- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Başarırsın buna inan.Bir arkadaşım vardı o da uzun yıllar içmiş ve bir gün bir anda bıraktı. Yanına sürekli karanfil taşıyordu ağzında çevirip duruyordu öyle oyla 5 senedir içmiyor.Bugün itibari ile sigarayı bırakmaya karar verdim. Başarabilir miyim bilmiyorum ama hayatımın hiçbir döneminde bırakmayı düşünmedim ki 1994 yılından bu yana günde en az 1,5-2 paket içen biriyim... Sigara her zaman bana özel tek şey oldu ama bir haftadır düşünüyorum sigaraya verdiğim paraya oğlumun ihtiyaçlarını alabilirim , saçıma başıma bakabilirim ve karar verdim. Umarım başarabilirim sizden destek bekliyorum. Başarabilir miyim ne dersiniz...
Geçen sene gittim , verdikleri ilacı kullanamadım beni hasta etti ve zaten çok kararlı değildim sanırım. İlk defa bu kadar kararlı hissediyorum kendimi , ilk iş saçımın röflesini yaptıracağım motivasyon olsun diye ve oğluma istediği spor ayakkabıları alacağım :) Belki küçük bir tatil için bile para biriktirebilirim oğlum ve benim için , temmuz ayına 3 aydan fazla zaman var her ay sigaraya giden parayı biriktirmeyi başarırsam :)Göğüs cerrahisine gitmiştim geçende gittiğim o doktor aynı zamanda sigara içen hastalarına sigara bıraktırma terapisi yapıyordu. Sanırım göğüs cerrahileri yapıyor bunu her hastanede. Bence yardım yoluyla bırakın. Hem ilaçta veriyolar bırakmanıza yardımcı olarak
Ben de sigarayı bırakmama rağmen yapmak istediklerimi yapamazsam tekrar başlar mıyım diye korkuyorum2018 - 1994 : 24 sene
24*360 : 8640 gün
8640*5 : 43200 24
çok kaba bi hesapla iyi para.
şimdi 1994ten beri sigara içmeyen bi üye gelsin. soralım bakalım cebinde 43000 lirası var mı? tabi ki yok
o yüzden can sıkmayın. zararın neresinden dönerseniz kardır.
Bence başarabilirsiniz sizi kararlı gördümGeçen sene gittim , verdikleri ilacı kullanamadım beni hasta etti ve zaten çok kararlı değildim sanırım. İlk defa bu kadar kararlı hissediyorum kendimi , ilk iş saçımın röflesini yaptıracağım motivasyon olsun diye ve oğluma istediği spor ayakkabıları alacağım :) Belki küçük bir tatil için bile para biriktirebilirim oğlum ve benim için , temmuz ayına 3 aydan fazla zaman var her ay sigaraya giden parayı biriktirmeyi başarırsam :)
Ben de sigarayı bırakmama rağmen yapmak istediklerimi yapamazsam tekrar başlar mıyım diye korkuyorum
hemde nasıl bırakırsın .... ben hiç içmedim kahveye çaya bağımlılığım yok. olmazsa olmaz diyebileceğim bir alışkanlığım yok. canınız çok sigara isterse temizlik yapın yemek yapın su için. başka seylere yönlendirin kendinizi... sevgiyle kalınBugün itibari ile sigarayı bırakmaya karar verdim. Başarabilir miyim bilmiyorum ama hayatımın hiçbir döneminde bırakmayı düşünmedim ki 1994 yılından bu yana günde en az 1,5-2 paket içen biriyim... Sigara her zaman bana özel tek şey oldu ama bir haftadır düşünüyorum sigaraya verdiğim paraya oğlumun ihtiyaçlarını alabilirim , saçıma başıma bakabilirim ve karar verdim. Umarım başarabilirim sizden destek bekliyorum. Başarabilir miyim ne dersiniz...
Bırakmamız lazım , bırakmak zorundayız , bırakacağız .... İnşallah....Teyzem sizden daha fazla icmis birisi olarak aniden birakmis 10 seneyi askindir da icmiyor.
Babam birakti 10 gün oldu basaricak insallah.
Sira bende sanirim benide gazlayin birakayim
Az evvel uyuzun teki sinirlerimi zıplattı sinirlerimi aldırmam lazım bu uyuzlarla 21 gün nasıl geçer bilmiyorum ama içmeyeceğim....canınız her istediğinde su için..
yanında arıyorsanız bir süre çay kahve içmeyin.
21 gün bağımlılıklar için gerekli süre..
21 gün sıkın dişinizi sonrası tamamen kafada bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?