Kızlar desteğiniz lazım

basararirsin tabi. Oglun kac yasinda ? Sigara icen bir kadin vardi. cocuklari anasiz kaldi. beyne pihti atmis. Allah sizi ve tüm anneleri cocuklarina bagislasin. iyi bir karar almissiniz

belki nakit param yok ama hatırı sayılır paralar biriktirdim ,
ve hiç parasız kalmadım

Basta kendiniz sonra cevrendekileriniz (oglunuz) icin yapabilirsin.
O parayi kenara atsan senelik tatil paraniz cikar yada oglunuzun istediklerini yada kendi bakiminiz icin harcayabilirsiniz hemde saglikli bir yasaminiz olu

basararirsin tabi. Oglun kac yasinda ? Sigara icen bir kadin vardi. cocuklari anasiz kaldi. beyne pihti atmis. Allah sizi ve tüm anneleri cocuklarina bagislasin. iyi bir karar almissiniz
Oğlum henüz 4,5 yaşında ... İnşallah başarırım , hayatta ki en büyük korkum zaten oğlum kendini kurtaramadan ölüp gitmek ya da çalışamayacak hale düşmek ...

Benim esim elektronik sigarayla birakti giderek nikotini azaltti daha onceden direk birakmayi denemisti cok sinirli olmustu ve kilo almisti dayanamamisti elektronik sigarayla birakti

Yanlış hatırlamıyorsam sen çocuğunu tek başına büyütüyordun..
Biraz sert olacağım da neyine güveniyorsun? Kendi ailenin de hiç yardımcı olmadığını yazmıştın.
Sigaraya verdiğin o parayı kenara atsan yıllar sonra çocuğunun işine yarar..

Bal gibi de bırakırsın. Kaliteli bir yaşam istiyorsan bırakırsın.

Eşim biz nişanlıyken bıraktı. 6 senedir içmiyor. İlk zamanlar sadece akşamları annesinin sigarasından içti tam bitirmeden söndürdü. Nefsini köreltti yani. Zamanla da içmek istemediğini farketti..

Elini oyalamak icin cekirdek yiyebilirsin
Her arandiginda 10 tane yesen kilo filan aldirmaz

Elini oyalamak icin cekirdek yiyebilirsin
Her arandiginda 10 tane yesen kilo filan aldirmaz
Çekirdek iyi fikir ama çekirdeği yemeye başlayınca bırakamam ben belki kabak çekirdeği işe yarayabilir :) Sakız çiğnemekten de hoşlanmam ama sanırım sakız iyi fikir olacak... Çok teşekkür ederim umarım başarırım. 15 gün içmeden durabilirsem buradan haber veririm.

Baktin duramiyorsun icmek istiyorsun hemen bant kullan nikotin verdigi icin icmis kadar oluyorsun

Baktin duramiyorsun icmek istiyorsun hemen bant kullan nikotin verdigi icin icmis kadar oluyorsun
Ya aslında bant iyi fikir bir dönem kullanmıştım nikotin isteğini tamamen kesiyor işe yaradığı kesin o zaman bırakmak isteğim yoktu sağlık nedenleri için denemiştim o yüzden devam ettim yine... Şu an sanki desteksiz bırakabilir mişim gibi hissediyorum bu kadar moda girmişken akşam eczaneden bant alayım ben gerçekten teşekkürler.

Tabi birakirsin desteksiz ama
Hani kafan bozuluyor birini girtlaklamak istiyorsun bi sigara diyorsun ya
Film bazen orda kopuyor o yuzden banti yedekte bulundur

Hayir kilo almazsin. Ben almadim 10 yil ictim 1 1.5 paket. Zevk alirdim icmekten. Simdi tiksiniyorum. Valla esimle birlikte biraktik 2 3 yil oldu saymadik ama arabamiz oldu taksitle araba aldik. Taksidin yarisi bizim aylik sigara paramiz. Cildim daha iyi daha rahat uyaniyorum kiyafetlerim tertemiz kokuyor evim mis gibi kokuyor ve cocuguma iyi ornek oluyorum..

Oğlumun ihtiyaçlarını alabilirim saçıma bakım yapabilirim demişsin ama en önemlisi oğlunun sağlıklı bir annesi olsun diye vazgeçebilirsin. Mazallah zararlarını biliyoruz. Üniversitede çok uzun süre olmasa da 2 yıl kadar kullandım maalesef. Sonra bırakıyorum dedim ve bıraktım.
Sizde yapabilirsiniz sadece bahanelerin arkasına sığınmayın yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…