanlımın üzerine borç kalıyor suanda 20 milyar civarı birşey.ve kayınvalidem çalışıyor ve kazancı çok iyi.nişanlım asgari ücretle çalıştı hep maasından kesildi o para ama hala bitmedi peşin verilirse 10 bin olacak.kayınvalidem ben o parayı ödeyeceğim dedi ama tık yok.bu para ilk3 .4 bin bişeydi önüne geçmediler hiç.şimdi kendilerine ev aldılar içini yaptırıyorlar kredi çektiler köyde evleri vardı onu sattılar para yaptılar ama avukat borç tutarını indirmişken kredi çektik oğlumuzun borcunu kapatalım demiyorlar kapatcaz diyip duruyolar 25 bin filan olmuştur borç.ve nişanlım o paranın 1 lirasını bile harcamadı.sizlerde hiç alakanız olmayan borçla evlenmek istermiydizin.yada bu borç tmamen babasından kaynaklı sizce bu bencillk değilmi
bir çok kişi ,kayınvalden evini düzüyorsa sanane demiş de ben buna katılmıyorum.bence bir anne baba oğlunu evlendireceği zaman kendine eşya alıyorsa bencildir.oğluna en iyisini yapmak ister bu yüzden de böyle düşünür.mesela benim kardeşim evlenecek gibi bu aralar.annem birşey planlayacak olsa hemen şu çocuğu bir evlendirelim de önce o diyor.böyle de olması gerekir bence.zaten senin nişanlının ailesinin nasıl olduğu belli.oğluna bir sürü borç yıkmış,oğluma en iyisini yapayım diye mi düşüncek.koç moç işini hiç düşünme zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?